воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Zástera kuchyňa: možnosti vytvárania

Pred pokračovaním na ochranu stien a registrácia zástera kuchyňa, musí byť zrejmé, aké požiadavky si pred'zastupovať a aké ciele chcete dosiahnuť. Ako pravidlo, mnoho ľudí sa dohodli, že zástera kuchyňa vyzerá pekne a byť v harmónii s kuchynský nábytok, steny, podlahy, stropy a pod.

Podľa jeho funkčné účely zástera kuchyňa, hand-made, musia chrániť nábytok a steny z padajúce kvapky tuku, vody a tak ďalej. Každá žena sníva zástera kuchyňa, nachádza sa v nej doma, ľahko umyť z mastnotu a nečistoty, a vždy sa pozrel (napriek vplyvu chemických skladby pre tuk a mechanických prostriedkov, ako sú čistenie špongie, kefy, handry) presne a bezpečne.

Ale vo všetkých prípadoch pre kuchyňa povinné'nevyhnutne potrebovať zástere? Skúsenosti ukazujú, že ak vašej kuchyni od podlahy až k stropu, dlažba, špeciálne panely, ktoré sú ľahko umývateľné, potom zástera, samozrejme, nie je možné vytvoriť.

Stenové panely pre zástera

Dnes je veľmi populárne riešenie pre vytváranie zástera kuchyňa je nákup kuchynského nábytku stenové panely pre problém "územie". Je to veľmi jednoduché a krásne riešenie problému. Ale nemalo by sa zmiasť tento panel so štandardným panely sú určené pre steny. Pre kuchynské zástery bude vhodný iba laminovaných drevotrieskových dosiek (LDLP)hrúbka je menšia ako top.

Spravidla je vytvorené z rovnakého materiálu, ktorý sa používa pri výrobe objednať kuchynský nábytok. Výsledkom je kompletný harmóniu dizajn a inštalácia stenové panely budú súčasťou Montáž kuchynského nábytku.

Zástera keramických dlaždíc

Dnes, keramická dlažba je materiál, ktorý je široko používaný pre kuchyňu. V tejto modernej priemysel ponúka rôzne farby, výkresy, rozmery a štruktúru dlaždice pre kuchyňa na zástera, ktorá vám umožní vytvoriť elegantný, klasický dizajn, a avant-garde riešenia v interiéri'Yeri.

Avšak, to stojí za to pam'nezabudnite, že keramické dlaždice pre kuchyňa by mala nielen pristane, ale aj byť ľahko čistiteľné a praktické. Preto, realistický pohľad na život ľudí sa neodporúča aplikovať na odbavovacej príliš textúrou dlaždice: je to ťažšie umývanie.

Zástera zrkadlá dlaždice

Nedávno dizajnéri často používajú na vytvorenie inter'jer zrkadlo panel pre kuchyňa na zástere. Tento dizajn nie len vyzerá veľmi pôsobivé, ale tiež umožňuje opticky zväčšiť priestor miestnosti. Ale nezabudnite, že tieto časovo náročné dlaždice čistenie: všetky, aj najmenšie kvapôčky tuku na to bude citeľný, ale ak si chcete vziať ich so špongiou na zrkadlo povrchy zostanú škaredé rozvod.

Zrkadlo dlaždice pre kuchyňa na zástera je vhodná len pre najpresnejší Manželky alebo pre kuchyne, kde sa zriedka sa pripravuje jedlo. Pri použití zábradlie ako zástera, musia byť opatrní, pretože veľa kĺb veci, krása hĺbka odrážajúci povrch budú stratené.

Zástera z sklenené dlaždice

Jeden z najviac módne trendy v modernom dizajne inter'jer akty sklo zástera kuchyňa. Sklenené dlaždice pre kuchyňa na odbavovacej môže byť ako keramické, ale textúru a kvalita je veľmi rozdielna. Sklo zástera kuchyňa je špeciálne sklo, ktoré je na zadnej strane spôsobilo, že niektoré obrázok.

To je výhodné, že sklo na dlaždice chráni obrázok proti oderu a syndrómu vyhorenia, ako vonkajší vplyv je len na prednej steny zo skla, ktoré je ľahko umývať a zotrieť. Keď sa sklo môže byť priehľadný, matný alebo nízka, ale na úkor kreslenie to nie je tak viditeľné, ako zrkadlo dlaždice, kvapky tuku a škvrny.

Sklenená doska sa dá pripísať zástera kuchyňa mozaiku malých sklenených štvorcami v rôznych farbách. Táto zástera je veľmi krásna, ale to sa mnoho ľudí začne "prehrabať" v očiach, tak zástera kuchyni mozaiky musieť použiť merať, a pre milovníkov pokojnej tóny táto možnosť je všeobecne nie sú vhodné.

Zástera je vyrobený zo skla

Sklo zástera kuchyňa môže byť vytvorený z jedného multi-vrstvené sklo panely: ako sa to volá triplex. Tento handričkou položil na stenu, ktoré už nalepiť Tapetu, fotografie, kresby, rastliny alebo tkanív. Ako výsledok, zástera kuchyňa vyrobená z triplex stáva jedinečný a veľmi pohodlné, pretože steny pri varení špinavé bude preč.

Ponúkli sme vám najčastejších spôsobov, ako vytvoriť zástera do kuchyne, a konečné rozhodnutie na vás už.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика