воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Skriňa: retro, alebo moderné? 2012-01-27 13:22:49

Výstavby a rekonštrukcie.

Skriňa: retro, alebo moderné?
2012-01-27 13:22:49


V devätnástom storočí, bol dom alebo byt, z jednej izby, ktoré bolo pridelené, pre úrad master alebo pani. V Skrini pracoval sám pre reflexiu, čítanie, dostal hostí, usporiadané literárne večery. Potom prišiel čas, spoločenských a malé byty a kancelárske a bezpečne "zmizol" v dome, spontánne sa vyskytujúce v časti obývacej izby, v časti spálne, ak nie je v kuchyni alebo v špajze. Dnes ploché opäť postupne prijať slušnej forme, a mnoho nových osadníkov, plánovanie obytný priestor, pevne určiť miestnosti, jej byt ako budúceho Kabinetu.

Ideálny obraz

Čo rátame tradičné domáce kancelárie v byte? Masívny stôl s press-Pape'tam a nože na rezanie stránky, políc knihy od podlahy až po strop a, samozrejme, hlboko kožené stoličky, ktorý sedí majster luxusný Župan zamyslene popíjanie malý DÚŠOK brandy. Dnes všetko, čo nie je zastaralé, naopak, vláda, ako priestor,'integruje do pracovného prostredia a odpočívadlo, má sa stať viac multifunkčné.

Technická revolúcia pridal do našich životov zdrojov, a všetky z nich prijať svoje právoplatné miesto v tejto citadela inteligencie.
Čo má moderný office? Po prvé, je to v pracovnej oblasti, alebo domáce kancelárie. Po druhé, miesto na oddych a čítanie. Po tretie, úložný priestor pre kníh a iných informačných zdrojov. A nakoniec, miesto, ktoré domy zbierky a archívy.

Štýl je výsadou vlastník

V závislosti od toho, aká bude vaša kancelária, aké sú vaše návyky a tajné plány pre túto miestnosť, musí to byť jeho štýl.

Muž tuhé, Skriňa, ktorá je súčasťou prestíž, je v klasickom štýle so všetkými Kabinet pomôcok. Stromy'dreva alebo čalúnené textílie panely na stenách, drahý nábytok z rad, ťažké závesy, vysoké police na stenách, schodoch do knižnice, Pohovky, a nad perzským kobercom, zdobené vypchaté vtáky a starožitné zbrane.

Pre iného master Kabinet - je to len práca, takže všetko by malo byť primerané a "sterilné", ako v kancelárii. Nič zbytočné: zatvorené regály z mliečneho skla, jednoduché stôl, na ktorom je umiestnený comp'počítač a všetky zariadenia, pohodlné pracovné stoličky, žalúzie - tak moderné high-tech.

No, niekto chce splniť jeho sen, vytváranie miestností-Múzeum, kde štúdium sa ubytovať vitrín s zbierky, Suveníry, sa naučil, cestovanie alebo lovecké trofeje.

Úspech - priestor plánovanie

Presne predmetom jeho kancelárii, by nemal začať s otvorením nábytku, katalógy a vzorky zoznam vecí, ktoré chcete "usadiť" na nové miesto.

Takmer na sto percent pravdepodobnosť v tomto zozname bude jeden alebo dva comp'počítače, tlačiareň, kopírka a skener, počet malé a veľké grafické efekty, niektoré knihy a časopisy, veľa čačky, ktoré ste vždy chceli, aby sa zhromažďovať na jednom mieste, hory staré fotoalbumy a negatíva - takže kto vie, čo ešte?

Na každý detail, by mali mať miesto. Čisto funkčné veci môže skrývať ďaleko od očí (v skrinky a dvere pre nepočujúcich), a dekoratívne predmety, ktoré chcete ukázať svoje hostia mali nájsť pohodlné "bývania" pre sklo. Ak po vykonaní zoznam, musíte pripustiť, že úrad je miesto, kde common era, neváhajte a vyberte si eclecticism, hľadať kompromis medzi klasický a moderný dizajn. Ak máte solídne klasické stále bližšie k vám, skryť a vložiť comp'počítačové vybavenie stromy'drevené konštrukcie. Ak ťažký "lov" estetické architektúry Kabinetu sa vám páči, nechajte klasiku v podobe priorít, napríklad odmietnuť striebro, nábytok v štýle hi-tech v prospech stromy'drevené, ale vo svetle tóny.

Nábytok pre moderné office

Hlavné položky iba niekoľkými: práca (písomnou) formou bufetu, comp'počítačový stolík, skrine a cenné papiere, stoličky a bezpečné.

Na Stole, teraz je z čoho vybrať. Obchody ponúkajú rôzne možností: od klasického dva-stĺpec tabuľky z poľa z prírodného dreva s kožené hornej Kam'dreva, mramoru alebo sklenený povrch súčasných dizajnérov.

Comp'počítačový Stôl: lepšie, aby na objednávku celok spolu s písací Stôl a registračný systém, vzhľadom na veľkosť izby a množstvo zariadení, ktoré si chcú jednoducho umiestnená a pripojená (napríklad, zahnuté štruktúra tabuľky s možnosťou izolovať ho od zvyšku miestnosti posuvné opona).

Sedadlo musí byť ergonomický, s možnosťou transformácia jednotlivých užívateľov: sedadla by mala byť upravená pre výšku a späť iného a hĺbka, nový model poskytuje osobitnú podporu pre dolnej časti chrbta.

Skrinky na knihy a papiere: aj tu je z čoho vyberať. Môže byť otvorený alebo presklené police, vstavané skrine, drevené alebo kovové, v závislosti od zákazníka vkusu.

Bezpečné pre ukladanie cenných papierov, hotovosti alebo šperky môžu stáť samostatne alebo byť integrované do jedného z kusov nábytku.

Ak sa chystáte na používanie balíka office trochu viac ako len home office, zoznam môže byť doplnený s pohovka alebo Kreslo (snáď s kapacitou pre posteľná bielizeň, a tak chcete noci "v práci"), stôl pre hudobné nástroje a Minibar.

Skrine na všetky pravidlá

Prístroj Kabinetu, niektoré bodov by mala byť považovaná iba z dôvodov zdravia'I.

Napríklad, nemajú prácu späť na dvere alebo okno (najmä v prípade malých izba), má sa za to, že v tomto prípade sedí cítiť psychicky nepríjemné, ako keby "čaká štrajk späť". Ak ste schopní sedieť smerom dvere, zavesiť zrkadlo oproti tým, že to spôsobom, ktorý si zabezpečiť potrebné preskúmať.

Slniečko v miestnosti povinné'povinné: na rozdiel od elektrických vlastností, má pre zvýšenie produktivity. Ale to nie je v rozpore, by mali regulovať jas pomocou závesy a rolety, a comp''yuter byť nainštalovaný tak, že monitor nie je dostať odlesky. Pracovné zóny môžu byť identifikované pomocou police-prepážky, a v rekreačnej oblasti, vložil m'nábytok a konferenčný stolík. V oboch zónach žiaduce, "zúčtovanie" rastliny.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика