суббота, 1 ноября 2014 г.

Na hrebeň módne vlny

Modrá farba tejto sezóny svieti na mólach známych módnych domov. Očarila svojou hĺbkou, sme sa chcú obklopiť sa ich domovov. Modrá pokoj ako oceán, nekonečné ako nebo, podporu čerstvého vánku. Paleta modrá je nevyčerpateľným zdrojom energie, to zrýchľuje inter'EP a má celý rad dekoratívne možnosti.

Modrá je primárny alebo zdroj, pretože to nie je možné získať zmiešaním. Rozmanité a nádherné odtiene, ktoré dokonale sadnú spolu v jednom priestore. Diskrétne svetlo modrý odtieň, ktorý distribuuje ticho, a pocit nekonečného priestoru a mier; akvamarín má elektriski životnej sily, a Indigo je potrebné mieru a pokoja...

Táto farba-sedatívum sa, mimochodom, v prvom rade do spálne. Ak v spálni výlučne relaxovať a rekreačné stredisko, m'modrá farba, ktorá zvýši efekt. Ale pre spálňu, kombinovaný s prácou, Skriňa, bude prístup viac energie a živej Blues. Hoci teraz skúste spať...

Logické a oprávnené prítomnosť modrá v kúpeľni. Milovníci vodných postupy v tejto vaňa vám radi zmyť prach a márnosti v pracovné dni. Ak nie zmraziť v okolí modrá, nezabudnite rovnováhu hlavnú farbu teplé tóny.

Ak si chcete kúpiť modré kreslenie-izba, radšej klasické kombinácia bielej a modrej. Modré koberce a záclony, biela pohovka - pozrite sa, svieži a dynamický. To prispieva k vzájomnej komunikácie, podporovať sebavedomie.

Tmavo modrá, Indigo, najviac intenzívne farby. Plne ozdobte miestnosti by nemali byť, ale akcenty v jedno malé svetlo izba - sladké obchod. Napríklad, modré stoličky alebo plastové prútia poof vytvoriť pocit pohody a pokoja.

Modrá v kuchyni nie je obzvlášť vítané. Vec je, že v prírode nie je takmer žiadne produkty modrá, tak to spôsobuje stratu chuti do jedla a tlmivý účinok na trávenie. Avšak ľudia, ktorí chcú schudnúť, táto farebná terapia sa môže zdať príťažlivé. Špeciálne pre nich musíme poznamenať, že blue panel-postavený kuchyňa v dokonalej harmónii s stromy'Jana spracovanie, a s bielej, šedej a kovové farby.

V kuchyni farba pečené mlieko svetlé miesto a osviežujúci dotyk môže stať hrubé tylu sýta modrá farba. Ona bude dať visual objem úzke Windows.

Chlapček v modrej farby nie je nikoho prekvapiť. A to je rozumné: modrá prispieva k rozvoju myšlienky a myšlienkové procesy, ktoré vyžaruje pokoj a spôsobuje pocit bezpečnosti. Nezabudnime, že je to predovšetkým herňa a žiadny priestor pre relax: tu povinné'Eskov svetlé škvrny oranžová, žltá, červená, ružová, svetlo zelená, fialová farba. Mimochodom, ak vaša dcéra trvá na izbe túto farbu, nemusíte podľahnúť stereotypov a bez váhania prejdite na splnenie jej.

Večný problém úzke chodby, úspešne vyriešil s pomocou penetrácia stien v magic blue. Sky blue (nebeská modrá naplní vzdušný priestor, žiariace, s čistota a poriadok. Dobrý túto farbu a v kancelárii, kde častých konfliktov a sporov.

V knižniciach a úradov, naopak, vhodné hlboké odtiene modrej, prispieva meditatívne myšlienky a rozjímanie. Pre väčšie pohodlie sa bude riešiť problém správne osvetlenie.

Ak sa chcete zbaviť studenej účinnosťou od inter'interiér modro dizajnéri sa odporúča pridať teplý dotyk. V nevýrazné dim modrý oblek rovnakej nepočujúcich tóny červenej, zelenej, bielej, hnedej. Svetlé nebeský odtiene na tvár pastelovo ružová, šedá, strieborná. Avšak, v iných farieb by mali byť opatrní, pretože modrá mali hrať v palete farieb inter'vnútorné vedúcu úlohu. Iní dávajú izby ďalšie zvýraznenie, bez vytvorenia modrá súťaže.

Irina Makarevich

Materiály na tému

Čo môžete farbu?
Farebnú schému inter'szz
Farba pohodlie domova


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика