суббота, 1 ноября 2014 г.

Ktorým fasádne obklady, v výstavbu rodinných domov 2012-05-08 13:36:01

Výstavby a rekonštrukcie.

Ktorým fasádne obklady, v výstavbu rodinných domov
2012-05-08 13:36:01


Nižšie je návod, ktorým fasádne obklady.
V prípravnej fáze práce sa skladá z niekoľkých krokov. Po prvé, budete musieť shuffle dlaždice s p'päť až desať krabice a dať na povrchu plánované vzor muriva. To vám pomôže určiť výberu jednotlivých prvkov v procese.
Ak je to potrebné, dlažby vhodné veľkosti pomocou páčidlo s špeciálnu jednotku na kameň.
Tiež, pred práce začiatku je potrebné humidify povrch, na ktorom dlaždice, a pracovných strane jednotlivých dlaždíc. Ak to chcete urobiť, použite farby štetcom.
Ak chcete začať, ktorým dlaždice optimálne z prvej dlaždice v rohu, kde sa podľa predbežných výpočtov by mal byť prvý neobrezaný dlaždice, ktoré je, od zhora nadol. To sa vylúčiť možnosť, že sa lepidlo na už položené dlaždice. Ak je roh prvkov, ktorým by sa malo začať s ich inštalácie, striedavo medzi dlhodobé a krátkodobé okraji uhlov. Tento postup tiež je vykonaný zhora nadol.
Nastavenie dlaždice s rasshivkoj, povinné'uistite sa, že udržať v mysli a starostlivo sledovať, šírka medzery medzi dlaždicami.
Ak chcete dosiahnuť lepšiu fixáciu, dlažba by mala byť mierne na stenu a malý kruhový pohyb stlačiť do kombinácie tak, že tento vyhotovený. Takže spoje sú viac pod tlakom, je dôležité dodržiavať pri inštalácii kameň bez spojov).
Ukazovacie zo švov z, ktorým je jeden z najviac zodpovedný fázach, ktorým je dlažba. Jeho zmyslom je dosiahnuť úplnú izoláciu rovine. To vám pomôže, aby sa zabránilo vlhkosti pod ktorým čelí, ktorý môže vyústiť v zime krakovania čelia prvky a, nakoniec, zničenie muriva. Smeruje nasledujúcim spôsobom.
Prvý našiel hrubé plastového vaku, do ktorého rez v rohu. Je vyrobené z korálikov. Okrem toho otvor v lopta by mala byť o niečo menšia ako vzdialenosť medzi kameňmi v stene. Gule plnené zmesou. Ona vylisované cez rez diera a vyplniť švy. Po zmesi budú využívať, s mimoriadnym stierky pre spoločné kruhové stlačením pohyby hladké švov a odstrániť zvyšky roztoku. Čistenie povrchu pevného nekovové štetcom. Vychutnajte si krásu a pohodlie!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика