воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ekologické štýl 2012-01-26 16:39:32

Výstavby a rekonštrukcie.

Ekologické štýl
2012-01-26 16:39:32


V akejkoľvek oblasti ľudskej činnosti, ktorý zahŕňa mechanické a tvorivý prístup k práci, by som chcel nájsť "zvýrazniť", ktoré by show: Áno, naozaj, tento človek a jeho domov je mimoriadny aj v našej dobe, keď sa zdá, že sa prekvapiť publikum s najneuveriteľnejšie letu autor myslel nemožné. Na konci 20. storočia ľudia majú zhoršilo pocit prírody. Články, ktoré sa zaoberajú environmentálnou problematikou (a nie len tu je miesto, kde problémy chudoby, tam je bohatstvo: tým lepšie pre ľudí, tým viac odpadu ponecháva niektoré rozšírené občanov rozhodla vytvoriť "zelené" svet v jeho dome, oslobodenie od všetkých chemicko-fyzikálne odpadu. A dýchať plné prsia.

Životného štýlu interiér'vnútra začal, keď už bol čas na nahrávanie v Červenej knihe jednotlivých druhov flóry a fauny, a celej prírody v jej celistvosti. Dizajn, vytvorené nie od človeka, ale od prírody - čo ekostil hodnoty. Úprimne povedané, prírodné materiály, teplé, pohodlné paletu farieb zeme, piesku a kôry, jednoduchý a pohodlný nábytok v inter'Yeri od skromných strom s výraznými hra linky na konci dosky, hrubé a bielizeň, textil, obdivovať nezrovnalosti, nite, tkané prikrývky - to je to, čo pozostáva z nádhernej jednoduchosti inter'vnútorné ekologický štýl. Ľudia, ktorí žijú v takýchto inter'interiér, stať šetrnejšie a bezpečnejšie - začnú vidieť krásu jednoduchých vecí, pretože sú blízko človek od prírody, nie je agresívny a romantické. A životného prostredia inter'jer môže naučiť, úprimnosť, pretože tam nie sú žiadne materiály a položky, ktoré sa niečo predstierať (plast - kamenné dyhy, dub prírodný, comedic od najbližšieho obchodu - ntchama). Na TELEVÍZORE alebo počítači''yuter normálne vedľa seba v jednej miestnosti s vyrezávané babičky hrudníka. Po všetkých, príroda, je vždy tak: minulosť, súčasnosť a budúcnosť žiť v harmónii so sebou.


V domoch, postavený na princípe ekostilya, priestranné a svetlé. Tu málo, nábytok, oblečenie a náradie sa skrýva v výklenkov a deti skrine. Štýl listy vlastníkom bytov obrovský priestor pre kreativitu a schopnosť vypĺňať rôzne izbové rastliny. "To je rozširujúcim", nie "vyplniť". Nič v inter'Yeri nemôže byť nepodstatné, nedôležité. Každý prvok je aj dekoratívne a konštruktívne, dôležité je v jeho vlastným spôsobom, ale to bolo vybrané s láskou'Yu. Na prvý pohľad štýl reštaurácie. Ale to je len na prvý pohľad. Ekologické štýl vyžaduje Tvorca dostatočné bohatstvo (a nie len duchovný), zaplatiť za tehotenstva. Nábytok a bytové doplnky v eko-štýl nachádzajú prevažne v najdrahších obchodov, kde sú výrobky renomovaných dizajn firiem.

Najnovšie výstavy nábytok zobrazený na jeho pódiu nie je v jednotlivých kusov nábytku a doplnkov, boli to spôsob života. Všetko v dome - z lyžička na gauč, je dušu - dušu, rodina muža. Služby pre nábytok a Windows dominuje biela a béžová, obyčajný sivá. Oni "dariť" kvety a ovocné stromy. Štylizovaný kvet ozdoby sú konzervatívne milovníkov klasiky, a malý kvet verných fanúšikov "krajiny". Jemné designu tkaniny sú perfektné v kombinácii s strohý formy nábytok vyrobený z veľmi ľahkého alebo veľmi tmavé drevo. Módne bielené topoľ a tmavé wenge s krásnou štruktúrou. Teraz aj umývadlá a vane vyrobené z dreva, dopĺňajú, skrine, pigtail z toho, čo môže byť tkané. Jedálenské stoly sú zdobené dotyku jednoduché formy jedál z zeleno sklo a biela hlina, tkané vázy na plody a stromy'drevené ricínový, detské plienky a obrusy s čipkou a homespun prvky Richelieu je zrejmé, artificiality.

Tu sa primerane pripomínajú slávne slová Coco Chanel, že móda prechádza, štýl je večný. Okrem toho, ak je štýl je daná od prírody.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика