воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Výhody produktov KNAUF 2007-08-23 12:25:02

Výstavby a rekonštrukcie.

Výhody produktov KNAUF
2007-08-23 12:25:02

Čo presne sú výhody technológie a výrobky KNAUF?

Účinnosť a praktickej účelnosti použitia kompletných systémov na základe sadrové materiály preukázať výpočty a dlhodobou praxou ich aplikácie v Spojených Štátoch, Európe, a v poslednej dobe v Rusku a spoločenstve nezávislých štátov.

Vzhľadom k tomu je jednoduchosť a ekologická kompatibilita výroby gypsum'spojivá a výroby na ich základe materiálov a výrobkov.

Produkty, ktoré sú vyrábané s širokú škálu produktov KNAUF umožňuje riešiť na vysokej odbornej úrovni širokú škálu úloh. Hlavným z nich sú: organizovanie rozvoj vnútorného priestoru domy: dizajn, akustika, zvukové a tepelné izolácie, požiarnej ochrany stavebných konštrukcií a priestorov, izolácie a fasádne dokončovacie práce.

Základom úspechu je vysoká kvalita materiálov, vysoký stupeň Svornosti stavebných konštrukcií na ich základe. Dnes KNAUF je dodávateľom nie je samostatný produkt vzoriek a kompletné systémy pre vnútorné dokončovacie: všetky súčasti pre priečky, stropy, steny, podlahy, od skrutky do profilu, t.j. všetky sú zodpovedné za spracovanie.

Čas-testovaných systémov zabezpečiť bezpečnú inštaláciu, majú dobrú požiarne technické vlastnosti, ktoré poskytujú potrebné parametre pre tepelné a zvukové izolácie.

Použitie kompletných systémov a materiálov KNAUF umožňuje:

  • Na zníženie podmienky výkonu práce na inštaláciu interroom a interroom oddiely, krytiny, stropy od spoločnosti SCE a realizácia interných a externých dokončovacie práce suché stavebné zmesi na báze sadry a cementu, s vytvorením pohodlné podmienky pre ich pobyt.
  • Zabezpečiť plnú integráciu konštrukcia s stavebných materiálov a komponentov pre vykonávanie dokončovacie práce, ako aj balík z projektu a technickej dokumentácie.
  • V krátkom čase pripraviť kvalifikovaných pracovníkov v Školiacich centier KNAUF pre stavebný komplex, schopný vykonávať kvalitné montáž priečok, ktorým čelí, stropy, suchý poter) a dokončovacie práce (omietky a tmely) s použitím suchých stavebných zmesí, obe ručné a mechanizované kreslenie pomocou techniky KNAUF CFT.

    Treba poznamenať, že výroba sadry'záväzné materiály a stavebné materiály a produkty na ňom založené, je najviac energeticky úsporné a nákladovo efektívny spôsob, ako v porovnaní s tradičnou výrobou stavebných materiálov.

    Toto je potvrdené uskutočniteľnosti porovnanie vykonávané špecialistami spoločnosti KNAUF na Ukrajine a v Rusku.

    Tak spotrebu paliva a spotreba elektrickej energie na výrobu 1 tony v'asucaga je:

    Tabuľka 1


Na'agucha Palív a energie, náklady V celkovej preklad podmienené paliva, kg V porovnaní so sadrou'azochim
Palivo, kg paliva ekvivalent Electroenergetic * h
Portlandský cement *) 176 108 215 4, 57 krát
Vápno 196 23 204 4, 3 krát
Budova omietky 39 22 47



Napriek významné výhody sadrových'pletenie, Ukrajina, ktorá zaujíma vedúce postavenie v vklady fyzických sadry a sadrovej báze odpadov, vytvára iba 4%'spojivá. Zatiaľ čo v zahraničí, na obrázku je 10%a v Nemecku o 20%.

V ZSSR až do roku 1991 objem ťažby kameňa, sadry prekročí 9 miliónov ton. V roku 1994, sa znížil o viac ako 3-krát. A len so začiatkom investičných a výrobných činnosti spoločnosti KNAUF na Ukrajine, objemy ťažby kameňa, sadry a výroba sadrových'asucaga začal stúpať.

Pre realizáciu štátneho programu na bytovú výstavbu je potrebné ďalšie zvýšenie výroby a aplikácie vysoko účinných stavebných materiálov a výrobkov na báze sadry.


***

V posledných rokoch, v bytovej výstavby Ukrajina nastali významné zmeny v štruktúre návrhu riešenia budov. Z celkového počtu veľkých-panel dom-budova prešli na použitie rôznych typov moderných architektonických a konštrukčných systémov. Vytvoril viacero podnikov vyrábajúcich výrobky a vzory pre low-rise výstavby, vrátane objektov na rám-panel stromy'drevený dom-budovy, ako aj na základe kovový rám. Prijaté rozvoj monolitické dom-budovy a stavby domov z pórobetónových.

V rovnakom čase výstavby mnohých objektov'objekty dominuje masívne železobetónové konštrukcie, roztrieštený materiálov, mokré procesy, a je charakteristická vysoká cena práce a nízka kvalita konštrukcie.

Vo Všeobecnosti, stavebného priemyslu Ukrajiny sa vyznačuje extrémne vysokú energetickú náročnosť 2 až 3-krát väčšia ako energia, intenzita v rozvinutých krajinách.

Je to potvrdené uskutočniteľnosti porovnania spotrebe palív a energie na výrobu 1 m2 tradičných oblastí s podobnými stavby na základe DCT a GWP:

Tabuľka 2

Materiál priečky Hrúbka, cm Dodanie m2, kg Celková energetická náročnosť, kg paliva ekvivalent V porovnaní s
GKL GWP
Na claydite-betón 8,0 90 26 3, 5 krát viac 4,56
Keramické tehly 12,5 210 17 2,3 3,0
Železobetónová 10,0 190 16 2,16 2,8
Silikátové tehla 12,5 220 16 2,16 2,8
Pórobetónových 10,0 55 14,5 1,9 2,5
Sadrové sadrokartónové 10,0 35 7,4 - 1,3
Sadrové oblasť bloky, dosky 8,0 80 5,7 - -



Vlastnosti a parametre energetickej náročnosti rôznych výrobkov a stavebných materiálov je hlavným dôkazom výhody sadrové výrobky a vzorov iných stavebných materiálov.

Najdôležitejšie výhody KNAUF-dosky je ich nízka hmotnosť v porovnaní s tehál a Kam'Jana muriva, betónu a iných stavebných materiálov, čo umožňuje znížiť spotrebu energie a materiálne zdroje.

Okrem týchto výhod ich produktov je potrebné zdôrazniť, že firma vykonáva vyvážený cenovej politiky, ktorá je zameraná hlavne na zvýšenie ich efektívnosti zvýšením objemoch výroby a predaja výrobkov na mierny rast cien, ktorý rozlišuje skupiny spoločnosti KNAUF od mnohých iných spoločností, stavby a základné priemyselné odvetvia Ukrajiny.

Technické a ekonomické porovnanie

S ohľadom na uplatňovanie výrobky KNAUF, marketingu, organizácie a podniky, výrobu a predaj jej čo najbližšie pozornosť kompetentných a profesionálne použitie, kompletné systémy, konštrukčné a stavebné spoločnosti, projektovej a technickej dokumentácie, prípravu vysoko - kvalifikovaných stavebníkov, ako aj operatívne a kvalitatívne služby svojim klientom.

Marketingová organizácia neustále sledovať Cohn'cena situáciu na trhu, vykonávanie výskumu a technické ekonomické porovnanie variantov riešenia konštrukcie s použitím rôznych materiálov a kompletných systémov KNAUF.

Tak, rekonštrukcia p'alipbergenov bytový dom prešiel komplexné mapovanie výstavbu niekoľko možností, ako múry z tehly, ľahký betón dosky a kompletné systémy a KNAUF.

Vykonáva ekonomické porovnanie práce textu, porovnanie vypočítaných nákladov na podlahy a základovú dosku, a preto sa spotreba armatúra v týchto stavieb, ako aj celková predpokladaná hodnota budovy.

Pri výpočte ukazovateľov zložitosť analyzovaných variantov konštrukcií zistili, že keď je prístroj v rámci priečok z KNAUF-dosky je dosiahnuť zníženie zložitosti v porovnaní s výstavbou tehla 38, 4%, a 28, 1% v porovnaní s oblasť ľahký betón.

Celkové náklady na stavebné materiály, je prakticky rovnaké.

Tak vnútorných stien z KNAUF-dosiek na kovový rám umožňuje 13, 2 tony na zníženie spotreby armatúra v zariadení podlahy a dosky v porovnaní s konštrukcia stien z tehál a 9, 69 ton v porovnaní s výstavbou ľahký betón.

V Všeobecné, celkové náklady na výstavbu študoval stavieb na zariadenia stien z KNAUF-dosky v porovnaní s murované stavby znížená o 3% a na 1, 8% v porovnaní s oddiely ľahký betón.

Tieto a ďalšie výhody pre výrobky KNAUF umožniť dizajnérov, architektov a stavebníkov aktívne používať počas navrhovania a výstavby objektov'objekty. Najmä preferovaný KNAUF-dosky v stavebníctve o'objekty s flexibilné plánovanie, vďaka jednoduchosti montáže a demontáže. Vhodné na tieto oblasti a replanning existujúcich zastaralých budov s ich rekonštrukcia.

Najviac kompletné systémy pre zariadenie na priečne steny medzi bytmi je založené na kovové jednoduché alebo dvojité rámu v závislosti od požiadaviek na zvukovú izoláciu a požiarnu ochranu.

Požiarne technické vlastnosti umožňujú použiť KNAUF-dosky na zariadenia rôznych stavebných konštrukciách budov všetkých stupňov požiarnej odolnosti a triedy požiarneho nebezpečenstva.

Na podniky KNAUF skupiny v CIS vyvinuté, certifikované a úspešne používajú rôzne konštruktívne riešenia ložisko oblastí, ktoré čelia stien, kazetových podhľadov, pod podlahové nátery, ohňovzdorný obklad. Ako výsledok mnohých testov vykonaných podľa Ukrniib Ministerstva vnútra Ukrajiny, bolo zistené, že všetky typy KNAUF oblasti na kovový rám s minerálnej vlny náplň s ohňom-technické parametre spĺňajú požiadavky pred'sa ochrany stavieb.

Stropy

KNAUF-dosky, ktoré sa tradične používajú v inter'Arah budov. Nedávno moderných architektov a dizajnérov platiť toľko pozornosti, strop jednotky s ich uplatňovaním. Zariadenie pozastaví a nepravdivé podhľadov, rekonštrukcie, opravy a výstavba nových hál umožňujú zlepšiť tepelno-izolačné, akustické vlastnosti, skryť inžinierstvo komunikácie. Vďaka použitiu false stropy, môžete vykonať zarovnanie plochy na rôznych úrovniach, zvýšiť plastové strop plotu. Oni sú skvelé riešenie pre dekoratívne poskytnutie priestorov.

Konať v Ukrniib MIA testy umožňujú použitie systému false stropy KNAUF pri riešení otázok požiarnej odolnosti (30 minút a 60 minút).

Sadrové oblasť bloky, dosky

Pohľad smeru je výroba a aplikácia sadrové dosky.

Ekonomická uskutočniteľnosť uplatňovania týchto výrobkov je určená indexy fyzikálnych vlastností a viacerých ďalších relevantných faktorov. Sú ľahké, protipožiarnych, šetrné k životnému prostrediu, a poskytujú vysoký komfort bývania, ľahko inštalujú, majú vysoká kvalita povrchu vďaka, čo nie je potrebné, omietky, mať dobré gvozdsoft a dostatočnú odolnosť.

Komplexné štúdie a porovnať niekoľko variantov zariadenia priečok rôznych stavebných materiálov: tehla, výrobky z ľahkého betónu, betónové steny, sadrové dosky a iných stavieb.

Ako výsledok výpočtov vyplynulo, že zložitosť zariadenia 100 štvorcových metrov od steny, v porovnaní s výstavbou slotu a erb dosky nad steny z tehál (hrubé? tehly) 2, 9-násobne a 2, 25-krát v stenách ľahký betón.

Bolo zistené, že náklady na materiál pre zariadenie priečok lacnejšie? tehla - 13, 4%a výrobkov z ľahkých betónov na 43%v porovnaní s pazogrebnevye dosky.

Vo Všeobecnosti, porovnanie nákladov stavebných prác na oblasť GWPs z analyzovaných konštrukcií z tehál, sú 2-krát lacnejšie v 1, 5 krát - od výrobky z ľahkého betónu, a 15% - zo ţelezobetónových stien.

Interiér a interroom priečok slotu a erb dosky sú postavené oveľa rýchlejšie, ako iné stavebné materiály, a nevyžaduje zarovnanie. Záujem o tieto produkty a dopyt po týchto výrobkov stále rastie.

Okrem toho, požiarne steny GWP je 150 minút, čo vám umožní použiť tento typ produktu na zariadenie na únikové cesty.

Suché stavebné zmesi

Suché stavebné zmesi KNAUF dlho získal vedúcu pozíciu na stavebnom trhu Ukrajiny.

Dnes suché stavebné zmesi, KNAUF, stroj technológie ich použitia presvedčivo ukázal jej kvalitatívne výhody oproti tradičným staré spôsoby dokončovacie práce.

Stroj omietka je flexibilný, ekonomické, umožňuje rýchlo omietnuté plocha sa zvýši na lesklý štátu.

Pomocou stroj omietky výkon odborných pracovných na uvedeným technológiám, s omietkových zmesí je 35-50 námestie metrov za shift, a plasterer pracovných tradičné vápno, malty s prostriedkami mechanizácie vykonáva iba 15-20 sq. m Môžeme teda povedať, že o 2-3-násobne nadradenosť mechanizované systém aplikácia suchých zmesí na báze sadry v porovnaní s pripravený riešenia.

Ak Európskych krajín, stroj omietka je normou, zatiaľ čo na Ukrajine platí do vyspelých technológií. Pre porovnanie, objem omietky prácach vykonávaných mechanickým postupom v Nemecku je viac ako 80%, a na Ukrajine nepresiahne 5%, t.j. viac ako 95% objemu práce sa vykonáva ručne.

Spoločnosť KNAUF na jej časť zaplatí najviac pozornosti tejto pokročilej technológie.

Fasádny systém KNAUF

Od roku 2006 na území Ukrajiny začala realizovať profesionálne fasáda, izolácie, systém KNAUF.

Tento systém je najracionálnejší technológie tepelnej izolácie a zároveň aj dekoračné fasády budov. Ako izoláciu v žiadosti s rukou a minerálnej vlny.

Funkcia systému je možnosť použitia mechanizácie prác prevedení s omietky stanice.

Tento systém prešiel potrebné požiarne testy.

Pomer trvanlivosť, kvalitu a hodnotu systém KNAUF v kombinácii s mechanickým pohonom aplikácia dáva ťažiť a využívať jeho aplikácie, ako v high-vzostup a low-rise konštrukcie.

***

Nové technológie suché a ľahké konštrukcie, ich výhody v porovnaní s tradičnými energeticky náročných materiálov a konštrukcií a prezentovať možnosti pre široké použitie pre výrobky KNAUF na vykonávanie štátnej projektu na rozhodnutie problémov s bývaním.

Technológia aplikácie kompletných systémov, KNAUF v low-rise bytové domy umožňuje splniť akékoľvek želanie vývojárov o vnútorné usporiadanie priestorov. Vytvoriť perfektný povrchy stien, stropov, podláh, a dosiahnuť vysokú kvalitu interiéru dokončovacie práce.

V súčasnosti a v veľký panel dom-budova s'bolo potrebné a možnosť zmeny dispozičného riešenia bytov.

Je dobre známe, že technológií, vzory a materiály, ktoré sú používané vo veľkom panel bytovej výstavby, povoliť na výstavbu budovy, kde konštrukcie tvrdý stand'vzájomne prepojené a prestavba bytov, zrejme nebolo možné.

Moderné technológie suchej a ľahká konštrukcia umožňuje nový pohľad na vnútornú štruktúru montované domy a zmeniť vnímanie príležitostí, s reštrukturalizáciou apartmány
    ZDROJ: KNAUF

    Zdroj: http://stroymart. com. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика