суббота, 1 ноября 2014 г.

Hrať so svetlom v spálni

Vybrali osvetlenie v spálni, v prvom rade sa snaží odpovedať na otázku: ak chcete vykonať všetky funkcie potrebné lampa, aký typ, štýl a veľkosť.



V spálni je dôležité správnu kombináciu Všeobecné, miestne a dekoratívne osvetlenie. Okrem toho, svietidlá musia byť funkčné, efektívne, spoľahlivé a bezpečné, esteticky. Lampa by mala zmes v inter'er, byť prehľadné a atraktívne, steny svetelných zdrojov v kombinácii tvaru a farby, s hlavným zariadenie. Upozorňujeme ale, ako ľahko odstrániť stropu, alebo stojanová lampa a suterén. Keď všetky iné cnosti, radšej známych výrobcov.

V spálni máme oddych a relax, to je miesto, kde by mali byť pohodlné. Preto, osvetlenia môže byť menšia ako v obývacej izbe, svetlo m'ktoré, rozptyl, tlmené a pozadia.



Ako hlavný zdroj umelé svetlo v spálni je najviac bežne používané malý elegantný luster alebo krásne stropné lampy. Najmä vyzerať dobre matné stropné svietidlo v tvare gule, alebo hemisféry alebo nástroje, vychádzajúceho svetlo, montáž na steny alebo stropy. Takéto lampy zvýraznite strop, takže je lampa neviditeľné z nižšie. Vyzerá dobre v spálni bočné svetlo (steny sconces a iné ) Svetlé réžia svetelné zdroje, ktoré vytvárajú kontrastné farby, ostré hranice medzi svetlo a tieň, hlboké tiene, to je lepšie sa vyhnúť.



Ak chcete čítať pred spaním, využívanie miestnych zdrojov svetla: nástenné lampy, stolové lampy, alebo svietidlá, vstavané usgov'I postele, stôl, lampa. V spálni môžete úspešne použiť nábytok s už zabudované osvetlenie: postele, nočné stolíky a ich kombinácií. Úspešný objav bude svetlo cez zrkadlo na skrini dvere.



Odborníci sa odporúča zvoliť svetelné zdroje, vybavené rheostat (voltage regulator), ktorý umožňuje znížiť jas osvetlenia. Takáto lampa s jasné svetlo, v ktorom si môžete robiť, čistenie, čítať alebo aplikovať make-up ľahko premení dekoratívne nočné svetlo. Lampa vedľa toaletný stolík alebo posteľ, vzhľadom na svoju nezávislosť, jeden z najviac pohodlný spôsob osvetlenia. Ale luster byť umiestnené priamo nad posteľou nie je odporúčané. Obzvlášť opatrne na organizáciu osvetlenie zvážte umiestnenie prepínača. V spálni je často používaný ľahké ovládanie z viacerých miest, ktorá vám umožňuje zapnutie a vypnutie svetiel, nie dostať z postele.



Dobre, keď sa svetlá osvetlenie miestnosti, ale tiež slúži ako prvok výzdoba a dekorácie inter'jer. Na osvetlenie priestoru, môžete použiť svetiel, projekčnej lampy, farebný bod a optické svetlá.

Ako pre farbu, pre domáce osvetlenie sa hodí na žltú alebo teplá biela.



Hrať so svetlom dokáže premeniť akýkoľvek izba, zdôrazňuje dobré miesto a skrýva v súmraku najmä osobné. Pomocou rôznych možností, spálňa osvetlenie, môžete vytvoriť jedinečnú atmosféru pohodlia.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика