воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Strop sny

Vy sa rozhodnete, aby sa opravy v dome, byt, miestnosti? Blahoželáme! Nič zlepšuje náladu, aktualizovaný inter'EP! Pravdepodobne ste už považovaná za farbu stien vybral Tapety, rozhodla aktualizovať poschodí, možno premýšľate o zmene nábytku alebo chcú zamerať na to, štýlové veci. Úsek vaša predstavivosť môže byť nekonečný. Zastaviť. A už ste si mysleli, o návrhu stropu?

Pretože váš strop môže drasticky zmeniť inter'EP, vytvoriť pocit komfortu a pohodlia vo vašom dome. Aby vaša oprava bola dokončená, vybrať optimálny variant návrhu stropu.

Takže, najprv by ste mali chápať ako konštrukciu stropu tam. Najlacnejšie a najjednoduchšie možnosť je maľovanie alebo strop whitewashing. Táto metóda je vhodná len pre tých oblastí, ktorých stropy sú dokonale hladký. Inak, všetky nezrovnalosti a nedostatky, ktoré sa budú okamžite zrejmé. Farba strop, môžete si vybrať sami, a tu si môžete dať svojej fantázii. Farbu stropu je možné kombinovať s inými prvkami inter'interiéru, ako sú závesy, dvere alebo vankúše. Byť kreatívny, ako chcete!

Ďalší jednoduchý variant návrhu stropy - samolepiace stropy. Tento malý, ľahký pena dosku, ktorá držať na pre-čistiť strop so špeciálne lepidlo. Existuje mnoho variantov návrhu stropu, ako dlaždice majú rôzne štruktúry, farby a vzory.

Jedným z najčastejšie používaných možností pre stvárnenie stropu je vložením Tapety. Na prilepenie na stenu-papier na strop je lepšie zveriť sa na špecialistov, alebo v každom prípade, požiadať niekoho o pomoc, ako ten, ktorý na to bude ťažké. Tapety - materiál nie je tak silný ako pena dlaždice. Vybrať si môžete akýkoľvek vašej chuti, Tapety, farby, textúry a kvalitu.

Nasledujúce variant konštrukcie je zavesený sadrokartónové podhľady. Takýto návrh možnosť vám nielen zníženie stropu, ale aj experimentovať s formami to, aby sa to o dva-alebo viacvrstvové. Sadrokartónové podhľady vám umožní vytvoriť ďalšie hlukové a tepelné izolácie, ako aj skryť, elektroinštalácie, vzduchotechnika a zdobiť sám zapustené stropné osvetlenie, ich vybavovaní, ako sa vám páči. Inštalácia sadrové stropné je tiež lepšie dôverovať odborníkom, aby sa zabránilo problémy, stand'spojené s inštaláciou. Aby sadrokartónových ľahko. Je ľahko sfarbenie a prilepenie wall-papier, a dekoratívne panely.

Najcennejšie sú kazetových podhľadov, ale navrhnutý tak majú oveľa viac príležitostí. Strop sú nastavené na nachádza na obvode stropu rám. Sám strop je polymérová fólia na báze PVC, ktorá odolá hmotnosti až dvesto libier. Takže riziko k zatopeniu susedov prakticky zníži na nulu.

Dizajn možnosti strop je mnoho, tu si budete môcť plne Vyjadriť svoj vkus a preferencie. Viac ako sto varianty farieb a textúr umožňuje vám vybrať si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim inter'jer. Medzi tieto možnosti mramor, koža, ľan a iné nezvyčajné textúry. A niekto môže chcieť umiestniť na strop fotografie alebo reprodukciu slávny obraz.

Let fantázia je bezhraničná. Vaša voľba závisí na vašich preferencií, Financií a vynaliezavosť.

Raisa Kvasha



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика