воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Strop: technológie a kvality

Hlavné výhody strop - rýchla inštalácia, odolnosť, schopnosť vytvárať mnogourovnevykh konštrukcií rôznych formách, žiadosť o fotografiu. Okrem toho, že majú obrovskú škálu farieb a textúr. Vzhľadom na tieto vlastnosti strop sa stali populárne. Čo venovať pozornosť urobiť správne rozhodnutie a získať kvalitné a spoľahlivé strop.

Hlavným faktorom ovplyvňujúcim kvalitu, trvanlivosť, ekologická kompatibilita strop je výrobca strop, ktorý môže udržať vysokú úroveň technológie výroby a na nákup high-kvalitné materiály od renomovaných značiek. Svedomia výrobcov strop vo svojich adresároch na post ukážky z filmov a vedľa každej vzorky povinné'nezabudnite uviesť firma-výrobca film.

Klasické strop sú vyrobené z odolného PVC filmu, ktorý je stanovený v špeciálnej profil. Najčastejšie fakturácia - lesklé, matné a saténu. Štandardná verzia - kartáčovaný strop. Bez priťahuje pozornosť, bude mu hodí sa dobre v každom inter'jer. Reliéf satin stropy menšie, takže sa zdá byť maľované stropy. Maximálna šírka Európskej matný a saténové obrusy 270 cm, lak - 200 pozri

Strop sú vyrobené z PVC sa vyrábajú v rôznych farieb a textúr: matný, saténové, lesklé, pod morom, mramor, kov, dekoratívne, s rôznymi vzormi a účinky. Svetlé farby v lesklej stropy. Na matný napätie stropy žiadne odlesky a odrazy, satén a textúry dáva odrážajú málo svetla, že sa podobá perleť.

Film rovnakej farby rôznych výrobcov sa môžu líšiť štruktúru a tón. V adresári by mali byť prezentované všetky možnosti. Dokonca aj bielej farby od rôznych výrobcov film má rôzne odtiene.

Cena strop závisí v prvom rade od použitého materiálu a textúry. Náklady na film Európskych výrobcov vyššia ako medzi ruskými a Čínskymi partnermi, ale tu máte zaručenú byť istí, nielen za kvalitu fotografií, ale aj pre jej ekologické vlastnosti. Vyššie hodnoty a v dobre známe, ochranné známky, ktorými sa zabezpečí kvalita. Jeden z najdrahších varianty vybaviť stropu je umenie tlač. Náklady na strop ovplyvniť dizajn, zložitosť (na rôznych úrovniach, zakrivené časti), inštalácia dodatočných stavby (zariadenia pre požiarnu bezpečnosť, ukážte lampy, luster, krabíc pod komunikácie), kvalifikovaný montéri firma-installer. Ak je voľba je vziať do úvahy, že materiály sú z Európskej produkcie, vysoko kvalitné komponenty a odbornú montáž nemôže byť príliš lacné. Ponúka nízke ceny, ako pravidlo, sa dosiahne znížením kvality materiálov a inštalácie.

Ak chcete správne vybrať ustanovka strop, dávajte pozor na nasledujúce body.
Kontaktné informácie. Spoľahlivé inštalátor bude vždy zobraziť adresu kancelárie, kde si môžete prezrieť vzorky na strop. Ak kontakt je len mobilný telefón, povinné'uistite sa, opýtajte sa, kde si'ísť pozrieť na vzoriek a uzatvárať zmluvy, a to aj vtedy, ak nie ste, nechám office.
Informácie o inštalátore. Spoločnosti, na ktorú chcete použiť, musí byť oficiálne registrovaný. Predajcovi, je založená na oficiálnych dokumentov - zmluvy s výrobcom strop navrhovanej ochrannej známky osvedčenie o partnerstve. V kancelárii výrobca by mal potvrdiť, že spoločnosť je oficiálnym predajcom.

V príprave článkov čiastočne použité materiály spoločnosti "frank-Sibír".

Materiály na tému

Strop: história a modernosti
Ako urobiť lomený strop?
Zrkadlové strop?


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика