воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Materiály pre dekorácie moderný office

Niet divu, že príslovie'I "prvý dojem...", sa narodila v Rusku. Zdôrazňuje opäť do pozornosti, že sme sa rozhodli venovať na fyzický vzhľad, vrátane, a úradu. V jeho štátu na pár minút alebo dokonca sekúnd, môžete pochopiť, ako veci idú s nami.

Pamätajte si sami ísť do office, je stále neznámy spoločnosti, ste už v predstihu, v závislosti na stave izba bola vyrobená niektoré závery. Avšak, moderné dekorácie, ktoré sa zameriava na tento článok pomôže nie len urobiť dobrý dojem. Snáď ešte dôležitejšie je ich úlohou je vytvoriť príjemné pracovné prostredie pre všetkých zamestnancov, ktoré pracujú plnom prúde, a nie zastavil.

Výšku stropu

O výhodách, kazetových podhľadov, koľko bolo napísané. Tu sú hlavné požiadavky: strop je údržba a pravidelné opravy; obrovský výber farieb a textúr materiálu; schopnosť vykonávať neviditeľné, ale dostupné, inžinierských sietí a komunikácie. V kazetových podhľadov, môžu byť vložené osvetlenia a vetrania, grily, odradiť "krivky" base strop.

Bezpodmienečné lídrom trhu - Americkej spoločnosti, "Armstrong". Popularita značky vyvolalo mnoho spoločností na výrobu príslušenstvo navrhnuté špeciálne pre stropy tejto spoločnosti. To nie je len nejaký svietidlá, prvky systémov klimatizácia, vetranie, automatické hasiace. Navyše, všetky komponenty boli zjednotené pod štandardná veľkosť kazety (kazety s názvom prvky na strop): 600x600 a h mm Preto, inštalácia zaberie minimum času: to je dosť vyberte kazetu a dal položky, sčítanie všetkých komunikácie.

Ďalší populárny systém false stropy prezentované spoločnosťou "DONN", členom medzinárodnej skupiny, "USG Interiérov, Inc. ". Spolu so štandardnou veľkosťou kazety, tu sú ďalšie: h, h, h a h, mm Okrem toho si môžete objednať a ďalších dimenzií, ak nápady alebo iné okolnosti vyžadujú, vytvárania vlastných strop.

Zdravotnícke zariadenia, comp'utern hál a iných spoločností s prísne požiadavky na čistotu priestorov bude záujem o moderný vývoj, kazetových podhľadov, "DONN", lemované tvár fólie z hliníkovej fólie. Opak povrchu stropu, ktorá je špeciálne upravená tak, aby sa zabránilo prach: v materiáli č. pórov, kde nečistoty sa môžu usadiť.

Ako pravidlo, kazetových podhľadov, vyrobený z minerálnych vlákien. Ak chcete pôvodný strop, pravdepodobne bude vyhovovať moderné riešenia v tejto oblasti od nemeckej spoločnosti AMF. Stropy v rámci tejto značky sú známe pre veľký výber materiálov: sadra, kovu a iných faktúr. Dôležitá vec, že musíte zvážiť pri výbere akéhokoľvek dokončovacie materiály pre balík office, je to akustika. V tomto prípade správne pravidlo, že čím nižšia, tým lepšie.

Ísť správnym smerom

Po strop, premýšľať o jeho priamy opak - rod. Ako vieme, všetky podlahy sú rozdelené do dvoch typov: m'kto a pevné. A ak pevné podlahy, parkety, častejšie je osud kancelárií vedúcich pracovníkov, m'kryt, najmä, linoleum, ktorého chuť na obchodné priestory uvedené ako "obchodné linoleum", sa nachádza v kanceláriách často.

Tento materiál môže byť dvoch typov: homogénne a heterogénne. Technologický postup výroby homogénne nátery tak, že obrázok prestupuje celou hrúbkou materiálu. Preto, aj s nerovnomerným opotrebovaním poschodí vzhľad prakticky nezmení.

Takýto majetok vymedzený rozsah: to je v prvom rade oblastiach s vysokou intenzitou používania: predsiene, chodby, predsiene. Pre podlahy s vysokou pevnosťou požiadavky dobrá voľba bude moderný homogénne pokrytie potreby na hrúbku alebo špeciálne robustný linoleum, napríklad, séria "Linodur" z American Corporation "Armstrong DLW".

Homogénne nátery majú jednu nevýhodu - sú veľmi monotónna z hľadiska obrazu a farieb. Takže ak potrebujete vytvoriť štýl jeho kancelárie, môžete použiť heterogénne pokrytie. Heterogénne krytiny majú zložitejšiu štruktúru. Na základe heterogénne pokrytie - vrstvový laminát, na ktorých sú namontované všetky ostatné vrstvy.

Moderné kvalitné heterogénne krytiny málo pripustiť na životnosť homogénne vzhľadom k ochrannou vrstvou a technológiou výroby. Paleta farieb (pod parkety, dlažba, mramor, mozaika obrazy a ozdoby) je možné ich použiť v akejkoľvek miestnosti.

Mnohé podniky, vrátane spomínanej "Armstrong DLW", teraz produkujú heterogénne pokrytie pre priestory s vysokými požiadavkami na bezpečnosť a anti-slip vlastnosti.

Treba poznamenať, že nedávno v oblasti podlahových krytín, na základe obchodnej linoleum s'tam bolo niekoľko zaujímavých noviniek. Teda, Belgická spoločnosť DOMO výrobu určitých série linoleum používa materiály, ktoré zabránenie bakteriálnej činnosti na povrchu; holandskej spoločnosti, "FORBO" používa špeciálny lak pred špinou a poškriabaním. A švédsky výrobca "TARKETT" dokonca pridáva v linoleum almaspt častice, zvyšuje jeho životnosť v 7-krát.

Mimochodom, v súčasnosti v Európe linoleum na "nadýchané" základ nie je k dispozícii, hovorí sa, že podporuje rast baktérií, ktoré majú tiež najhorší výkon tepelné a zvukové izolácie v porovnaní s linoleum na rozšírenej základe.

Aby úrad špeciálneho pohodlie, po prvé, v oblasti určené na rekreáciu, môžete použiť a kobercom poschodí. Mimochodom, tento materiál je tiež dokonale tlmí zvuky. Z noviniek v tejto oblasti bude oslavovať pokrytie Flotex". Pozostáva z PVC-základ ako obchodné linoleum, a spájkované v jej hromadu. Tak, to je hustá a silná rašelina ako tradičné koberec. Môže sa šíriť aj na stránkach s vysokou návštevnosťou.

Špeciálne pre kancelárie bol vynájdený modulárny koberec podlahy, často odvolával sa na ako "koberec dlaždice". Môžeme povedať, že to je rovnaké, koberec, ale nakrájame na štvorce so štandardné veľkosti 50X50 vidieť, ak poškodený časť podlahy možno ľahko vymeniť, aj ak potrebujete prístup na komunikácie, jednoducho presunúť jeden alebo viac kameňov. To môže byť položený byt telefón a comp'utern káble a ľahko ich zobrazenie na správnom mieste v priestoroch. Dnes ruský trh je zastúpená modulárny koberec podlahy výrobných firiem "Milliken" a "ESCO" (Spojené Kráľovstvo), "DOMO" (Belgicko).

Ako pre kancelárske steny

Výber materiálov pre podlahy a strop, pozrite sa na stenu. Rovnako ako na podlahy je už dlhý čas používané obchodné linoleum, nedávno s'je špeciálne obchodné náter na steny, napríklad, pod značkou "Vescom" (Holandsko). To je nové dekoračné materiály, pripomínajú Tapetu, ktorá sa vykonáva na základe bavlnené tkaniny s vinyl alebo textilné hornej vrstvy (vrátane z prírodného hodvábu, viskózy, bavlny a polyamidu).

Vzhľadom k pevnej tkaniny základ, ktorý dáva materiálu pre extra pevnosť a pružnosť, vinylové podlahy nepraskne aj v prípade, ak poškodenie sadrokartónové Dosky a omietky, na ktoré je pripojené. Kotúčoch so šírkou 1, 3 m a dĺžka 50 m poskytujú vysokú rýchlosť inštalácie, je dôležité, aby dokončovacie zariadenia s veľké oblasti.

Ak chcete, aby vaše kancelária svetlé a odlišné od štandardných pracovných priestoroch, môžete využiť umývateľný Tapetu. Sú šťavnaté dekoratívne farbenie a je vhodný aj pre dizajn štúdiá, reklamné agentúry, mladé a rastúce firmy. Výrobu tohto obklady stien sú široký-sa rozšíril domáce preteky, napríklad, spoločnosť "Slovanskej'Slovanské Tapety".

Vytvoriť štýlový a drahé inter'jer odborníkov odporúča kovové Tapety. Sú kovové fólie, pevné na non-tkané základe. Kreslenie na kovové dať namaľovať. Mimochodom, Tapety na báze textílie zabrániť vzniku a rastu malé praskliny na stenách, že slza v procese zmršťovania. Trh je dobre zastúpené, napríklad tejto značky kovové Tapety ako "Radosť", vyrobené v juhovýchodnej Ázii.

Populárny v kanceláriách a steklooboi. Spĺňajú všetky požiarne a hygienické požiadavky, pred'v týchto priestoroch. Steklooboi obsahovať založené laminát priadze, tak to je ťažké, horľavé, pevné a zároveň pružné.

Popredným výrobcom tento typ obklady stien - Amerického koncernu "Johns Manville" (značka "Wellton Classika", "Wellton Magic", "Tassoglas" a "Oskar").

Spolu s Tapetu stále v kanceláriách aplikovanej dekoratívne nástenné panely. K dispozícii je možnosť ich výberu a farbu stien. Vďaka inom základe - drevotrieska, MDF, PVC, tento materiál môže byť videný v Director ' s office), a v normálnom pracovnom prostredí. Rozmanitosť technológie a špeciálne spracovanie nám umožnia ďalej rozšíriť ich pôsobnosti. Teda, panel "FineLine" vďaka špeciálnemu plastov a kompozitných technológie flexographic tlač s UV vytvrdzovania možno použiť na proces tabuľke. Oni sa neboja z tukov, ktoré sa dostanú na povrch.

Nie je možné vytvoriť tému office stien úplne bez príbeh office oddiely. V skutočnosti, je to to isté steny, ale sú umelo a majú rám. Navyše vyplnení ho môžete plne zhodovať s farbou a štruktúrou hlavné steny.

Novinky v tejto oblasti s'sú priebežne. Napríklad, sklo používané v stenách a zmeny jeho transparentnosť - "Magic Krycie Sklo". Prepnúť na povrchu skla je nepriehľadné alebo priehľadné.

Individuálna pozornosť, all-sklo systém, ktorý sa úradu transparentné a "ľahké". Navyše, sklo môže byť tónovaný alebo uplatňovať rôzne druhy dekoračné fólie.

Ešte širšiu škálu nepriehľadné materiály. Medzi najčastejšie používa sa nazýva gpsOne panel (tento omietky potiahnuté vinyl "Durafort", MDF, plastové a hliníkové panely", laminované drevotrieskové Dosky (dtd dosky, pokrytý laminát). To všetko sa montuje na rám, (ako pravidlo, hliník), rám môže byť maľované na akúkoľvek farbu z RAL stupnice; možné imitácia dreva, kameňa a pod.,

Mimochodom, ak je poškodené panely, obidve priehľadné a nepriehľadné oddiely, vymeňte ich za minimálnu dobu. V tomto prípade je "modulárny" princípe, keď samostatné poškodené položky dosť sa a vymeňte za novú.

Ako môžeme vidieť, že téma predložiť úradu nevyčerpateľný. Nové materiály a riešenia'objavujú takmer každý deň. Výber je na vás.

Alexander Mayorov

Zdroj: Astarta prestíž

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика