воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Zariadenie nádrže na dach s rukami

Zariadenie nádrže na dach s rukami


Zariadenie nádrže na dach s rukami Zariadenie v dach malá nádrž, umelé jazierko je jedným z hlavných techník v regeneráciu oblasti. Stávky môžu byť návrhu Ústredného priestoru záhrady a skvelým miestom na relax a tráviť čas so SIM'orgáne.

Aby sa takéto jazierko na mieste si môžete vlastné. To si bude vyžadovať minimálne vedomosti a zručnosti z krajiny a stavebných prác. V procese vytvárania rybník, je dôležité vziať do úvahy osobitosti procesu a odporúčania odborníkov.

Tieto zahŕňajú geologických umiestnenie webu, bezpečnostných opatrení, najmä v prípade použitia sadzby nielen dospelí, ale aj deti. Pri výbere lokality rybník nie je odporúčané miesto v blízkosti zelene. Korene stromov môže byť problém s používaním zemné práce a lístie sa komplikujú starostlivosti vody, znečisťovanie.

Rybník môže byť postavená s použitím pripravených foriem. Môžete tiež vybudovať rybník na dach s ich ruky, robiť všetky práce sami. Po výstavbe bude vyžadovať výstavbu priehrady a jednoduché starať sa o ne počas prevádzky.

Prístroj bazén s pomocou formulára

Pomocou ready-made nádrž na stavbu priehrady v krajine stránky jednoduchšie. Môžete kúpiť nádrž akejkoľvek veľkosti a tvaru. To môže byť vyrobené z polyetylénu a iných materiálov, dodatočne vystužené sklo. Takéto formy odolné voči mrazu a mechanické poškodenie, slnečnému žiareniu a rast koreňového systému rastlín, pristál v jazierku.

S formulárov, môžete vytvoriť zásobník stredného a malého objemu, priestoru nie je viac než osem štvorcových metrov.

Konštrukcia proces sa skladá zo siedmich etapách a spočíva v umiestňovaní na lokalite prímestskej oblasti pripravený formulár. Po tomto prostredníctvom plot na pozemku označiť hranice pozemkov funguje a, pohyblivé nádrže na iné miesto, začiatok realizácie výkopových prác. Musíte kopať dieru, ktorá zodpovedá forme ready-made priehrada, rybník. Veľkosť jamy na desať centimetrov viac na každej strane a dovnútra a na strane, než je veľkosť získané nádrže. Akcia je potrebná na bezpečné posilňovanie pripravený formulár v prehĺbenie.

V spodnej časti pripravené prehlbovanie je potrebné dať vrstvu piesku v hrúbky desať centimetrov. Pieskový vankúš potrebné pre najlepšie zmršťovanie nádrže. Po tomto je nastavený na pripravený formulár. To by malo byť maximálne presne, takže na kontrolu rovinnosti pomocou úrovni.

Po inštalácii je potrebné o tretinu celkového objemu vyplniť vodou, a všetok voľný priestor okolo formuláre na vyplnenie s pieskom, starostlivo usiniure. Po tejto podobe je úplne naplnená vodou, a môžete pristúpiť k záverečnej fáze zariadenie vily na mieru - konštrukcia dizajn, pestovanie vodných rastlín atď.,

Zariadenie rybníka, pri chate bez použitia forme

Ťažšie, aby rybník na mieste bez použitia ready-made nádrže. Zároveň, takže si môžete urobiť najviac prírodné, v blízkosti prirodzených vodných útvarov. Zariadenie nádrže na dach manuálne začína s výberom miesta, kde je najlepšie mať štruktúru. Budete tiež musieť kúpiť špeciálny film, ktorý môže byť vyrobené z rôznych materiálov. Film môže byť z rôznych farieb, šírka a hrúbka. Aby sa správne zvoliť optimálne hrúbky filmu, zvážte veľkosť rybník. Takže, pre malých vodných útvarov je dosť na použitie film hrúbku pol milimetra a pre rybníky väčší priestor filmu, ktorého hrúbka je od 0, 8 mm.

Po výbere miesto pre výstavbu zásobárňou prírodných foriem na zemi by mohli poukazovať na požadovaný tvar budúcnosti rybníka. Na to môžete použiť bežné záhradné hadice, kábel alebo iných objektov, ktoré môžete použiť na označenie cesty. Po, že v súlade s naznačil cestu musí kopať jamy. Počas výstavby veľký plavecký bazén, budú musieť zvážiť, kde na mieste, alebo kam sa vykopanej zeme. Hĺbka otvoru, nie je menej ako osemdesiat centimetrov. Mali by ste tiež pridať ďalších desať centimetrov, ktorým sandy.

Run-zemné práce tiež dôležité zvážiť a správne usporiadanie pobrežie povodia. Okrem toho, počas výstavby rybníka veľké veľkosti, ktoré môžu byť použité na kúpanie, budete tiež potrebovať zlepšenie pobrežné územie. V spodnej časti budúcnosti rybníka by mali byť dobre vyvážený odstrániť všetky kamene a korene rastlín.

Po výkope, úprava na úrovni vonkajšieho bánk výstavby: brehu nádrže by mali byť umiestnené na rovnakej úrovni. Budete tiež musieť kopať po celom obvode jazierko je malá priekopa, ktorého hĺbka je p'pätnásť centimetrov. Na priekopa, je potrebné na spoľahlivý a spoľahlivú fixáciu filmu.

Vedľa dolnej časti výsledkom prehlbujúcej sa nádrž naplní ten-centimetric vrstva piesku. Potom z vyššie zásobník film. Musí presahovať okraje otvoru, že je dôležité vziať do úvahy pri výpočte požadované množstvo. S cieľom uľahčiť proces, ktorým sa film môžete rozložiť ju na zem pod vplyvom slnečného žiarenia a čakať vykurovanie materiál. Aj pred ktorým sa film v prehĺbenie cisterna potreby s'pripojenie pásy materiálu prostredníctvom vykurovacieho zariadenia v jednom textílie.

Strih filmu a do jamy pre rybník, a na brehu kopal po obvode budúcnosti rybník, priekopa. Potom okraji film by mal byť skryté a bezpečne s kamene a štrk. Po tom, ako v prípade výstavby jazierko s pomocou nádrže, môžete sa presunúť na finálne práce - zlepšenie nádrže a pobrežia.

Usporiadanie nádrže

Konštrukcia nádrže je posledná etapa jeho výstavby. Je to druh práce, na pestovanie vodných rastlín, zlepšenie línia pobrežia. Na pestovanie nie je odporúčané používať rašeliny'Yana pôdy alebo humus. Je lepšie zvoliť špeciálne pobrežných hrádzí alebo špeciálne koše na kvety s špeciálneho substrátu.

Môžete tiež vyplniť nový rybník ryby. Pre to, budete musieť nainštalovať ďalší vonkajšie vodný filter s sterilizátor a čerpadla. Je to potrebné v záujme zlepšenia kvality vody v nádrži, odstrániť riasy a iné znečistenia. Pobrežie je možné usporiadať na ich vlastné, ktoré získali dobrý rybník, kde môžete mať dobrý a príjemný odpočinok.

Osobitnú starostlivosť, rybník

Tak, budovať telo z vody na pozemku je hračka. To je skvelý spôsob, ako vyzdobiť záhrada a organizovať v vynikajúcim miestom pre oddych. Nestačí len postaviť a vybaviť rybníka. Je tiež dôležité správne sa o ne starať počas prevádzky. A to celkom jednoduché.

Najviac práce intenzívnej starostlivosti rybník bude na jar a v zvyšnom čase nemá trvať veľa času a úsilia. Po zime v rybníku zvyčajne sa akumuluje veľa smetí - blato, sliz, sliz, listy. Po vykonaných jarné čistenie nádrže, musí byť minimálne 35 percent povrchu vody, úplne bez vegetácie. Znížili hladinu vody v jazierku môže byť doplnené obyčajný vode ani dažďu.

Po uvedení pomerne teplé počasie, môžete pokračovať na pristátie rastlín. Je dôležité vziať do úvahy silný rast vodných rastlín pri vysokých teplotách. Na rybníku nie je úplne pestuje viac, radšej dvakrát týždenne čistiť od prebytok vegetácie.

Stáva sa, že v lete voda v jazierku sa stáva oblačno. S'je zlý zápach. Ak chcete vyriešiť tento problém, použite čerpadlo a čerpadlo sa trochu vody. Po tom, objem vody v nádrži pripojiť, ktoré môžete použiť aj pravidelné alebo dažďovej vody.

Na začiatku jesene sa odporúča znížiť zarastené rastlinami. A po celý čas asi raz za týždeň čistej vody od špiny, blata a lístia.

Konštrukcia a starostlivosť rybník, hoci sa čas a vyžadujú úsilie, stále pomerne jednoduché. A rybník na pozemku je dobré miesto pre celú sedem'orgáne, originálne dekorácie územia, nevyhnutným prvkom krajinnej architektúry.

Prejsť na: Krajina materiály a prvky na zlepšenie



Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика