воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť krb s rukami

Ako urobiť krb s rukami

Všetky láska krby, dnes existujú rôzne krby, ale veľa ľudí si myslí, ako urobiť krb s rukami. Ak chcete nainštalovať krb v byte, Budete ako elektrický krb. Ale ak potrebujete krb na chalupu alebo dom, potom môžeme zostrojiť drevo'drevo-horiace ohnisko. Môže sa zdať, že táto práca sa môže vykonávať len odborníci, ale v tomto článku sme vám povie všetko o technológii výstavby krbu, ktoré môžu byť užitočné pre aktívnych jedincov.

Murivo krb s rukami

Krb svojich rukách začať s výstavbou Nadácie, ktorého veľkosť závisí od veľkosti budúcnosti krb.

Základ je položený v dvoch vrstvách hydroizolácie, ako lepenkový alebo strešných krytín. Väčšinou robiť krby vyrobené z tehál.

Riešenie pre krb by mal spustiť a mala by sa držať na nástroje.

Prvé číslo, ktorým sa vykonáva na hrane. Zároveň muriva skontrolujte úroveň a rohy - pomocou olovnice.

Aby sa kvalitatívne krb s ich rúk, tehla pred ktorým ponorený vo vode asi 3 minúty. Toto je robené s cieľom suché murované nešla vytiahnuť vodu z riešení, ako to bude znížiť pevnosť muriva.


Ktorým pevné série krb je s lyžicou a komína - ruka. Po uvedených 5 - 6 riadkov, vnútorné steny krbu utrite vlhkou špongiou, odstránenie prebytočného rozprávanie riešenie.

Zakrivené plochy krbu spalín box vykonávať postupné nasýtenia tehál, nie je viac ako 5 centimetrov. Krb svojich rukách navrhuje prezentácia punč diery vaňou, klenuté a canted muriva.

Aby krbom, že neprejde do miestnosti dym, musia byť pozorne skontrolovať pomocou olovnice zvislej polohe výučby komín. Na výstupe z komína na streche je použitá ako cement-piesočnatá riešenie. Otvor komína by malo byť chránené pred dažďom. Často používané tin usúdil, škvrny, ale väčšina otvorenie rozbiť tehál, a potom strešné železa.

Nezabudnite, že miesto prechodu komína cez strechu, musia byť vykonané podľa požiadavky požiarnej bezpečnosti a ochrany proti úniku. Pre utesnenie strechy membrány nad strechou v rúre, ktorým usporiadané prekrytia "vydra", a na zabezpečenie požiarnej ochrany stropy a strechy je prekážkou.

Ako urobiť krb s rukami bezpečné pre priestoroch? Na ochranu podlahy na povrchu dal list strešné žehlička so odstránenie nie menej ako 0, 5 m. Priestor pred krb môže byť skončil s dlaždicami alebo kameňa. Tak, že iskry letel z krbu je žiaduce zaviesť ochranné mriežky.

Aby krbom, že nebude salamlay priestorov, počas murivo prác je potrebné zabezpečiť usporiadanie ventilov a čistenie).

Dokončiť krb

Ak chcete murované ohnisko stal sa viac atraktívne, nudné a špinavej tehla môže byť maľované, ale to nie je maľovať na švy. Sfarbenie môže byť vykonaná temperové alebo gouache, blízko farba tehla - červená, oranžová alebo červená. To sa bude dať oheň expresivity. Dokončiť krb môžete použiť dlaždice, dlaždice alebo kameňa.




Články na tému:

  • Krby vyrobené z tehál s rukami
  • Krby pre vily s ich vlastnými rukami
  • Elektrický krb v byte
  • Dekoratívny krb s rukami
  • Krby - štýly a modely
Kategória: Krby
Dátum: Marec 2, 2012
Tagy: krby

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика