суббота, 1 ноября 2014 г.

Vstavané police na knihy

Vstavané police na knihy

Vstavaný modul je dobrá príležitosť používať nielen "mŕtve" zóny, ale aj dekoratívny prvok. Jednoduché a zložité štruktúry sú rovnako účinné. Je možné, aby sa stojanov ako kus nábytku, ale ideálne miesto pre nich je výklenkov, ako sú podpora pre rám modulu. Zariadenie na stojan v NIS tiež umožňuje lepšie využitie priestoru v miestnosti ako často v výklenkov, ktorý môžete dať aj nábytok.

Vstavané police na knihy - nielen ďalšie skladovacie miesta, ale atraktívny prvok inter'jer. Tieto regály sú dobre umiestnené v prostredí, napríklad na oboch stranách komín na krb, ktorý umožňuje používať to, mohlo by sa zdať, že neexistujú žiadne vhodné miesto. Aby rack "vstavaná" napíšte celý alebo časť pošvy MDF (medium density drevovláknitá doska), a končí kryt dosky. Podľa modul, môžete sa vstavanú Podporu skrinky, police, musia byť pripevnené takým spôsobom, aby upraviť výšku medzi nimi.

Vo väčšine prípadov, aby sme dosiahli účinok "vkladanie" nika by sa mali úplne alebo čiastočne vzťahujú MDF (medium density drevovláknitá doska). V tomto príklade, stenové výklenky MDF pokryté, takže sa stal viac hladké a získali podporu lamiel z stojan a prekrytí. V spodnej časti modulu, môžete pripojiť šatne, že bude celá konštrukcia v zaujímavým prvkom inter'jer.

Stojan môže byť maľované na rovnakú farbu ako steny, aby sa zmestili do farebné schémy z miestnosti, alebo si vybrať kontrastné farby, ktorý upozorňuje na to v samostatne dekoratívny prvok.

Vstavané police na knihy
Vstavané police sú zvyčajne súčasťou tradičného inter'jer.

Krok 1

Vstavané police na knihy
Rez stromov'drevené laty dĺžky, ktorá sa rovná hĺbka niky mínus hĺbka podložky, ktorý bude ukončený v stojane. Na koncoch lamely vŕtať diery. Pripevnenie popruhu na strane stenové výklenky, priložte cigaru-úroveň a skrutku.

Krok 2

Vstavané police na knihy
Pre niektoré typy stien môže byť potrebné kotvy do betónu, ktoré sú pretiahnuté cez popruh priamo do steny. Na uľahčenie zabezpečenie popruh na nerovné steny, môžete použiť kus dreva. Upevňuje držiak s oboch strán nika, čím im každých 30 pozri

Krok 3

Vstavané police na knihy
Rez z MDF panelu šírka sa rovná hĺbka lamely a výška sa rovná výške rack. S panelom a stojan, podporuje police na lamely známky na panel vyžaduje stáť poloha. Budete potrebovať dve hodiny na každej strane výklenkov sa nachádza vo vzdialenosti 5 cm od okrajov.

Krok 4

Vstavané police na knihy
Odstrániť modul podporuje a vŕtanie dier do panelu a čalúnenie. Otvory musia byť vo vnútri slučky počítadlá, že po inštalácii modul montážny panel nie je možné vidieť.

Krok 5

Vstavané police na knihy
Skrutka stáť na mieste, nastavenie ich roztiahnuť na duchu úrovni. Pretože skrutky by nemala ísť na stenu pre montáž stojanov vaše pravidelné, alebo tie, ktoré sú súčasťou modul podporuje police.

Krok 6

Vstavané police na knihy
Rez podložky pre spracovanie okrajov stojane a nechtov ich konce rhombus. Ak rack má horný koniec dosky, podobne priložte k hornej stojane popruh a doska z MDF.

Krok 7

Vstavané police na knihy
Zvyčajne stoja podporuje police sú predáva sa kompletný s shkantami, ktoré sa vkladajú do otvorov v stojanoch. Takáto konštrukcia umožňuje zmeniť vzdialenosť medzi policami.

Krok 8

Vstavané police na knihy
Rez z MDF police vo veľkosti a umiestniť ich na shkanty. Teraz pripravený modul môže byť maľované. Police ľahšie maľovať pred ich inštaláciou v stojane.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика