суббота, 1 ноября 2014 г.

Opravy strop bude závisieť od kvality Nadácie

A pravdepodobne si myslel, že hlavným parametrom bude hrúbky vašej peňaženky? Alebo sa váš "chcem, a že je to"? V skutočnosti všetko, čo je oveľa zložitejšie, a rozmary tu ísť ďaleko na prvom mieste. Aby sa zabránilo stropu spadol na hlavu, bolo by to nie len kvalitatívne, položiť, ale vyzdvihnúť pod podmienkou domu. Teda, konečná verzia bude závisieť, najprv na to, ako novú strechu vám nad hlavou, a materiál, z ktorého urobil Nadácie.

Avšak, nikto nemôže s istotou povedať, že jeden alebo druhý typ strop nie je vhodné pre tento alebo tento byt. Do každej miestnosti môžete pripojiť akékoľvek strop, iba o stave miestnosti bude závisieť od počtu ďalších potrebných materiálov na posilnenie strop. Vo Všeobecnosti, stropy sú rozdelené do dvoch veľkých skupín: závesné, omietky. Najnovšie je všetko jasné: toto je typický strop pod domov alebo wallpapering. A na prvý zahŕňajú všetky hlavné strop rozmanitosti.

Prvý krok: skontrolujte stav domu

Predpokladajme, že ste šťastný majiteľ bytu v nové murované alebo v novej panel dom, a budete potrebovať minimálne materiálov, ktorý bude závisieť na strop. Ale ak je váš dom je už značný počet rokov, povinné'musí stien a stropov pred prácou na posilnenie a zarovnanie. Prvý dom je už pravdepodobne dal nie jeden, zmršťovanie, takže ak si myslíte, že steny a strop sú navzájom rovné, mýlite. Po druhé, zmršťovanie bude na vás čaká v budúcnosti, a to znamená, že strop je potrebné ďalej posilniť pôdy zmesí a samolepiace oka.

Tak to strop je naozaj silný, iba v prípade, keď kvalitatívne prípravné práce. Tradične, sme presvedčení, že strop by mal týkať len top s vápenné mlieko alebo maľovať a zabudnúť - dobre, alebo aspoň dovtedy, kým sa nebudete musieť zabiť vám na to niekoľko komárov.

Druhý krok: vyberte typ stropu

Poďme začať s komplexnou: s kazetového podhľadu. Môžu byť rack, pozastavené, panel, sadrokartón alebo lepidla. Samozrejme, každý typ strop má svoje vlastné špecifiká, svoje výhody a svoje nevýhody. Bohužiaľ, niektoré z jediná nevýhoda je cena, ktorá sama o sebe je veľmi nepríjemné. Napríklad, najdrahší z hore na strop, a najlacnejšie - samolepiace. Samozrejme, v posledných zápory podstatne viac, ako prvé, ale tí, naopak, nie každý sa hodí.

Panel a latou stropy sú navzájom veľmi podobné. Mimochodom, zdá sa, že je veľmi zriedka používané v domácnostiach: to je viac a viac office varianty, aj keď môžu byť prevádzkované doma. Áno a montáž stropov tieto typy podľa sily, aby človek, ktorého ruky sú stále viac alebo menej, od správnych miestach. Reechnye stropy sú veľké, Reiki, ktoré sú namontované do stropu, a panel stropy sú z rovnakého zábradlia, ale s vložkami skompaktneného materiálu. Ako pre rozmanitosť, stojan stropov môže byť a striebro a zlato, zatiaľ čo panel je iba biele.

Ja stropov je Polystyrénovej platne, s alebo bez vzoru. Ako viete, sú to banálne prilepené na strope, ktorý najprv musia byť vyrovnané. Avšak, aj keď to sa deje náhodne, hmotnosť dosky príliš slabé, aby mohli spadať pod jeho vlastná hmotnosť: tam bol žiadnu váhu.

Sadrokartónové podhľady, v skutočnosti, vnútorný príprava stropy pre dokončovacie práce. Sadrokartónových osebe nie sú dostatočné, dokonca aj v porovnaní s doskami z penového, tak to sa používa ako základ. A potom sa začne stropy: na vrchole je použitý materiál, ktorý si myslí, že je to potrebné.

Nakoniec, strop - možnosť a najdrahší a najviac technicky zložité, tak musieť stráviť viac na služby sprievodcu. Veľké plus, ktorý sa pýši sa tiahla strop je kompletné nerešpektovanie štátu, v skutočnosti, stropu. On môže vyzerať tie nechutné spôsobom, a nechcem sa rozpadne pre vás, to nie je dôsledok. Stále na stenu pri strope montáž nové stropné rámec a s'zobrazí sa kazetového podhľadu série napätie.

Nakoniec, ak máte záujem o tradičné opravy metódy (strop whitewashing, maľovanie stropu visí na strope Tapety), budete musieť vykonať predbežné prvý náter a dať na "domácich" strop materiálu, ktorý považujete za vhodný.

Zdroj: Piemonte. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика