воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Skriňa pre mody 2012-01-30 12:05:50

Výstavby a rekonštrukcie.

Skriňa pre mody
2012-01-30 12:05:50


Francúzske slovo " skriňa "doslova sa prekladá ako" obchod oblečenie ". V dávnych šatník bol považovaný za obrovský hrudníka služby, je zaslaný spolu s majiteľom na cestu. Na súde francúzskych kráľov skriňa bola premenovaná a miestnosť-obchod a štátny súd sa zaoberá odevy kráľa.

Zvyčajne šatni bolo zavesené s zrkadlá všade stáli obliekanie tabuľky s mnohými fliaš. Miestnosti sa podobal najmenej skriňa na oblečenie. Bolo to niečo ako hybrid medzi lady boudoir a obývacia izba. To bolo možné vziať blízky priateľ, alebo dať zdobené nanovo.

Moderné šatne

Dnes, staré tradície, šatník zrazu vtrhli do moderného života. Dokonca aj v malých bytov môžu byť postavené ski skladovanie vecí, a to nie je nutne'nevyhnutne znamenať vysokú cenu. Napríklad, môžete dať vysoký múr v usgov'th miest. Izba určite stratiť niektoré jeho "viditeľné" priestor. Ale keď si myslíte, že by to nemal urobiť veľký šatník, strata je zanedbateľné. Mimochodom, táto stena môže byť farebné, hľadanie harmónie s celkovým tón farbu miestnosti, alebo, alternatívne, aby to kontrast. Potom bude jasné dekoratívne mieste v interiéri'Yeri. Ak to priestor umožňuje ploché, samozrejme, je lepšie zariadiť vlastnú izbu pre ukladanie šatstva. Psychológovia tvrdia, že miestnosti vyvoláva pomáha sústrediť sa a aj nájsť pokoj. Oni sa odporúča rozdeliť do mužskej a ženskej polovičky.

Dizajn

Ak hovoríme o dizajn políc v šatňa, moderný výrobca mono-dominovali, biely lak, matné sklo, priesvitné sklo, obklopený tenké stromy'Jan rám. Regály by mal byť veľmi krásne a ľahké, ale silné a odolné, pretože otvor-zatvor ich dosť často.

Vnútorný priestor

Vďaka novému zariadení inter'jer šatne môže byť pre každý vkus. Napríklad, to môže byť kontajnerov pre domácnosť, detské hračky, topánky a ďalšie doplnky, aby optimálne využiť každý štvorcový meter. Všeobecne platí, že vzhľad interiéru robing miestnosti závisí od návykov. Najdôležitejšie je, dať všetko úhľadne na pultoch, uvedenie na skrinky. Okná, háčiky, vešiaky v šatníku by mala byť, rovnako ako veci, ktoré tam idú na miesto. Myslím, ešte lepšie, nacvičovať na mieste, kde sú šály, topánky. Kde zavesiť denne, a kde večerných šiat, kde väzby a nohavice, ktorý bude "skryť"'objemnú zimné oblečenie, kožušiny.

Osvetlenie

Strategicky zarovnanie všetkých vecí, aby ste rutinné vykonávanie šaty na každodenné potešenie. Dodatočné pohodlie a dokonca poskytujú pohodlie nastaviť v hornej časti police systém miniatúrne žiarovky. Starostlivo zvážiť všetky veci, právo vybrať si ich kombinácia, ako aj o'objektívne vidieť svoj odraz v zrkadle sa halogénové žiarovky alebo žiarivky ( kompaktné žiarivky ). Žiarovky z iných skreslenie farieb, a niekedy jednoducho porušujú vyváženie farieb. Preto, odevy, že úvahy v šatni, zdalo sa dokonale hodí k sebe, možno s prirodzené denné svetlo môže byť celkom nezlučiteľné. V priestranné šatne môžete nájsť miesto pre rekreáciu a športové školiteľov.

Šatňa nie je poctou k móde, nie je luxus, ale veľmi užitočné a aj potrebný priestor v každom byte. To zmierňuje bolesť pri vyhľadávaní potrebných vecí, vám umožňuje uložiť si šaty úhľadne. Majú možnosť pohľad cez celú skriňa, budete schopní presne určiť, ktoré položky alebo príslušenstvo nedostatok jedného alebo iný outfit. Dizajnéri sa povedať, že teraz, vďaka modernej technológii, možnosť mať šatne s'objavil sa nielen od vlastníkov budov, ale aj majitelia malý byt.



Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика