воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Konkrétne

Betón je jedným z najčastejších a najdôležitejších stavebných materiálov. To je zmes na'asucaga materiálu (cement) s malým plniva (piesok), veľký agregát (štrk, drvia kameň, atď.,) a vody. Zástupný symbol tvrdnutie betónu tvorí akýsi rám, ktorý neumožňuje konkrétne na vyrovnanie. Počas výstavby, preferencia je vzhľadom na prírodné plnivá, ako drvené kamenivo, štrk, drvený kameň, atď., tieto zahŕňajú nasledovné požiadavky: musia byť pevné, trvanlivé a nemali by obsahovať veľké množstvo íl, hlina, bahna, sľudy, bridlice, lúhy a organických látok. Však použitie umelých zástupný symbol, ktorý je, napríklad, trosky vysokých peciach.

Zástupné symboly sú klasifikované a na krupnosti zrná. Tak, preferencie je vzhľadom na veľké piesok jemný predtým. Ale tam je lepší variant: zmiešaná piesok zrnitosti od veľkých až stredne malé. Zároveň určujúcim kritériom zostáva výhľad na typ práce, ktorý sa bude používať v betóne. Ak to tenké steny, musíte použiť zástupný znak s malým veľkosť zrna (rovnaký pri použití cementu v blízkosti výstuže), ale masívne betónové prijateľné používať zástupný symbol s zrná až 15 - 20 mm

Voda je zmes plastov a jednoduché použitie, a nadobúda SV'komunikácia s Portlandského cementu, ktorý dáva väčšiu pevnosť betónu. Na výrobu betónu sa používa nesolené (aby sa zabránilo nebezpečenstvu korózie ocele v betóne) a povinné'uistite sa, že je čistý. Navyše, voda, alebo skôr jeho množstvo, určuje silu a mnoho iných betónových kvality. Takže, pre vrece cementu, hmotnosti, čo predstavuje 43 kg, sa pohybuje od 15 do 23 litrov vody (presný počet bude závisieť od obsahu vlhkosti použitého piesku potrebnú pevnosť a stabilita). A menej vody sa používa, tým silnejší bude betónu.

Existuje niekoľko typov betónu a betónu, železobetónu, betónu s vláknitá výplň (vlákno-betónových a prestressed betónu. Žiadne z týchto typov konkrétnych môžu byť vyrobené z jedného z p'päť druhov cementu: typ I - kmeňové Portlandský cement (cement Všeobecné účely); typ II - Portlandský cement, mierne sulfát (používa sa na stavby v pôde); typ III - rýchlo-násobnej; typ IV - nízke azotemia; V je typ sulfát (používa sa na nepriaznivé pôdne podmienky).

Pre výstavbu najmä zodpovedných štruktúr pomocou tzv. shotcrete. Kvôli svojej vysokej hustote a odolnosť proti vode, to sa stáva nevyhnutným prvkom v opravu a posilnenie všetkých dizajn, konštrukcia z tenkostenná betónu, zariadenia povlakov a nepremokavé obloženie. Výroba striekaný betón je nasledovná: pomocou tzv cement-zbraň riešenie a betónovej zmesi POPs pod tlakom stlačeného vzduchu na povrchu štruktúr v podobe striekaný betón (vzdialenosť malty dodanie horizontálne až 70 m). Stiahnuť suchá zmes piesku a cementu, cementu-zbraň sa vyskytuje nepretržite, ktorý umožňuje optimalizovať celý proces.

Vďaka svojej pastovitých štátu (vyliečiť) betón môže byť použitý v konštrukcii rôznych druhov, pre ktoré treba použiť osobitný formulár (formulár), ktorá nie je odstránená pred splnom, kôrnatenie betónovej zmesi. Ak v návrhu za predpokladu, strečing alebo ohýbanie zdôrazňuje, že betónov vystužených oceľovými.

Betón je požiarne odolného materiálu a má nízku tepelnú vodivosť. Koeficient tepelnej rozťažnosti podobné ocele. To zaručuje jeho spoľahlivosť a bezpečnosť.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика