суббота, 1 ноября 2014 г.

Opravy kúpeľňa a wc

Tento článok je určená pre tých, ktorí chcú, aby opravy kúpeľňa a WC v každej izbe. Opravu týchto izieb má významné rozdiely od ostatných miestností v dome alebo byte.

Pre spoľahlivý chod miešačky odporúča dať mechanické sito alebo disku filtre a deironing, ktorý vylučuje hitom cudzie zmesí.

Tí, ktorí sa rozhodnú pokovovanie vaňa smalt ako spôsob upgrade, je pam'nezabudnite, že ak chcete získať smalt streľby podlahy, iba v továrni pri teplote 800-900C. Iné náterov používaných na reštaurovanie smalt vrstvy, - farby s vznesené odolnosť proti vode a mechanická pevnosť, čo nevyhnutne zrúti pod vplyvom detergentov a čistiacich prostriedkov.

Inštalácia ohrievača vody, zvážiť požiadavky elektrickej bezpečnosti (ďalšie uzemňovacieho). Zásuvky lepšie inštalovať v kúpeľni, aby sa zabránilo nehode.

Opravy kúpeľňa a wc je vykonané v nasledujúcom poradí.

Demontáže. Zo steny odstrániť staré dlaždice, odstránené wc a dodávky vody rúry. Ak plánujete zaveseného stropu, staré farby zo stropu, nemôže byť vyčistené.

Steny. Nadávania. Pred položenie dlažby je potrebné skontrolovať steny na úrovni, ak je stena krivky, potom priložte tenká omietka. Pred nanášaním omietky na stenu sa aplikuje hlboko penetračný náter, ktorý umožňuje vrstvu omietky pevnejšie držať na stene.
Dokončovacie práce. Kladenie keramických obkladov (terakota), obrubník. Dlaždice injektáž. Inštalácia chladiča.

Sex. Na výmenu dokončovacie podlahy sa odporúča hydroizolácie s vydaním mostoviek materiál na steny.
Nadávania. Príprava na podlahové dlaždice. Tenké dosky až 3 pozri Primer sex hlboké prenikanie.
Dokončovacie práce. Kladenie keramických obkladov (terakota), inštalácia soklové. Dlaždice injektáž. Montážna doska orech.

Stropy. V takých oblastiach, ako sú obliekanie a kúpeľne je lepšie uprednostniť také druhy sadrokartónových konštrukcií, ako kachľové moduly z minerálnej vlny, kazety alebo latou stropy. Nainštalujte hrebeňové z kazetového podhľadu nie je, v podstate, prácny prevádzky, tak aj non-profesionáli.

Inštalatérske práce. Inštalácia kanalizačných potrubí, vodovodných potrubiach. Inštalácia wc misa, vaňa, umývadlo. Inštalácia práčky.

Pri oprave potrubia, môžete použiť rúrky sú nielen oceľové, ale aj z mosadze, medi a plastu, pretože oni sú viac odolné, viac technologicky a ekologicky.

Elektriny. Výmena elektroinštalácie, montáž svietidiel.

Podľa odhadov podiel opravy, kúpeľňa a wc, ktoré je často vykonávané s úplná výmena inžinierskych sietí, môže byť od 50% do 80% z celkových nákladov na opravu zariadenia.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика