воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Štýly inter'vnútorné domy, vily 2008-10-09 11:59:48

Výstavby a rekonštrukcie.

Štýly inter'vnútorné domy, vily
2008-10-09 11:59:48

Klasický štýl


Klasicizmu je vhodný pre pevné a konzervatívnych ľudí. Tento štýl je charakteristické prvky antickej architektúry, pevnosť a dokonca aj niektoré tiaže. V modernej inter'vnútra klasického štýlu môžu byť kombinované s inými štýlmi, ktoré tvoria pozoruhodné nové spôsoby. Psychológovia tvrdia, že tento štýl sa spravidla uprednostňujú ľudia, náročný na seba i druhých. Takí ľudia sú určite vyhradené, vážne, mierne konzervatívny, ako presnosti a poriadku (a, čo je najdôležitejšie, nie iba láska, ale aby sa sami! ). Špecifické črty tejto štýl - symetria a presnosť, takže v modernej vážnej inter'interiér bude vyzerať dobre, napríklad, drobných tlačí alebo obrazy z rovnakej veľkosti, symetricky umiestnené na stenách. Farebnú schému pre takéto bývanie je potrebné starostlivo vyberať, vyhnúť sa ostré, bold, efektné farby. Vhodné pre pokojnú, neutrálne, ale teplé tóny: všetky odtiene hnedej, béžovej, olivový. Tapety a koberce preferovaný hladké alebo s skromné obrázok, ktorý nie je v rozpore integritu priestor. Pre klasické inter'jer vyberte elegantným nábytkom bez frivolná darí. Dôležité pri návrhu osvetlenia - klasicizmu formy lampy. Windows je lepšie záclony Závesy, pretože žalúzie porušovať štýl harmónia inter'jer. Dobrý bude dobre známy spôsob, ako prehodil okna: žiarivkové svetelné závesy, tyl), a cez husté noc záclony, napríklad zo zamatu.

Avangard

Štýl, oproti klasickej. Osloví muž s originálnou chuťou a inovatívne myslenie, prednosť slobode a nezávislosti od všetkých. Hlavnú úlohu v inter'interiéru zohráva farba: môžete kombinovať, spájať, kombinovať všetky farby, hlavná vec nie je prekročiť hranicu medzi jas -, jas a nekultúrnosti. Tapety sa používa zriedkavo. Ozbrojené s štetce, farby a maľovať. Napríklad, čierna stena oproti bielej. Preto, čierne kreslo v blízkosti biele steny a lampa so svetelným odtieň black steny. Alebo všetky štyri steny z rôznych farbách: žltá, oranžová, červená a čerešňa. Nezabudnite'pamätajte: avant-garde je vytvorený na kontrasty. Pick up to svetlé steny, tmavé nábytok, a sa vám bude páčiť nový vzhľad svojho bytu. Zostavy nábytku typu "gauč plus dve kreslá" táto izba je nepravdepodobné, aby sa zmestili. Každý detail musí byť originálny. Avangard je odvážny experiment, v ktorom, napriek tomu, zdanlivo, total chaos, všetky miesta.

Expressionism

Expressionism vlastné ľahkosťou a šarmom, ktorý sa podarilo dosiahnuť, a nie počet maľby na stenách a na úkor harmónie farieb a kombinácií svetla a tieňa. Farby pre takýto dom - bohaté, svetlé a nudné, vágne. Vhodné červená, modrá, zelená, citrón. Hlavná vec je, aby sa zabránilo ťažké a hlboké tóny. Vo výrazoch dôležité prítomnosť náladu. Skúste vytvoriť a použiť osvetlenie súbežne s "center" svetlo miesto v miestnosti, osvetlenej v podobe krásne vykonaný nástenné lampy a-stojan, pričom m'svetlo. Lampshades pre svietidlá by mali byť vyrobené z ľahkých materiálov vo svetle tóny: prútie, plasty, porcelán alebo textílie. V systéme Windows je lepšie zavesiť jalousie, ktoré vytvárajú pocit ľahkosti a svetlo. Tento štýl je najlepšie plastové alebo prútený nábytok.

Krajina

Tento štýl pre tých, ktorí sú unavení z obvyklej situáciu a chcú niečo svetlé, neobvyklé a exotické. V klasickej verzii krajiny steny namiesto Tapety na pokrytie strom v jednej zo stien šíriť Krb. Vhodné farby pre váš domov bude dať závesy, prikrývky, koberce s dekoračné obrazy, lampy, prútené-odtiene pre čítanie a prútený nábytok, kreslá, stolík, a tak ďalej, si môžete vyzdobiť Steny z hliny, maľované taniere, kovové naháňa, pôvodný macrame. Pre takéto inter'vnútorné vyberte prirodzené farby, výnimočný charakter. Country hudby je ľahké drevené podlahy, patchwork koberce, lubok obrázky na stenách.

Empire


Všetko, čo tu označuje luxus: bohaté ťažké závesy, kovové dekorácie na stenách starých tlačí, razenie alebo obrazy v krásnom rámy. Dizajn v Ríši štýl líši bahovitsa, jasnosť formy a zložité dekorácie. Tapety môže byť nahradený tkaniny a tkaniny vhodné odtiene všetky svetlá v miestnosti. Je lepšie radšej tmavú farbu nábytku (čierna, farba gaštan alebo mahagón). A môže jej byť squat (v miestnosti, navrhnuté v Ríši štýl, len vysoká, je najlepšie sa vyhnúť). Kreslá, napríklad, je lepšie zvoliť nízko späť, široký, d'. Mimochodom, komody, opäť prichádza do módy charakteristické pre tento štýl. Miestnosti by bolo relevantné aj kožený nábytok a masívne vonkajšie svietidlá s odtiene tkaniny. Empire štýl vybral ľudí, melancholický typ, self-vstrebáva, radšej samotu hlučnej spoločnosti.

Etnické štýly

Africký štýl, ktorý snáď najviac exotické z ethnostyle. Farby Afriky-veľmi teplé a príjemné, obľúbené farby, napodobňovanie voľne žijúcich zvierat. Špeciálne efekty dať kože tigre a zebry.
Indián je azúrová, malina, pomaranč, a úplne jedinečný svojho druhu kombináciou farieb v interiéri'Yeri. Indický hodvábne na dotyk, nie ako hladký a šmykľavý, ako je Čínština, trochu drsné. Nábytok v Indických domovov je nízka, rez manuálne teak je veľmi trvanlivé drevo. Typickým rysom - jednoduché transformácie údajov o domoch: stoličky, stoly, obrazoviek, okenice a dvere sú často " výmena rolí".

High-tech


Tento štýl je stále jednou z najviac skutočný štýl v navrhovanie obytných a verejných inter''erov. Tento štýl, ktorý tvoril v poslednej tretine XX storočia, sa Objavil od návrhu priemyselných priestoroch, kde všetky prvky prostredia sú predmetom funkčný účel. Štrukturálne otvorenosť, zaradenie do visual rozsah rúry, ventily, potrubia, zložité štruktúrovanie priestoru, sú obľúbené materiály: kov, sklo, betón - všetky tieto typické vlastnosti štýl hi-tech. Prvky priemyselných estetika išiel do obývacej izby, kde získal ďalší rozvoj. Takmer úplná absencia dekor sa kompenzuje "práce fakturačné": hru svetla na skle, lesklý chróm-á a kovových povrchov, obrázok z prírodného dreva. Pred tým, "je sada" môže byť vystavená časti murované steny a rôzne moderné syntetické materiály.

Vintage

Popis štýl: všetky druhy vecí, v 50-60. rokoch, Kúpil na blší trh, obchodov so starožitnosťami, alebo zdedené od rodičov. Textil - záclony, čalúnenie, tabuľka-oblečenie - všetko je už v prevádzke, t. j., "vintage".

Moderné

Štýl odhaľuje jemnosť a svetlé osobnosť majiteľa. linka moderné jemné, hladké a m', ktoré sa podobajú vegetatívne ornament, bol identifikačné maximálna textúru a plastických vlastností materiálu.


Minimalizmus


Štýl pre radikálov. Jeho motto je: odmietnutie právo v prospech základných potrieb. Vždy bol stále populárne na prelome epoch, keď staré veci sú zmetú zo stola v očakávaní radikálne zmeny (Sovietsky verzia), alebo ako surfeit luxusné tradičné vzťahy medzi'interiéry na hornej a strednej triedy (možnosť Západnej). To je charakterizované: obmedzenie laconism foriem, úplná absencia dekorácií, ozdôb alebo detail fasády dekorácie, jasnosť kompozície, monochromatické, s dôrazom na prirodzenosť faktúr, práca veľké lietadlá, grafické. Vzhľad Domácej určiť, veľké a svetlé o'zväzky, nie je preplnená nábytkom (nič extra). V nábytku minimalizmus vyznačuje väčšina moderných materiálov: ocele, matného skla, dreva, hliníkových profilov. Štýlu láka mobility a funkčnosť.

Kitsch (alebo f'južná)


Druh nihilizmu v architektúre, kombinácia nezlučiteľné, štýl popiera všetky predchádzajúce úspechy a otázky o budúcnosti. Rodí sa z nadmerného bohatstva, oversaturation a lásky, šokujúce alebo, naopak, z očí bijúce problémom chudoby. Ak chcete (alebo potrebné) môžete nájsť dokonalú kombináciu rôznych štýlov, dokonca aj v priestore jednej izby. Mohlo by sa, napríklad, ak máte radi moderný štýl high-tech, ale zároveň nie ste schopní časť s vyrezávané babičky garderobiér dub. Hlavná vec je, ak chcete usporiadať priestor okolo hrudníka, že je, aby sa ubezpečil, že on nevyzeralo cudzinca predmet, a ešte lepšie - ziskové zdôraznil Všeobecnú predstavu o riešení miestnosti. Okrem toho, zmes štýlov sa stáva nutnosťou, ak byt je doma na sedem'ja som od niekoľkých ľudí, ktorí patria do rôznych generácií. Každý z nich má svoje vlastné chute, pričom každý by mal mať v byte oblasti, kde by sa cítili čo najpohodlnejšie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика