суббота, 1 ноября 2014 г.

Modrá Daliho: modrá farba v interiéri'Yeri

Modrá a modrá je prirodzené farby. Farba vody a oblohy. Prinášajú komfort a energie, z modrej nikdy unavený. Pre inter'jer to si vyberá tých, ktorí chcú harmónii s okolitým svetom.

Okrem'jer v modrej farbe je nielen upokojuje, ale tiež má osviežujúci účinok. Hlboké a sústreďuje v sebe modrú farbu, je opakom tepla a otvorte červená.

Odtiene modrej je obzvlášť dobré pre malé priestory. Modrá farba v interiéri'Yeri tiež odporúčajú, aby sa rozširuje ako pre malé izby. Svetlo modrý strop vizuálne, aby miestnosti nad a priestrannejší. Je to dobrý farby pre pracovné zóny, pretože to pomáha organizovať sami. Steny natreté na modro, vhodný pre miestnosti orientované na Juh, ale nie je odporúčané pre miestnosti s oknami smerujúcimi na Východ a Západ, budú robiť izba tmavé a pochmúrne.

Farba psychológie

Modrá farba nie je dno, kreslí sám na seba, s'proti. To vytvára predpoklad pre hlboké reflexie, vyzýva na hľadanie zmyslu života. Avšak, prítomnosť farby vo veľkých množstvách disky do melanchólie, spôsobuje slabosť. Ľudia, ktorí preferujú túto farbu, snažte sa udržať všetko v poriadku, organizovať, že vždy majú svoj vlastný názor, že sú oddaní svojej práci.

Pozitívne odkazy: organizácia, nepružnosť, silu ducha.

Negatívne vlastnosti: fanatizmus, podriadenosti.

V modrej farbe terapia pomáha obnoviť nervového systému, pomáha pri rozptýlenie, nervové napätie, poruchy čreva, a zvýšenej srdcovej frekvencie. Modrá mimo emócie, znižuje krvný tlak.

Modrá so žltým - kombinácia radosti

To je najlepšie vyváženie modrej teplé farby. Veľmi luxusné a ušľachtilý vyzerá kombinácia modrej a zlato. Tyrkysové harmónii s pastelovými farbami. Pridať do modrá, žltá, to prinesie do domu nádych radosti. Ďalším dobrým okrem blue - grey, táto kombinácia robí priestor teplé a útulné. Všetky modré odtiene dokonale ničím nenatrené drevo. A modro-biela paleta je klasický dekorácie umenie.

Z úradu pre deti

Prítomnosť modré tóny v miestnosti dáva šľachty, tak modrú farbu, je často používajú v klasických inter'Arah. Medzitým je aj mládež farbu, ktorá dokonale zapadá do hi-tech alebo moderný štýl. Modrý vhodný pre obchodné priestory. On je dobrý v tých miestnostiach, kde často hádať a bojovať, napríklad pre konferenčná miestnosť. Relaxačný a upokojujúci účinok modrého budete hrať na ruky a na registráciu detskej izby. Modrá farba spôsobuje deti, normalizácia krvného'kameň tlaku a zlepšenie Všeobecnej kondície. Ak chcete vytvoriť Námornej pocit, stačí pridať pár modrej časti v inter'jer. Predovšetkým táto metóda je vhodná pre kúpeľne.

Zdroj: Partnera

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика