суббота, 1 ноября 2014 г.

Obraz "mramorové"

Obraz "mramorové"

Obraz "mramorové" - jedna z najťažších dekoratívne techniky, najmä ak sa vysoký stupeň autenticity. Ak chcete spustiť potrebujete takmer maľovanie technikou, takže predtým, než hrať tento efekt na stene po prvé, je lepšie cvičiť.

Obraz "mramorové" - pomerne zložitá technika. Avšak, ak sa dostanete na kĺb, môžete získať veľmi krásne dekoračné dokončovacie práce. Je dôležité, aby ste pozorne postupujte podľa pokynov, nechýba jednu operáciu, inak nebudete mať "reálne mramoru spracovanie. Pred náterom veľké plochy prax techniky na malých pozemkoch.

Rovnako ako u väčšiny ostatných maliarskych prác, pri maľovaní "mramorové" nebude brániť extra pár zbraní - ak námrazy vyschne skôr ako budete môcť spôsobiť efekt "marbling", možno budete musieť začať od začiatku.

Ak chcete vytvoriť efekt marbling" bude trvať niekoľko typov kefy, tak pred začatím práce skontrolujte, či boli všetky po ruke.

Experimentovať s rôznymi farbami a vzormi, zmenou počtu a jas farieb, uhol a úľavu žily v mramoru" dovtedy, kým sa dostanete dobrá voľba, v kombinácii s farbami decorum miestnosti.

Môžete zvládnuť "mramorové" všetky povrchy stien - to všetko závisí na zručnosť úrovni, aj keď na veľké plochy ťažké získať rovnaké zaobchádzanie. Je to oveľa jednoduchšie kryt mramoru" malých plochách, napríklad na panel pod nožnice na koľajnice. V každom prípade, dobre zariadené mramoru zdobia okrem'interiérové a dať priestor jedinečné čaro.

Táto technika dekoratívne efekt, napriek svojej zdanlivej jednoduchosti, vyžaduje určitú zručnosť. Prax najprv na kusy Tapety, kým získať potrebné skúsenosti. Jednoduchšie a pohodlnejšie pracovať spolu: jedna osoba spôsobuje glazúra a iné akty rôzne nástroje, vytvára dekoratívny povrch "mramorové".

Farba mramorová

Maľovanie stien mramor - spracovanie, vytvára náladu, jej vzhľad sa môžu líšiť v závislosti od zdroja svetla a jasu.

Krok 1

Farba mramorová
Naneste na povrch spodná vrstva biela emulzia farby a nechajte uschnúť. Potom štetcom, šírka 25 mm, uplatňovať dvoch glazúra rôznych farbách, ľubovoľné ťahy, bude v rovnakom smere tak, že v niektorých oblastiach zostali viditeľné spodnú vrstvu.

Krok 2

Farba mramorová
Zatiaľ čo farby sú ešte mokré, ošetrite povrch s kefa na tvarovanie, stlačením tipy štetiny v glazúre a miešanie dvoch farbách. Pohybom štetca, šírenie zmiešané farby na nenatieraný biele plochy tak, že sa celý povrch bol pokrytý textúrou povlak'Yu.

Krok 3

Farba mramorová
Chytiť štetec s m', ktoré štetiny a ľahko minúť na lesklom povrchu, odstránenie nejaké hrubé stopy kefa na tvarovanie. Najprv pohybovať kefkou v smere kolmo na to, že uložené glazúra, a potom v rovnakom smere.

Krok 4

Farba mramorová
Štetec na maľovanie čerpať na lesklom povrchu prírodných Umbra tenké veinlets, otočná kefa medzi palcom a ukazovákom. Snažte sa udržať žily boli na stene v rovnakom smere, ktorý bol uvedený polevou.

Krok 5

Farba mramorová
Opäť, vziať kefu s m', ktoré štetiny a správania-veined, "miešanie ich so Všeobecnými pozadí. Prvý ľahko riadiť kefkou v smere kolmom na smer žíl, potom v smere žily, sa snaží získať čo najviac aktuálne zobrazenie.

Krok 6

Farba mramorová
Keď glazúra a prírodných Umbra suché, zľahka pieskom povrch s jemným brúsnym papierom. Snažte sa nechať na stenu povrchových škrabancov. Ako škrabanie sa bude dať povrch matný povrch a trochu prášku jej prachu, bez poškodenia dokončiť.

Krok 7

Farba mramorová
Nie zmyť prach handričkou a vzťahujú sa na steny pomocou vrstva laku (lak). Nechajte uschnúť opäť čisté a nanesieme ďalšiu vrstvu poľština. Ako alternatívne Bidi-laky náter vytvára presný vzhľad mramor, SIP'accouche "marbling", dáva dokončovacie druh pevného materiálu.

Užitočné tipy

Ako mramor, prírodný kameň, je dôležité presne napodobniť. Ak chcete získať kópiu veľmi ťažké, však môže získať dobrý obraz alebo kus mramoru, ktorý tiež bude slúžiť ako príručka pri výbere farby.

"Šaty mramoru" je vhodný nielen steny. "Kam'" si môžete dať, a iné predmety, alebo jednotlivých častí, ako sú dosky, konferenčné stolíky, lampy alebo police.

"Tenké" vzory môžu byť aplikované pomocou namočeným vo farbe pera.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика