воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Keramzit: potenciálnu materiálnu

Keramzit: potenciálnu materiálnu


Keramzit: potenciálnu materiálnu Relatívne nízke náklady claydite prispela k tomu, že materiál je široko používaný na stavbách. Tento blok zobrazuje vysoké prevádzkové charakteristiky. Pomocou hliny, kameňa zvyčajne izolované budovy, rôzne typy zariadení. Ale presne určiť počet claydite pre izolácie stavieb ťažké, nevedel funkcie budovy. Tu nie je ani tak dôležité, čo je hrúbka steny, podlahy alebo stropu. Hrúbka vrstva ílu je vypočítaná stanovením teplopotreblenija budovy. Tento parameter je koeficient prenosu tepla odpor. Špeciálny dokument Výstrižok II-3-79 vám umožňuje definovať požiadavky na tepelnú odolnosť konkrétny dom. Ak máte akékoľvek problémy s výpočte teplopotreblenija môžete porovnať claydite s inými materiálmi. To je veril, že vrstva claydite 10 cm ekvivalent na drevo s vrstvu 25 cm, keramzit betónovou doskou vrstvy 60 cm alebo murivo vrstva v 80-120 pozri

Keramzit: izolácia stropu a podlahy,

Materiál je široko používaný pre izoláciu podláh, suterén, strop medzi podlahy, rodinných domov, podkroví, striech. Keramzit zvláda s tepelnou izoláciou podlahy v hornej časti pôdy. Môžu byť použité ako roundes, ak budete pracovať s hrubým návrhom podlahy. Keramzit sa používa na izoláciu základov, čím sa umožní znížiť hĺbku dizajn. Ale v tomto prípade zásob výška by mala byť veľké. Ak pod podlahou prvom poschodí je priestor, potom je hlina je ideálne pre izoláciu podlahy. Materiál široko používa na zateplenie suterénu, pretože to nie je zamoriť hlodavce.

Ak sme v pláne znížiť hĺbku zmrazenie suteréne, kruh domu položil izolácie šírka päť metrov od steny. Izolácia sa koná pod dlažby. Súčasťou veľkých piesku claydite zábal v polyetylénom. Táto vrstva pomôže znížiť hĺbku zmrazenie na 0, 5-0, 8 metrov. Najmä skutočné tento spôsob otepľovanie v prípade, vedľa domu sú podzemných vôd. Ak máte postavený dom, ale nie poskytujú ochranu pred mrazom, môžete použiť túto metódu.
Zvyčajne tí prekrývanie medzi podlahy alebo medzi vykurovaných priestoroch, ktoré nevyžadujú izolácie. Ak chcete, aby sa zahriali v špecifickej miestnosti, ako dieťa, môžete použiť izolačné vrstvy. Ale práca bude závisieť od výšky Arabskej Ligy, koľko centimetrov od povrchu stropu, nie je ľúto izolácie. Vrstva hrúbky 10 cm, nikdy bolí, to bude zníženie nákladov na energiu na vykurovanie domov.

Keramzit: uložiť tepla a ochranu izby od hluku

Vloženie alebo formatívne štruktúr môže byť z akéhokoľvek materiálu, ak máte v pláne naplniť ich haydite. Keďže v takomto materiáli sa bude vykonávať nielen ako tepelný izolant, ale aj ako izolačných. Na prikladať štruktúry môžu byť steny-ROWLOCK murivo vyrobené z umelého Kam'drevené materiály, sendvičové panely z betónu, obvodové steny v rámca.

V ROWLOCK spojka sa skladá z troch vrstiev. Vnútorné nosné steny, ktorý sa stane prvá vrstva má určitú hrúbku, ktorá závisí od požiadavky na pevnosť. Tepelná izolácia vrstva je definovaná pomocou tepelnej požiadavky. Tretia posledná vrstva je chrániť izoláciu od vonkajších vplyvov. Ako lícnej vrstvy, môžete použiť keramické smerom kameňa alebo tehál. Vhodné silikátových alebo vybrané tehly, betón, osobné možnosti. Ak ste sa rozhodli, silikátové, pam'nezabudnite, že base, garniže, parapety farby, pásy musia byť navrhnuté s pomocou keramických tehál. Namiesto tehly pre povrchová úprava vonkajšia vrstva môže využiť expandované hliny alebo betónu betónové bloky, ktoré sú potom pokryté omietkou.

Pre takéto otepľovanie je najčastejšie používať minerálne bavlny, vlny, claydite, expandovaného polystyrénu alebo optické sklo, ktoré spĺňajú základné požiadavky: odolné voči vlhkosti a deformácie.

Povinné'povinné inštalácia tri vrstvy, oplotenie stavieb s'zjednotenie vnútornej a vonkajšej vrstvy pomocou flexibilné alebo pevné SV'odkazy. Všetky teplotekhnik bude rýchlo tvrdia, že tieto SV'ASCI stať "mosty za studena". Tepelný odpor celej stavby obálky v tomto prípade môže byť znížená. Pevný tehla SV'ASCO viesť k najvýznamnejším tepelné straty. Je možné redukovať ich, uchyľovať k nehrdzavejúcej ocele. Ale najlepšie riešenie je laminát. V prípade uplatnenia tepelné straty nesmie prekročiť 2%.

Kondenzácie vlhkosti vo vnútri oplotenie stavieb je jeden z hlavných problémov, navrhovania a pomocou tri vrstvy štruktúry, v ktorých izolácia vo vnútri. Ohrievač začne suché, pretože voda para, ktorá je preniká hrúbka dizajn. To sa bude postupne znižovať jeho tepelno-izolačné vlastnosti. Vonkajšia vrstva bude druh tepelnej bar'kuriéra, ktorý nedovolí ohrievača na suché aj pri vysokej teplote vonku. Ak chcete vyriešiť tento problém, použite pary utesnenie medzery, alebo pary tesniacej vrstvy materiálu. Špeciálne výpočty, povie vám, kde budete musieť nainštalovať medzery, alebo položiť materiálu. Ak je to potrebné, takýto vrstva je umiestnená v prednej časti tepelnej izolačnej vrstvy.

Voľby na tepelnú izoláciu stien pomocou claydite

Konštrukcia obvodových stien z tehál s ROWLOCK murivo má vysoký stupeň účinnosti. Najčastejšie to štruktúra predstavuje dva nezávislé hrúbka steny v pol-tehla, s'sú pripojené pomocou horizontálnej a vertikálnej tehla mosty s tvorbou zatvorené studne. Sú naplnené claydite-hliny alebo betónu v priebehu znášky. To pomáha chrániť izolačná vrstva z vonkajších vplyvov, ale v mierne oslabený pevnosť steny.

Prípadne, keď na základoch páse s nástrojmi sú hlavné steny a murivo v pol-tehla. SV'vzťah medzi nimi pomocou prvkov z hypoték, môžu predstavovať držiak výstuže. Priemer držiaka je 5-6 mm Zakonski zátvorkách pookrial smerom rôznych smeroch, ktoré sú umiestnené v omietka stien. Môžete sa uchýliť k pružného sklolaminátu SV'askam. Medzi stenami medzera, do ktorej sa zaspať, keramzit.

Ak ktorým pevné, ako jeden z ekonomických rozhodnutí môže byť zariadenie na steny s vnútorné alebo vonkajšie tepelné izolácie. Hrúbka tehlových stien, môžu byť malé. Vo všetkých klimatických zónach môže byť o 25 vidieť ako hrúbka izolácie sa určuje tepelnej ochrany. Ak tepelná vrstva je umiestnená vo vnútri, to musí byť chránený izolačného materiálu. Keď odovzdáte vrstvu izolácie mimo chránených to s pomocou obrazovky, alebo omietky. To vám umožňuje chrániť izolácie z poveternostným vplyvom.

Tepelná zotrvačnosť tehlových stien, má jednu zvláštnosť: sa pomaly ohrievať, chladí pomaly, ktorá teplo. Väčšie hrúbky steny a hmotnosť, vyššia zotrvačnosti. Tehlových stien, nechať v miestnosti v budovách vytvoriť osobitnú atmosféru, pre ktorú je charakteristická mierne denné kolísanie teploty. Ale v zime, v lete domy a chalupy takú funkciu, nebude plus tehlových stien. Do teplej až chladnej tehlovej steny zakaždým, keď budete potrebovať veľa paliva. Ak interiéri nastať ostré teplota klesne, vám začne kondenzovať na vnútornom povrchu tehlových stien. Vo vnútri takýchto budov lepšie osb dosiek. Pevné tehla je použitý v tomto prípade na výstavbu vnútorných stien.
Najviac rozšírené v budove ubytovanie izolácia vonkajšej spôsobom.

Pod vrstvou vonkajšie dokončovacie je izolácie. Ak budeme aplikovať keramzit, budete musieť vytvoriť vrstvu izolácie v 10-20 pozri úrovni bude kolísať na hrúbku steny. Zvážte bočné sily v prípade vonkajších drevom obložené steny. Môžete pracovať podľa určitého systému. Môžete si vybrať, paralelné, ktorým sa naopak ktorým hlavného stenu alebo na vonkajšie dekorácie, ktoré je nainštalované na 50-100 cm výška po uložení izolácie. Medzi stenou a dokončiť zaspať keramzit. Top materiál tuhnutia kvapaliny cement-piesočnatá riešenie. Sledujte teda, že pelety z hliny boli upevnené cementové mlieko. Medzi nimi by mal byť otvorený priestor. Výsledkom je štruktúra, ktorá je podobná claydite-betón, ale tepelná vodivosť je 0, 12-0, 15 W / m operačný systém. Namontované vonkajšie proces až do steny je plne zariadený. Vďaka keramzit, priestor medzi stenami je dobre vetrané. Keramzit sa odstrániť mokré podšívka a zateplenie.

Sypkých materiálov Prejsť na: Suché stavebné zmesi Sypkých materiálov

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика