воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť opravy spálne s vlastnými rukami?

Ako urobiť opravy spálne s vlastnými rukami?

Spálňa - čisto osobný priestor, takže opravy spálne s vlastnými rukami, má určité zvláštnosti. V spálni, na rozdiel od obývacej izbe, kde sa dôležité funkcie, dôraz na pohodlie a pokoj. Preto štýl riešenie spálne môžu byť veľmi odlišné od ostatných miestností bytu a byť motivovaný individuálny vkus a preferencie.

Farebný dizajn spálne

Pri výbere farieb je potrebné zvážiť konfigurácia spálne, výšku stropu a orientáciu svetových strán. Ak Windows spálňa tvár na Juh, Juho-Východnej a Juho-Západ, dizajn je stále v pohode odtiene. Ak spálne orientované na Severo-Západ a Sever-Východ, by mala prevládať teplé tóny.

Oprava malá spálňa by mala byť vyrobené z ľahkých materiálov, ktoré vizuálne, aby priestor väčší a priestrannejší. Intenzívne, žiarivé farby viac vhodné pre spálne veľkých veľkostiach.

Teraz sa zdá, že kombinácia biela s tmavými farbami, ale stojí to za pam'nezabudnite, že dizajn, vyrobené výhradne v čiernej a bielej, v spálni sa môže zdať nudné.

Práca s farbou, to nie je dôležité to preháňať a nie vytvoriť preťaženie inter'interiér, najmä, keď beží na opravu detských izieb.

Textil a konštrukčné prvky, spálňa

Celkovú farebnosť nastaviť nielen farbu strop, podlaha a steny, ale aj textil. Vankúše, závesy a prikrývky by mala byť tiež v súlade s celkovým tón spálne, takže sa vybrali až po úplné ukončenie inter'jer. Ako Priglashenie tóny steny, strop a podlahu, viac nasýtených môže byť textílií.


Pôvodný variant textílií je na obrazovke, to nie je len skutočne skrýva lôžko pred zvedavými očami, ale tiež hrá úlohu veľký štýlový prvok.

Opravách spálne s vlastnými rukami, môžete urobiť prístrešok, ktorý vytvára psychický komfort a súkromie. V závislosti od štruktúry a typu kabíny, tento prvok dizajnu vyzerá v poriadku, nie len v spálni, vyrobené v vintage štýl, ale v modernom inter'Yeri.

Ďalší originálny dizajn metóda - pódium v spálni. Pódium účinne rozdeľuje spálňa oblasti a vytvára špecifické pohodlie spanie. Okrem zvyšovania podlahy, Môžete opticky zväčšiť okno, čím vzniká efekt panoramatickým presklením, ktoré, okno sa začne od podlahy.

Spálňa osvetlenie

Opravy spálne s vlastnými rukami, by mali poskytnúť jemné osvetlenie riešenie. Umelé osvetlenie by malo byť pestrá a multi-funkčný. Všeobecné osvetlenie by malo byť jasné, nie však ostré.

Takže spálňa bola jasná, a vyzerala ako otvorené, ako je to možné, to nie je odporúčané umiestniť Skrinky vedľa okna, jeho miesto v rohu. A toaletný stolík alebo toaletný stolík, naopak, umiestnené v blízkosti okna.

Správne vykonali farba a svetlo riešenie spálne a profesionálne vybraný textil, bude vytvárať vo Vašej spálni útulný kútik.



Články na tému:

  • Výber Tapiet pre spálne
  • Pódium v spálni
  • Opravy detí spálňa
  • Oprava malá spálňa
  • Opravy spálne v byte
Kategória: Opravy spálňa
Dátum: 6. Februára 2012
Tagy: spálňa

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика