воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť niečo Nadácie?

mierne Nadácie

Teraz veľmi populárny počas výstavby je mierne Nadácie. Obzvlášť dôležité pre výstavbu tohto typu Nadácia pre dvíhajúce pôdy. Technológia výstavby mierne Nadácie je pomerne jednoduché. Princíp je vytvoriť monolitické, vystužené dva pásy plechu. Tento raft Nadácia pôsobí ako jednotnú štruktúru, t. j. keď zvýšite alebo znížite jednej strane suteréne, celú štruktúru stúpa alebo klesá, rovnomerne tak to je narušenie objektu.

Princíp prístroja je mierne Nadácie

  • Najprv sa vykoná výkop s hĺbke asi 70 cm a šírke asi 60 cm;
  • V spodnej časti výkopu vyplniť pieskom výšky asi 40 cm. Komprimovať úrovni piesku a vody;
  • Potom si debnenia pre Základy šírkou 40 cm a stotinu 60 cm. Odporúča sa robiť debnenie vyrobené z vrstveného preglejky, ale môžete použiť aj pravidelné Stravovanie;
  • Ďalšie posilnenie v dvoch zónach. Nižšie pás je zhotovený z 4 pozdĺžnej výstuže s priemerom 14 mm vo vzdialenosti 3-5 cm. Horný pás výstuže je podobné dne. Posilnenie klietky každých 90 cm perá'spojené s vertikálnym kotvy;
  • Nadácia sa naleje betón na báze cementu triedy nie menej ako 250. Po vzniku povodní, musí stáť nie menej ako jeden mesiac.

Prístroj otmostki

Zrážky môžu pokaziť mierne Nadácia na odtok vody preč od Nadácie, po obvode budovy sú postavené nevidiacich oblasti, ktorá je špeciálne oblasti, s gradient 3 až 10 cm.

Pre zariadenia slepá oblasť použitia rôznych materiálov: asfalt, betón, betónové dosky. Najúčinnejšie sú konkrétne nevidiacich oblasti, pretože sú menej náchylné na zničenie pôsobenia vlhkosti.


Začína výstavba krytého priestoru s odstránením vegetatívne vrstva hĺbky asi 15 centimetrov, je dôležité, aby odstrániť korene, pretože môžu poškodiť povrch. Pozdĺž vonkajšieho okraja nevidiacich oblasti je na chodníku, a všetky prehĺbenie pokrytá vrstvou drveného kameňa, ubíjacie neho.

Potom vykonáva hornom poschodí s hrúbkou asi 5 cm. Ak otmostku z betónových. Pred ktorým betón by mal byť položený armatúra.

Aby nedošlo k poškodeniu priľahlých k Základom pôdy spolu nevidiacich oblasti nemôže kopať drážky a nainštalovať žľaby, ktorý bude zbierať vody.

Namiesto toho, aby sa budovať Základy hlboké, robí piesočnaté a kanalizácie, oveľa jednoduchšie a efektívnejšie robiť niečo Nadácie. Okrem toho, ako je možné vidieť, aby sa mierne Nadácie nie je tak ťažké. Je dôležité vedieť, technológie jeho erekcie a starostlivo dodržiavať.



Články na tému:

  • Debnenie pre Nadáciu s rukami
  • Podmurovka s rukami
  • Ako urobiť Základom ich rúk
  • Ako vypočítať Základ pre dom?
  • Ako naliať Nadácie z vašich rúk?
Kategória: Zakladanie
Dátum: Apríl 4, 2012
Tagy: Nadácia

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика