воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Sadrové 2007-08-23 12:30:11

Výstavby a rekonštrukcie.

Sadrové
2007-08-23 12:30:11


Sadrovec je jedným z najstarších stavebných materiálov na zemi. Jeho biela farba, schopnosť stvrdnúť na s'pripojenie vody, čo umožňuje cordotomy zloženie akejkoľvek forme dlho používajú sochárov a architektov. Pre nich je to hlavný pracovný materiál. So schopnosťou rýchlo získať silu a potrebné formulár a mimoriadne ekologická čistota úlohu sadrovca v medicíne. Známe v minulosti ako "alabaster", bol široko používaný po celom svete na opravy a stavebné práce pre vnútorné dokončovacie práce a dekorácie inter'vnútorné štuky na stropy a steny.

V útrobách zeme omietka je prítomný v podobe kameňa - rock usadené pôvodu niekoľko druhov. Musí byť druhu s hustou jemne zrnitou štruktúrou a zaharovym v prestávku, alebo hrubé, s náhodne umiestnené kryštály sa skladajú z fúzov s hodvábne leskom alebo byť doska s priehľadné kryštály vrstvená štruktúra. Farba horniny - biela, žltá, svetlo sivá-závisí od prítomnosti alebo neprítomnosti plemeno rôznych nečistôt.


Rusko je bohatá na prírodný sadrovec vklady, ktoré sú v Centrálnych regiónoch a na Juhu, Volga a Ural regiónu, v ostatných regiónoch. Jeho výroby, v závislosti na hĺbke môžu byť otvorené alebo bane.

Používané v stavebnej praxi omietky'ASCE je vyrobené prevažne z prírodného sadrovca kameň - dowolnego síranu vápenatého (CaSO4x2H2O).


Aby sadrové premenil'ASCE, ktorým je vystavené tepelného spracovania, počas ktorého je dehydratácia. Za normálnych podmienok, voda je pridelené vo forme pary, a pod vysokým tlakom môžu byť zhromažďované v drip stave. Voda je krištáľovo - najviac čistý charakter, a omietky'ASCE, rovnako ako všetky produkty na ňom založené, je ekologicky čisté, non-horľavý stavebný materiál.

Sadrové prvky majú vysoký stupeň odolnosti voči požiaru. Materiál vytvára príjemné životné prostredie vďaka uložené v hotových výrobkov schopnosť absorbovať prebytočnú vlhkosť zo vzduchu a aspoň znížiť vlhkosť dať ju späť. Zdá sa, že dýchať s vami. Použitie a rozvojové možnosti použiť sadrovca v stavebnom vyhradené a zasvätili svoj život nie jednu generáciu sedem'th Knauf. A to môže byť argumentoval, že to je do značnej miery vďaka činnosti tohto rodinná firma sadrokartónové zaujímajú zaslúži miesto medzi iné stavebné materiály.


V našej krajine od polovice minulého storočia, omietky bol odsunutý do úzadia kvôli zlej kvalite produktov vyrobených na jeho základňu výroby a priority rozvoja veľké-panel, dom-stavba. Príchod KNAUF v Rusku umožnilo nielen oživiť podnikov strojindustrii, a tiež ťažba a spracovanie spoločnosti, ale toto šetrné k životnému prostrediu materiál povedať, nové slovo v architektúre a stavebníctve. Dôkazom je aj prax výroby tovaru dcérske spoločnosti KNAUF v Rusku a široký ich použitie v stavbe z najprestížnejších o'objekty v rôznych regiónoch krajiny.

ZDROJ: KNAUF

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика