суббота, 1 ноября 2014 г.

Je tam život bez teplej vody?

Príde šťastný letné prázdniny, dovolenky, víkendy, Slnečné, horúce dni a teplé noci... Ale my sme zbavení bezstarostné užite si milosrdenstva prírody: moderný obyvateľov mesta sa nezaobíde bez výhody civilizácie... A najväčší z nich, mnohí budú volať centrálny ohrev teplej vody. Prežiť obdobie sezónne odstávok s komfortom, to je real - ponúkame vám prehľad ohrievače vody. Máte len urobiť správne rozhodnutie.

Tisíce Moskovčania v týchto dňoch márne čaká na ročnej nútenej kalenie: ako začať preventívne výkon teplej vody. Jedinečné spôsoby, ako vymýšľa zvedavé ruskej mysle, aby sa zabránilo ľadová sprcha a pranie v studenej vode! Ak sa chcete posúvať v s mamou ísť na dovolenku a naplánovať návštevu priateľov na tri týždne vopred... V verejné kúpele a sauny vypredaný, na prašnom svetlo prechádza na fitness club je umyť pod horúcou sprchou, Internet je plný reklamy: "hľadám chlapa, h / s, v / o, bez LTO a problémov s bývaním, ktorá od mája 25 do 15. júna bude mať teplej vody (intim neponúka)... "

Ale to je len polovica-opatrenia, ktoré pomôžu niektoré oživiť tri trýznivé týždeň. A viac a viac Moskovčania pochopiť: je potrebné obrátiť sa na vydaní dôkladne a raz a navždy zbaviť tohto bezmocný závislé na verejných služieb. Preto, predaj ohrievačov vody sa zvyšuje každý rok.

Ak ste nakoniec prišiel k rozhodnutiu inštalovať ohrievač vody, nezabudnite myslieť o vaše potreby vyberte typ ohrievača, primerané a vhodné pre váš byt, a až potom ísť do obchodu kúpiť potrebné technický pokrok: ak ste "nie ", riziko ísť o predávajúcemu (ktorého cieľom je vo väčšine prípadov predávať niečo veľmi drahé, a nie, aby sa vám odborné poradenstvo) a kúpiť nič.

Pre začiatok, mali by ste vedieť, že ohrievače sú plyn a elektrická, a dva typy: okamžitá a kumulatívne. Každý z týchto typov má svoje vlastné "fanúšikov" a horliví podporovatelia, musíte sa tiež rozhodnúť, ktorý z nich vyhovuje vašim potrebám.

Okamžitá ohrievač vody vám možnosť získať neobmedzené množstvo teplej vody ihneď po zapnutí, princíp jeho činnosti je, že vody sa zahrieva prechodom cez vykurovacie teleso. A ak váš byt má plynový sporák, potom najlepším riešením by bolo, plynu stĺpec: tento rozpočet, zariadenie je schopné na ohrev vody v priemere až 40 stupňov pri prietoku 11 litrov za minútu, a ak je prietok je menej, teplota vody môže dosiahnuť 80 stupňov. Je to viac než dosť, aby sa osprchovať a umyť riad, a uplatniť dieťa. Moderné plynové stĺpec je takmer úplne automatické a dodávané s bezpečnostného systému, ktorý eliminuje problémy s úniku plynu. Cena závisí od výrobcu a kapacita, ceny začínajú od priemere o 4, 5-5 tisíc rubľov

Ale pre vlastníkov bytov, s elektrickou pecou nie je tak dobrý. Elektrické ohrievače vody sú oveľa nižšej efektívnosti plyn: tarify za plyn a elektrinu nie sú porovnateľné. A ďalší problém je inštalácia tieto ohrievače vody: pre veľmi silný nástroj, ktorý vám môže dať vody, ktorý môže byť s názvom horúce (spravidla tieto zariadenia s výkonom 12 kW, a lepšie 20-24 kW), vyžaduje pripojenie k trojfázová sieť. Musieť vytiahnuť samostatné káble a nainštalovať silnejší stroj. Ohrievače vody nižší výkon (5-7 kW), sú iba tým, že studenej vody menej studenej a poskytujú pomerne slabý tlak. To je trochu pochybné alternatívu k tradičným hrnce a nádoby. Nie každý je schopný kúpať v tom, že duša, a mnohí z tých, kto si kúpil pred pár rokmi, low-ohrievače vody, teraz prepnite na silnejšie Protochny alebo úspor. Náklady na ohrievač vody, začína od 1-1, 5 tisíc rubľov (3, 5-5 kW) a 5-7 tisíc rubľov (12-18 kW).

Zásobníkové ohrievače vody, inak kotlov, vyhrievané obmedzené'objem vody, ktorá je daná od veľkosti nádrže, a to je jeden z argumentov proti, najmä ak siedmich'som sa skladá z viac ako dvoch ľudí. Druhý dôvod, prečo tak veľa ľudí odmietnuť kúpiť tento druh ohrievačov je ich veľkosť. Čím väčší objem nádrže, takže, prirodzene, viac a spotrebič sám, a ako, povedz mi, si môžete položte hrniec na 80-100 litrov v základnom Sovietskeho kúpeľňa, ktorej sa vrátil s ťažkosťami? Ale riešenie a možno ich nájsť tu:, alebo vyberte nádrž nižšou kapacitou (20-30 l nie je povinné'nevyhnutne rovnaké pre všetkých členov sedem'th umyť po jednom! ) A skúste na to miesto pod stropom, alebo pod umývadlo, alebo sa pozrite na modely, ktoré si môžete vložiť v hygienické šatník.

Ale, okrem vody, teplote 80 C (teplota môže byť nastavená, ak je to potrebné), sa zahriať si myslel, koľko peňazí ste ušetrili na elektrinu: ohrievač môže byť zahrnutý do štandardnej elektrickej zásuvky (jeho kapacita spravidla nepresahuje 1, 5-2 kW). Ceny na týchto nástrojov v priemere od 3, 5-4 tisíc rubľov (V závislosti od objemu nádrže, kapacity, a, samozrejme, výrobca). Prístroj často veľké kapacity, odporúča sa pre nepretržité použitie v krajine a v krajine dom, kde nie je centralizované teplej vody. A to je obzvlášť hospodárne pre mesto byty v domoch, kde predstavil účtovníctvo spotrebu energie noc a deň tarify: voda môže byť zahrieva v noci, a jeho teplota sa bude dlho zostať s tepelnej izolácie zásobníka.


Takže, ak už ste ich výber, je na čase premýšľať o a pripojenie týchto zariadení. Netreba hovoriť, že bude potrebné, inštalatérske práce, a to je lepšie, ak to bude robiť údržbára. Výnimkou je len malé prietokové ohrievače vody, vody, v ktorej je možné pod'pripojiť priamo cez sprchové hadice zo zvukového pultu. Toto je vo všeobecnosti mobilnú verziu, a niekedy, ak teplej vody je odpojený v rôznych časoch, ich môžete zakúpiť spoločne a odovzdať si navzájom, ako banner.

Ale, úspešne vyriešil problém výber, nákup a inštalácia tento zázrak techniky myslel, že si konečne nájsť požadovanú horúcu sprchu a cítiť p'Anki vôňa slobody z vagaries Moskva obecné služby. Užite si kúpeľ!

Text: Natália Safonova
Foto: JP, Gettyimages

Materiály na tému

Ak chcete kúpať v zábavnej
Prehľad systémy na úpravu vody
Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика