понедельник, 3 ноября 2014 г.

Stmievačov: účel a druhy

Stmievače (stmievače) sú špeciálne zariadenia, ktoré umožňujú ovládanie svietidiel a reguláciu toku svetla zdroj. Teda, pripojte stmievač umožňuje nie len zapnúť svetlo v miestnosti, ale aj zmeniť tok svetlo z pozadia najjasnejšie.

Prístroj stmievač láska dizajnéri: pomáha im rozvíjať zaujímavé a nie pre obyčajných inter'kariéru. Riadenie stmievač umožňuje nielen svetlo vytvoriť príjemnú atmosféru v dome, ale tiež poskytuje ideálnu príležitosť na úsporu energie a predĺženie životnosti lampy: svetelný tok sa dá urobiť teraz, a na nižšie napätie.

Čo stmievače?

Ak sme hovorili o tom, čo stmievače, v súhrnnej podobe, teraz poďme skúmať túto otázku podrobnejšie. Takže, čo robiť, stmievače? Dôvody na používanie dimmer prepínač je v skutočnosti málo.

Po prvé, pripojte stmievač umožňuje vám žiť vo viac pohodlia. Napríklad, ak chcete mať dovolenku a mnoho návštevníkov sem prichádza, dimmer prepínač zapne sa svetlo na plnú kapacitu. Ale ak ste už preč, domov a chcete relaxovať v tichšie prostredie, potom je prístroj stmievač sa bude dať príležitosť tlmené svetlá a aby bolo jasnejšie, viac m'kde a príjemné.

Po druhé, populárne dnes stmievač Legrand (Legrand) alebo Makel (macula), umožniť, aby sa situácia v dome je krásne a veľkolepé. Tak, inštalácia týchto zariadení pomáha zvoliť vhodný jas osvetlenia pre rôzne časti inter'interiéru domu, a aby každý kút je štýlový a jedinečný.

Po tretie, stmievače, jasne, úspora energie dizajn. Testy ukázali, že riadenie stmievač pomáha znížiť domácnosti, náklady na energiu až o 60%. Tento stmievače pre halogénové žiarovky a žiarovky pomôcť, niekedy až 20-krát a viac zvýšiť životnosť použitých svetelných zdrojov.

Tieto úspory sa podarilo dosiahnuť vzhľadom k tomu, že svetlo začne pracovať viac, m', ktoré priaznivé teplotné podmienky, alebo ak sa poskytuje viac m', ktoré sa začínajú a zvýšenie jasu ide viac hladko. Ako môžete vidieť, tieto vlastnosti tohto prístroja je tak atraktívne, že mnoho domácich remeselníkov, aby ich rukami a používajú s úspechom v jeho dome. A informácie o tom, ako manuálne aktivovať stmievače, dosť často kladené na Internete.

Druhy stmievačov

Moderné stmievače sa líši podľa typu a kapacity lampy. Takto je možné rozlíšiť tri hlavné typy:
  1. Stmievač pre žiarovky a halogénové žiarovky s napätím 220 C. V tomto prípade žiarovky, bude Žiariť na slabších, alebo jasnejšie v závislosti od veľkosti podanej na jej napätie.
  2. Stmievače pre nízkonapäťové halogénové žiarovky, napájaný cez transformátory. Ak sa lampa je určená pre napätie z 12 na 24 V, potom potrebujú transformátor, ktorý umožňuje prevádzať napätia stmievače na požadované hodnoty. V tomto prípade transformer bude potrebné elektronické, nastaviteľné schopné m', ktoré umožňujú zdroj napájania.
  3. Led stmievač a stmievače pre žiarivky. Pre ich kvalitnú prácu, ako budete chcieť, konštrukcia zariadenia bola prehltnúť. Stmievač pre Led tiež schopné produkovať požadované výsledky, a nastavenie napájania nesvieti.

Na základe uvedenej klasifikácie, nákup stmievač, mali by vychádzať z toho, na čo konkrétne lampy budú použité. Avšak, ak chcete správne vybrať stmievač pre úsporu energie alebo iných lampy, si musia vopred rozhodnúť, čo celkové zaťaženie znesie. Odborníci odporúčajú kúpiť zariadenia, ktoré len v prípade, že viac priestoru.

Spôsob riadenia samostatne vyčleniť dotyk, tlak a otočné stmievače. Dotknite sa líši od ostatných v tom, že jej regulácia svetla prúd je ľahký dotyk na určitú časť kľúča. Pri použití otočný stmievač potrebné rotácia telesa, ako v prípade žiadosti o tlakových spínačov musí opakovane stlačením tlačidla.

Aj dotykový stmievač môže byť vybavený infračerveným prijímačom, ktorý reaguje na diaľkové ovládanie. To je ovládané pomocou diaľkového ovládača a sa často používa v pass-through miestnosti. Niektoré z týchto zariadení, ktoré sú schopné jazdiť niekoľko nezávislých od seba lampy.

Ako používať stmievače

Všetky spôsoby použitia stmievače môžu byť rozdelené do jedno a skupiny. Tak, jeden stmievač môže byť použitý pre jednu lampu, a môže byť tiež použitý s viacerými lampy,'Spojené v jednej skupine. Napríklad na príkaz z diaľkové ovládanie s svetlá začnú meniť spôsob jej jas. Ovládanie stmievače centier môžu o'dovuti v Všeobecného systému dvoch až šiestich zón. Pohodlne, stmievač a systém kontroly s jeden diaľkový ovládač môže urobiť svetlo územné celého domu.

Ďalším spôsobom, ako pomocou stmievačov je, že na Všeobecné pozadie hlavné svetlo v návrhu inter'vnútorné môžete vytvoriť veľkolepé prízvuk osvetlenie. Tak môžete zvýrazniť to, čo si zaslúži pozornosť. A to nie je povinné'istý, že to by malo byť hlavným skupiny nábytku inter'jer. Napríklad, s stmievač môže byť naplnené jasným svetlom, alebo, naopak, zdôrazniť jeho m'kvalita obľúbený obrázok na stenu alebo kvety v luxusných váza: toto vám umožní vizuálne oživiť a spiritualizovat inter'jer.

Použitie v inter'interiér svojho domu stmievače a vás. Istí, že ich aplikácia vám prinesie len pozitívne emócie.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика