воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť strop zo sadrokartónu?

Ako urobiť strop zo sadrokartónu

Sadrokartónových - ľahký, dobre spracovaný materiál, ktorý sa používa na vytváranie priečok a kazetových podhľadov. Dnes, mnohé z nich sú myslenie, ako urobiť strop zo sadrokartónu? Na tieto a mnohé ďalšie otázky sa pokúsime odpovedať.

Sadrokartón je šetrný k životnému prostrediu materiál, omietky nesmie mať negatívny vplyv na zdravie'ja som človek, a tiež vytvára priestory optimálny teplotný režim.

Všetky tieto pozitívne vlastnosti sadrokartónu je ideálny materiál pre vytvorenie stropu. Práca s týmto materiálom je pomerne jednoduché, takže nemusíte ani odborníci sa môžu vyrovnať sa s jeho inštaláciou. Ale sadrokartónových má určité vlastnosti: je potrebné správne vyzdvihnúť vhodná hrúbka plechov a profilov. Aby strop zo sadrokartónu nie je tak jednoduché, ako lepidlo stropné obklady, ale majú určité schopnosti, môžete vyrovnať sa s touto prácou.

Inštalácia na strop zo sadrokartónu

Ako urobiť strop zo sadrokartónu? Strop zo sadrokartónu môže byť v jednej úrovni alebo mnogourovnevyi. Aby strop zo sadrokartónu, je potrebné poznamenať, že úroveň budúcnosti strop. Berúc na vedomie, úroveň, je potrebné vziať do úvahy, že medzi povrchom stropu a sadrové dosky bude osvetlenie. Pri použití reflektory, voľný priestor je nie menej ako 10 cm, a použiť lustre, výška 5 cm.

Na úrovni s dowels vo vzdialenosti 50 cm je priložený návod profil.


Ďalším krokom je inštalácia na strop profil pre tento sprievodca profil urobiť zárez, ktorý bude stanovený limit profil spolu miestnosti. Tento účel sa používajú pruženia.

To, že návrh získal silu, uplatňovať kríž mosta, ktoré sú pripojené kraby vo vzdialenosti cca 60 cm.

Po výbere design sa prenáša do upevnenia sadrovca, lepenkové platne. Tento listy nakrájame na požadovanú veľkosť pomocou papiera alebo konštrukcia noža. Ak chcete nainštalovať reflektory, pripravené s pomocou korunky sú diery.

Železa rozdiely prvý položil list, sadrokartón, potom jeho polovicu a celé to znovu. Montážne podložky sú vyrobené pomocou skrutky na kov.

Strop ich sadrokartónových vyzerá efektívnejšie než glutinous stropy. Veľmi krásne, keď v kombinácii sadrovca, lepenka a strop.

Ale na strop sadrovca, lepenkové platne bola hladká, musíte spustiť tmel, a najmä náplň kĺbov. Po tmel strop je možné maľovať alebo vložiť cez steny-papier. Sadrokartónových umožňuje vytvorenie dokonale rovný povrch stropu a účinne eliminovať všetky nezrovnalosti a chyby.



Články na tému:

  • Ako vybrať kazetového podhľadu?
  • Nevýhody strop
  • Glutinous stropy: výhody a nevýhody
  • Ako lepidlo na dlaždice stropu?
  • Typy strop
Kategória: Oprava stropu
Dátum: Február 27, 2012
Tagy: strop

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика