воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Vlnitej lepenky: sme postaviť plot

Vlnitej lepenky: sme postaviť plot


Vlnitej lepenky: sme postaviť plot Profilovaných fólií je ideálny na výstavbu oplotenia na vidieckych alebo prímestských oblasti, stavebné konštrukcie prejde rýchlo. To je len nutné starostlivo spočítať počet materiál. Ak to chcete urobiť, zmerajte obvod pozemku. Je žiaduce, nie je regiónov, ale na zemi. Vlnitý na rozdiel od mnohých materiálov môže chrániť obyvateľov domu nielen z prachu a hluku, ale pred zvedavými očami. Plot vyrobené z profilovaných strešných s polymérne povlak môže byť okolo 30 rokov, pozinkované profilované strešné bude posledné dve desaťročia, s primerané použitie. Budova ako plot nevyžaduje zapojenie odborníkov je celkom možné stavať sami.

Pre plotov odporúčame používať zvlnené štítok, ktorá sa začína písmenom S. Po písmeno označenia je číslo, ktoré označuje vlna výška v mm Spojovník zvyčajne môžete vidieť túto možnosť ako užitočná šírka vlnitej lepenky. Špecialisti neodporúčame kupovať pre plot, paluba, flauta výšky, z ktorých viac ako 21 mm Zvyčajne sa profiluje v veľká vlna sa používa na streche, vlna poskytuje tuhosť strešnej konštrukcie, ktoré musia byť schopné vydržať v podobe vrstva snehu, námraza, dážď.

Vlnitej lepenky: stavať plot s rukami

Okrem profilované plechy na výstavbu plotu budeme potrebovať piliere. Môžete použiť profil potrubia, budú užitočné pre jumper (h), poliaci (60x40). Ale tieto nastavenia sú založené na skutočnosti, že sa musíme postaviť plot výška až do dvoch metrov. Profil sa bude šetriť na výstavbu plotu. Krok inštalácia tyče bude 2-2, 5 m. Ako jumper môžete použiť kovové rohu. Pre inštaláciu poliaci, mnohí sa uchýlil k výstavbe Kam'drevené alebo murované štruktúry, ktoré sa stanú hranicami sekcie a pokrýva fólií. Ak sa rozhodnete pre profilované strešné zelenej farby, to bude vytvoriť originálne rozdiel od červených tehál. Použiteľnosť fólií spočíva v tom, že si môžete vybrať písmeno-akú farbu, to umožní optimálnu kombináciu plot na štýl a farebnosť so stavebným letnej chalupu alebo dom.

Ako materiál, ktorý potrebujeme tiež cementu, štrku, vody, piesku a vŕtačky, upevňovacie prvky, úroveň, vŕtať, lopata. Musíte pripraviť kapacity, v ktorom sme sa zamiešať riešenie. Po inštalácií plot je možné používať ako doplnkové prvky ako Planck v tvare písmena P. je inštalovaný na hárkov z vlnitej lepenky od vrchu po inštalácií plot. Takýto krok bude ochrana dizajnu, čo je finálny vzhľad.

Sme vypočítať obvod pozemku, ktorý sa bude konať náš plot. Pozemok definovaný, kde sa jeho brány, bránka. Definujte miesto inštalácie pilierov, majú značenie na zemi. Musíte starostlivo premýšľať o výške budúcej stavby, výška brány. Závisí od toho, spotreba materiálu, ako aj dĺžku profilovaných plechov.

Na inštaláciu podporných stĺpikov v podobe kovových rúr by pam'na pamäti, že vo vnútri potrubia, bez ohľadu na typ križovatke bude duté. Je vhodné, aby tieto končí, že bude "vyhľadať. To zabráni prenikaniu vlhkosti do rúry a rast mikroorganizmov. Časť potrubia môže byť okrúhle, v tomto prípade priemer nesmie byť menší ako 76 mm Ak časti rúry je námestie, nemala by byť nižšia 60x60 mm Kopanie diery pre montáž stĺpov, hĺbka jamy by mali byť 1-1, 5 metrov, šírka otvoru je vo výške 1, 5 m. Pre kopanie jám, môžete použiť manuálne brown. Pam'nezabudnite, že hĺbka jamy závisí od výšky náš návrh. Príspevky musia byť pochovaný v základovej jamy jedna tretina nadzemné časti príspevku. Ak to nie je dosť na posilnenie dizajn, vietor môže spôsobiť poškodenie plot z vlnitej lepenky.

V spodnej časti Nadácie jamy naliať vrstvy štrku priemer frakcie, hrúbka 200 mm Potom môžete nainštalovať post a nalejte roztok. Pri inštalácii každý post pomocou svahoch, že návrh bol úplne vertikálne. Odporúča sa, ak chcete nastaviť, prvý a posledný stĺpec na rovnakom riadku pozemku. Medzi nimi ťahal šnúru a nainštalovaný pomocou klinov ďalších pracovných miest. Zosúladiť ich podľa polohy a výšky. Vyrovnať výška musieť opäť siahnuť na pomoc lopaty: upraviť výšku piliere a hĺbka jamy. Pomocou klinov rôznych veľkostí definované presnú polohu pól. Keď príspevky sú nainštalované hladko, ste Butti: jamy naplnené kameňmi alebo rozbité tehly. Zápas bude spevnená, je pokrytá pieskom, pričom na tento účel piesku hrubé frakcie. Nalejte piesku s vodou, aby sa zvýšila jeho hustota. Potom môžete vyplniť dieru s betónovej podlahy. 2-3 dňoch práce bude musieť prerušiť, počkajte, kým toto riešenie je plne vytvrdnuté.

Nastaviť crosspiece, na to sa používa typ materiálu, ktorý je vybratý. Pam'nezabudnite, že profilovaných fólií bude pripojené k profily vyrobené z kovu, ktorý budeme inštalovať. Výška plotu závisí od množstva cross-rozvody v každej letu. Ak výšku budúcej stavby nepresahuje 1700 mm, len dve priečne pruhy pre stanovenie list z vlnitej lepenky. Inštalovať ich vo vzdialenosti 30-40 cm od zeme, vzdialenosť od hornej plota cez potrubie musí byť rovnaký. Ak máte v pláne stavať plot výška 1700-2000 mm, záznamy postavené v troch riadkov. Z vrchu a zo zeme odišiel 30 cm, tretí panel je osadený v strede medzi nimi. Pre spoľahlivosť, môžete používať elektrické zváranie, ktoré určí crosspiece, ich pripojenie na príspevky podpory. Pre ochranu kovov proti korózii a pokrývajú všetky kovové prvky špeciálny náter. Tým sa zabránilo korózii, pretože plot bude prevádzkovaná na ulici, ktoré zvyšuje vplyv nepriaznivých podmienkach.

Upevnite podlaha

Po inštalácii kovové mas namontované hárkov z vlnitej lepenky. Upevnite listy s pomocou skrutky na kov dĺžka 35 mm Montáž vzdialenosti 500 mm Vezmite prosím na vedomie, že v tých miestach, kde sa'začleniť hárkov z vlnitej lepenky, musíte prekryjú. Vopred pripraviť plechovky spray paint. Budeme ich potrebovať v prípade, ak sa počas inštalácie na hárkov z vlnitej lepenky s'bude škrabance alebo mechanickým poškodením. Vybrať farba farba pod palubou, po inštalácii ísť pozdĺž plota, skontrolujte, či na povrchu a pokrytie vrstvou farby škrabance. Práce na montáži profilovaných plechov stráviť rukavice, pretože písmená majú ostré hrany.

Moderná chata konštrukcia je veľmi populárne rozhodnutia s použitím prírodného kameňa a tehly. Nastaviť piliere sa stretávajú s tehál alebo kameňa, ktorý poskytuje spoľahlivú podporu nainštalovaný hárkov z vlnitej lepenky. Toto riešenie je tiež nesporné, estetické plus. Ak chcete nainštalovať tieto plot, pred odchodom do práce, budete musieť premýšľať o tom, veľkosť tehál alebo Kam'drevené stĺpy. Prvý postavená na pilieroch opracovania materiálu, potom môžete pristúpiť k inštalácii z vlnitej lepenky. Počet profiluje v tejto možnosť, zariadenie plotu je znížená, vzhľadom k širokej piliere z kameňa alebo tehly.

Prípadne môžete postaviť plot nainštalovaný na základoch postavený z tehál alebo Kam'drevené žrde, potom zabudované debnenie. Pri inštalácii Nadácie musíme naplniť riešenie výkopu. Pilot-podmurovka budú schopné odolať hmotnosť konštrukcia, zabezpečí jej dlhú životnosť a spoľahlivosť. Pre riešenie je potrebné vziať jeden diel cementu, 4 kusy veľké pieskové zrná, 4 kusy trosiek. Pre prípravu riešenie by tiež potrebujú vodu. Parametre plot a podmienky územia sa vám umožňujú vybrať si, hĺbka Nadácie, ktoré bude najlepšie. Ale minimálna hĺbka môže byť 50 až 70 pozri, Ak sa chystáte uskutočniť let jedna tehla, šírka môže byť o 30 Či si postaviť veľký plot, potom to dáva zmysel posilniť výstavbe Nadácie výstuže. Pred vyhotovením Foundation primer dôkladne zhutnená naplnený vodou na hustotu. Po naliatí riešenie lopata potrebné praktikovat to, aby sa zabránilo vzniku dutín medzi palice. Ak chcete spevniť Základy práce by mali byť odložené na týždeň.

Prejsť na: Strecha → Podlaha


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика