суббота, 1 ноября 2014 г.

Modrá farba v interiéri'Yeri

Všetky farby modrá často stojí'je spojený s pojmom krása. Od staroveku je populárne na celom svete. Modrá je farba večnosti, že'spája súčasnosť s minulosťou a budúcnosťou. Oblečený v modrej kúzelníci a mágovia. V Stredoveku ľudia, prechádzky v modrej, vedel pravdu. V Starovekom Egypte pyramídy vo vnútri natreté na modro. Chrobák Skorobey modrá. Buddha a Krišnu modrá. Modrá vlajka - sloboda, o'Únie, ktoré patria do veľkého celku. V mýtoch-modrá farba je božský prejav, farba tajomstvo a hodnoty.

Z psychologického hľadiska, modrá farba je spojená s pokojom a upokojenie. On a jeho odtiene relaxačný účinok na človeka, zmierniť duševný stres a únavu. To je farba vznešené a nadaných ľudí. Často, modrá farba symbolizuje ženský. Hovorí sa, že človek, ktorý všetky ostatné farby dávajú prednosť modrá, cítia potrebu hlbokej a vzájomná náklonnosť. On je veľmi závislí na iných, najmä od tých ľudí, ktorých názor sa cení. On často dôveru v seba samého, a starať o svoje vlastné blaho. On je príliš strach z neúspechu, a preto málokedy existuje riziko, aj v prípade, ak odmeny môžu byť značné. Ľudia, ktorí preferujú túto farbu, skúste dať do poriadku, systematizovať. Vždy majú svoj vlastný názor; zaviazala, čo robíte. Amatérske modrá farba môže byť nazývaný pesimista. Jeho charakter je ovládaný empatia, neha, škoda'doc. On často si myslia, že o globálnych otázkach zmyslu života. Ukazuje šťastný rodinný život: zmysel pre proporcie, zdvorilosť, flexibilita a ochota pripustiť. Teraz psychológovia hovoria, že modrá farba symbolizuje vernosť, ženský, rovnováhu mysle, miernosť, večnosť, harmónie a pokoja. A vytrvalosť, vytrvalosť, vytrvalosť, odhodlanie, obetavosť, vážnosť, prísnosť.

Modrá je najpopulárnejší medzi kvety, "studenej" schémy. Expresívne jeho možnosti sú skutočne neobmedzené. On, ako pravidlo, je spojená s neba a mora, má schopnosť poslať a svetlo, mraky, a pokoj na bezoblačnej oblohe a hlbokej temnoty noci. Farba oblohy sa niekedy nazýva modrá. Farba mora závisí na oblohe, hĺbka, čas, počasie, a dokonca aj charakteristiky morského dna: to sa pohybuje od tmavo-modro-fialové odtiene svetlo akvamarín.

Hlavné sú dva odtiene modrej. Svetlo modrá farba oblohy, osviežujúci chlad, bezodnej výšok, mier. To je farba nepozornosti, snov a romantiky, upokojuje, vyžaruje spoľahlivosť, ale v rovnakom čase, ako sa pozerá na neho, nie je možné zaostriť. Je to farba "pokojné emócie,"; dáva príležitosť, aby sa mimo hraníc spoločnosti, rozširuje priestor.

Tmavomodrá (Indigo), má vlastnosti podobné modrá, ale ako intenzita jeho vysoký účinok na ľudí je oveľa silnejšia. Je symbolom vedomie, hĺbky, vnútorný zdroj života. Spôsobuje fyziologické potreby pokoja a mieru. Táto farba veľmi vážime Japonskej a Čínskej. Ale so sklonom k black, dostane tieň smútku, vedie k depresii spôsobuje tlmiaci účinok, úzkosť, nadmerné vážnosť, smútok, smútok.

Modrá jednoduchý a tajomné, jeho prítomnosť v inter'interiér má vždy pripojené kúpeľňa zjemnenie a šľachty. Ale pretože chlad jej použitie v obytných inter'Yeri je veľmi náročná úloha. V nadbytočnom množstve, môže dokonca viesť k depresii. Skúsení dizajnéri rovnováhu jeho teplé farby: červená pridáva okrem'jer expresivity, čerstvá žltá - a broskyňa - luxus a eleganciu. Miešanie s žltá, získať zelené odtiene, a červeno - fialové. Doplnková farba pre modrá - oranžová. To sa organicky spája s bielej a tmavo hnedá - táto farba komplet už dlho dekorácie klasiky. Ak je to nudné modré, musí byť v kombinácii s rovnakým hluchý, červená, hnedá, zelená, biela. Ak tento sky-modrá, bude v kombinácii s pastelovými farbami, ružová, šedá, strieborná odtiene. Na to skvelé farby, takmer všetky odtiene dreva, najmä orech a dub.

Malé položky žiarivo modré môže prispieť dynamiky a pohybu v inter'jer. V návrhu inter'' pri vytváraní veľkých priestoroch je lepšie používať SIP'aksen a ľahké tóny. Nemalo by však byť maľované v jasne modrej veľká izba, Okien, ktoré čelia Sever. Chladné odtiene sú s názvom "odstrániť" - ich sila každej miestnosti, tak odtiene modrej je obzvlášť dobré pre malé priestory. Svetlo modrý strop vizuálne, aby miestnosti nad a priestrannejší. Keď sa robia malé izby s tmavé tóny môžete úspešne vykonávať žiadne akcenty.

Pretože jeho upokojujúci účinok modrá farba je často nájdený v dizajne spálne - väčšina pokojnej časti domu. Po všetkých snímok, ktorý nesie modrá - hlboká noc, ticho, tma, príbeh...

V kombinácii s žltá a červená modrá vhodná pre deti. Obsahuje hru začal, zdieľané aj s ružová, svetlo zelená, okrová, oranžová, fialová a iné farby), ktoré tvoria izba batoľa zábavu.

Stojan'súvisiace Združenia s vodou, čistotu a poriadok nechajte ho možné použiť v kúpeľniach a kuchyniach (často v kombinácii s bielou).

Je vhodný ako základná farba a pre obývacie izby, kde sa môže líšiť v rôznych odtieňoch od tmavo-modrý koberec pred rozmazané modrá obrázok-Tapetu. "Modrý salón" upokojuje a uvoľňuje po pracovnom dni. Ak spálne a kúpeľne sú všetky jasne a jednoznačne, v jedálni, prevaha modrá farba nie je vždy odôvodnené. Psychológovia a physiologists dobre známe, že modrú farbu, znižuje chuť k jedlu pre väčšinu ľudí, a "chladenie" účinok na trávenie. Ale tých, ktorí chcú schudnúť, môžete použiť s výhody: farba steny, obrusy alebo stolový pomôže v tomto prípade na zníženie chuti do jedla (opačný efekt má žltú, ktorá je považovaná za "farba chuť do jedla,").

V prípade, že miestnosť je malá chodba, ak to je predĺžený a úzka, nie je dôvod, aby maľovať to všetko do čistej modrej farby. To sa pridať predsieň jednoduchosť a mimoriadnej čistoty.

Krásne modré a v kancelárii, v miestnosti, kde rozhodujú spory a časté spory.

Počúvať rady odborníkov a vychutnať si festival farieb. Pam'nezabudnite, že farba je prostriedok sebavyjadrenia! Ak sme zlé farby, vytvoril priestor nereaguje na stav mysle, nie ako my. Autor inter'interiér by mal byť skutočný expert na farebné nuansy, a každý nový projekt vyžaduje kreatívny prístup: pretože každý zákazník je iný.

Autor: G. Ševčenka

Zdroj: www. salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика