суббота, 1 ноября 2014 г.

Vybrať ohrievač vody

Ohrievač je niečo, bez ktorých nie je ťažké si predstaviť moderný dom s neočakávané výpadky teplej vody a v neprítomnosti ho v lete. Dnes budeme hovoriť o tečúcej vody, ohrievače.

Prietokové ohrievače vody nepretržite fungovať, ohrieva vodu, ktorá prechádza cez špeciálne vykurovacie telesá. Výhody kotlov možno pripísať skutočnosť, že bez ohľadu na to, koľko budete mať ťuknite na položku beží, teplá voda nikdy sa nevyčerpá. Prietokové ohrievače vody vyžadujú trvalú prítomnosť prívod studenej vody, ale nevyžaduje predúprava vody, pretože vykurovanie je aktivované otvorením batérie zapnutie a vypnutie, keď je uzavretá. Tepelné straty v období medzi ohrevu vody dochádza energia sa len spotrebované v rámci užívania teplej vody.

Voda vstupuje do ohrievača vody pri zapnutí ťuknite na položku, kde je vykurovaný plynovým horákom alebo elektrický prvok. Okamžitá ohrievač vody zabezpečuje stály prívod teplej vody. Tento ohrievač vody, je strata financované len ak to má nízku kapacitu, ktorá môže obmedziť rýchlosť prúdenia vody. Prietokové ohrievače vody sú určené pre dodanie 5. 2-7. 6 litrov teplej vody za minútu

Plyn prúdi ohrievače vody všeobecne účinnejšie ako elektrické. Ak chcete šetriť energiu, horák plyn stĺpce môžete byť odpojený. Aj keď veľké plynové prietokové ohrievač vody nemôže poskytnúť dostatočné množstvo vody (napríklad pri pripájaní viacerých vody bodov), budete môcť vyriešiť problém pripojiť paralelne iného plynu stĺpci.

Základné technické charakteristiky ohrievač vody je kapacitu a výkon. Súčasťou ohrievače dobré tepla, vody, keď veľký tlak vody, iné vyžadujú menšie hlavy. Chystáte sa na nákup, je odporúčané, aby vypočítať, aká tlak vody (litre za minútu), bude potrebné, berúc do úvahy všetky pripojené zariadenia. V priemere, ohrievač vody, je schopný poskytovať 15 litrov teplej vody za minútu. Množstvo vody, ktoré môže tepla ohrievač vody za minútu, v závislosti na sile jednotka, ktorá je v rozmedzí od 3 do 30 kW.

Pre sprchovanie či umývanie riadu dosť ohrievač vody užitočné kapacita 4-8 kW (2-4 l za minútu). Pre horúce kúpele, silnejší kotla (13 kW) a napätie 380V. V domoch s elektrické sporáky prípustné zaťaženie siete 8 kW a výkonný ohrievač môže byť pripojený k transakcie na sporáku (ale zároveň s pecou by nemali pracovať).

Medzi užitočné funkcie a technológie by mali obsahovať ochranu proti zamrznutiu, systém self-čistenie odvod vody, možnosť plynulé nastavenie teploty vody a manuálne ovládanie výkonu, automatické udržiavanie stabilnej teploty výstupu vody, hydraulický ventil, snímač, trakciu, a indikátor teploty, teplomer, svetelný indikátor alebo zvukový signál, ktorý hovorí o úniku vody, interný časovač nastavte na čas ohrevu vody.

Porovnanie rôznych typov ohrievačov vody, zhrnúť
- Výhody:
ohrievač vody - nízka spotreba energie, väčší tlak teplej vody, jednoduchá inštalácia a pripojenie;
tankless ohrievač vody neobmedzenú dodávku teplej vody, rýchle nahrievanie, kompaktnosť;
- Nevýhody: ohrievač vody, na dlhý čas ohrevu vody (najmä v elektrický kotol), obmedzené množstvo teplej vody, potrebu pravidelnej údržby;
okamžitá ohrievač vody - problémy pri pripájaní viacerých vody bodov, vysoký výkon elektrický kotol (a znamená, že je potrebné pre ďalšie spojenia pre vyššie napätia), môže byť malý rozdiel teplôt pri zmene tlaku vody.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика