суббота, 1 ноября 2014 г.

Slinku je najlepšie fasádny materiál 2012-05-08 14:02:45

Výstavby a rekonštrukcie.

Slinku je najlepšie fasádny materiál
2012-05-08 14:02:45


Slinku fasády boli osvedčil ako vynikajúci materiál pre revetment infraštruktúry všetkých druhov. Slinku je veľký úspech. Musíte vedieť, že len pravda, kvalitné obklady vyrábané v Nemecku, kde jeho výrobu pochádzajú z ekologicky čistých materiálov, prírodné a bezpečné. Výrobné technológie slinku dlaždice jednoduché, tu bridlice hliny pri vysokých teplotách je vyhodený, potom má silu a dobrý lesklý povrch. Môžu byť použité farbivá a vládcov, ako je potrebné. Monolitické konštrukcie získané lisovanie a napaľovanie.
Slinku dlaždice má mnohé vlastnosti, je veľmi populárny v zástavbe vidieckych domov. Mnoho spotrebiteľov, ako je to vzhľadom na jeho výzdobu a jednoduchosť, a iné o ochrannú funkciu. Okrem toho, slinku a ich súčasti používané pri výzdobe interiéru miestnosti. Ochranný film prispieva k tomu, že chráni pred nadmerné množstvo soli a vody. Najviac hodné vlastnosti slinku doska je jej životnosť a veľký výber farieb a konfigurácie.
Slinku dlažba, na rozdiel od keramických obkladov, má veľmi dlhú životnosť vzhľadom na vynikajúcu trvanlivosť. To nie reagovať na rôzne zmeny v teplote a absolútne odolný voči vlhkosti a kyseliny. S dobrú použiteľnosť, slinku dlaždice nevyžaduje vážne údržbu. V tomto prípade je dosť poraziť prach z povrchu vodou z hadice. A potom sa opäť bude Žiariť ako nové. Slinku dlažby odolné voči ultrafialovému žiareniu, nie vyblednutiu na slnku a na dlhý čas zachová svoj názor. Na povrchu dlaždice nebude tvoriť plesne a huby, ktoré sú tak nebezpečné pre zdravie'ja som človek.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика