понедельник, 3 ноября 2014 г.

Inštalácia Windows

Leví podiel problémov so systémom Windows sa vyskytuje zvyčajne v dôsledku zlej inštalácie. Dnes budeme hovoriť o tom, ako vykonávať správnu inštaláciu systému Windows.

Proces inštalácie nových Windows začína takto. Po prvé, špecialista ide k zákazníkovi na dome, kde preberá rozmery okna otvorenie, určuje zložitosť inštalácie. Potom zákazník sa na'ísť do spoločnosti, podpísať zmluvu a zaplatiť náklady na Windows a inštalácie. Po krátkom čase skončil box doručená do vášho domova. Teraz začne inštalácia. Môžete začať na rovnaký deň. Vo väčšine prípadov, inštalácia trvá asi dva dni.

V prvý deň menial práce": odstráňte starý rám, a na ich miesto dať novú a opraviť ich. Zároveň sú ebbs vonkajších okien, parapetov. Na druhý deň inštalatérov "spruced up": zblízka kĺbov, aby parapet, skontrolujte príslušenstvo.

Teraz pre pohodlie zvážiť podrobne všetky fázy inštalácie systému Windows.

1. etapa - prípravné

  • To trvá 3 až 4 dni (ak profil PVC); až do troch týždňov (ak profil hliníka a stromy')
  • Zákazník osobne opatrenia okno šírka a výška staré okno.
  • Zákazník potvrdí objednávku a vyberie vzorka okno.
  • Zákazník súhlasí s tým, na začatie ceny služieb a zabezpečenie návštevy na našich špecialistov.
  • Po špecialista bude odstrániť profesionálne merania s Windows, klient uzatvorí písomnú zmluvu so spoločnosťou a zaplatí účet.
  • Zákazník čaká na dodávku systému Windows, potom inštalatérov začať svoju prácu.

2 fáza - inštalácia

  • Jedno okno "spracované" čas od 3 do 5:00.
  • Inštalatéri mať krídla s slučky.
  • Inštalatéri zlomil von z okna clona starý rám a dodať nové okno systému Windows.
  • Inštalatéri vložiť rám do otvoru a overiť na horizontálnej a vertikálnej úrovni olovnice.
  • Inštalatéri vyvŕtajte po obvode rámu okna a steny otvor pre budúcnosť upevnenia.
  • Inštalatéri pomocou spojovací materiál (skrutky a skrutky) opraviť rám.
  • Inštalatéri vrátiť zasklené Okná a žalúzie na rám.
  • Inštalatéri pomocou penové tesnenie spoločné medzi stenou a oknom.
  • Inštalatéri vytvoriť vonkajší parapet (výdaj).

stupeň 3 - utesnenie otvorov

  • Tieto práce 2-3 hodiny a minúť ich na druhý deň po inštalácii, po suchej peny.
  • Inštalatéri zashtukaturivayut mimo a vo vnútri kĺbov a zblízka svahoch.
  • Inštalatéri sú zapojení do inštalácie okenný parapet a regulačné armatúry.
  • Inštalatéri odstrániť profily ochranný film a nakoniec odovzdaním diela objednávateľovi.

Mohlo by sa zdať, že všetko je jednoduché a jasné. Ale, bohužiaľ, stáva sa, že pri prijímaní do práce, zákazníkov horko sklamaný. Nižšie sa pozrieme na omyly a chyby, ktoré sa vyskytnú počas inštalácie systému Windows.

  1. meranie clony vyrobené nepresné

    Niektorí zákazníci sú vydesení nájsť napríklad, že nový rám je jednoducho pád z okna otvorenie. Bohužiaľ, toto je pomerne typický prípad pre domy Stalina budova, v ktorej steny sú veľmi hrubé, a medzi vnútorné a vonkajšie steny sú stanovené izolácie. Ale stena nie je sprístupniť, a nie pochopiť, čo táto izolácia veľkosti. Chyba je niekedy tak závažné, že je to potrebné odstrániť veľkosti a robiť nové rámy. Samozrejme, spoločnosť remodels, všetko na vlastné náklady, ale napriek tomu, sedieť s rozbité Okná nie sú veľmi žiaduce. Ak rendering je malé, rám zvýši o pomoc extra doska z rovnakého materiálu ako profil. V prípade poruchy sú veľké, potom budeš mať stromy'Jan skrytý rám. To neohrozuje pevnosť konštrukcie a thermo izolácie.

  2. otvoriť správne nainštalovaný a zabezpečené

    Každý režim má svoje vlastné špecifiká. Napríklad, hliníkové Okná sú stanovené výhradne na kotevné dosky, a nie na kotviace skrutky alebo skrutky, pretože ten sa môže poškodiť izolačné vrstvy, ktorý sa nachádza v týchto rámčekov. Ak je to možné, skontrolujte, či hardvér nebol príliš tesný, inak okna možno ohýbať a vziať barel. Upozorňujeme tiež, že voda sa nesmie dostať do Centrálnej komore profilu cez montážne otvory. Okrem korózie kovov vo vnútri systému Windows, môže to viesť k zamrznutiu profil v zime a dokonca aj úplné zničenie okna. Za žiadnych okolností nedovoľte, aby vaše nové okno "zavesené" na dowels, ako ani dowels, žiadna pena nebude môcť udržať ho. Box by mal byť umiestnený na spodnej časti ložiska bloky nie sú odstránené po inštalácii.

  3. inštalatéri si zapewne nesprávne

    Montážna pena strach slnka, tak všetkých oblastiach, veľa peny, stačí len vyplniť nepriehľadné farby alebo omietky. Pena je odolný voči vlhkosti. Mali by ste sa uistiť, že všetky zapisannye miesto okamžite gidroizolirovat. Po práci s konštrukcia pena je vždy prebytok, že pred náterom by mali byť presne rezať.

  4. chyba inštalatérov pri inštalácii ebbs a tesnenie svahov

    Svahy môžu byť sadry a patch. Rôzne svahoch tiež potrebné omietku je zárukou, že nebude deformácii viac času a nebude crack. Pred postrekom, inštalatérov povinné'musia byť očistené staré omietky povrchu, v blízkosti prázdnoty vznikajú, keď demontáž starého poľa a gidroizolirovat švy.

    Únik je na vonkajšej spodnej časti okna otvorenie. Inými slovami, to je parapet, ale len na ulici strane. Vnútorný parapet je možné nastaviť kedykoľvek, najmenej dva roky po inštalácii systému Windows, a nič sa nestane. Odliv to isté by malo byť vykonané ihneď, inak vody z ulíc budú plynúť pod rámom, a čoskoro začne hniť. Odliv a parapetné lepšie inštalovať pod oknom, ale nie vracať sa späť k nemu. Je potrebné, aby v mieste s'jednota sa nepodarilo úniku vody. Spoločné medzi rámom a výdaj musí byť uzavretý. Jas je nastavený na lepidlo podklad alebo pena, a omietky nie je potrebné.


    Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика