суббота, 1 ноября 2014 г.

Klasický žáner: black & white

Čierne a biele, obe samostatne a v kombinácii, sú považované za klasiku v takmer všetkých oblastiach nášho života, ale tu v návrhu obytných miestností... veci môžu byť veľmi rozdielne.

Vo Všeobecnosti zriedka čiernej alebo bielej farby nájsť v inter'Yeri v čistej forme. Po prvé, je stand'spojené s obvyklého stereotypy: čierna - príliš tmavé a smútku, biela - sterilné a prázdny. Po druhé, obyčajný ruský človek v zásade cudzie a neznáme použiť niečo výnimočné pre zariadenie z ich vlastných domovoch. Avšak, tam je mnoho zaujímavých miest-kompatibilita'priradené určité vlastnosti týchto farieb a ich psychologické účinky, ktoré môžu pomôcť vám kompetentne vykonávať svoje inter'EP od praktické a estetické hľadisko.

Psychológia. Vo veľkom počte black ťažké stlačte a represií náš nervový systém. On je vnímaná ako závažné a môžu inšpirovať k melanchólii a smútku, a odstúpiť do ústraní a byť izolované od okolitého sveta. To zápory black. Jednou z výhod, sú tieto: farba umožňuje coredata na duchovné ideály, je možné izolovať sa od vonkajšieho hluku a zamerať sa na riešenie zložitých problémov alebo vnútorných kríz. Black docela elegantné a sexy, a zároveň to vyzerá podnikania a vážne. To je veril, že black má ušľachtilý a kultúry, no zdá sa, že proti celú škálu vulgárne farby.

Materiály na tému

Význam farieb dať na slovo
Mágia farieb: farbu v interiéri'Yeri
Výber farieb pre inter'vnútorné byty
Výber farieb v interiéri'Yeri
Magic white
Biela okamžite s pozitívnym združenia: to je čistota, svetlo, nežnosť a nevinnosť. On vždy inšpiruje a pomáha inšpiruje určitý viery a dáva slobodu. Biela dáva osoba, ktorá má príležitostí, odstraňuje prekážky a umožňuje vnímať svet v celej jeho rozmanitosti. Ale keď biely okolo príliš veľa, jeho prázdnota začína strašiť, vytvára pocit studených a osamelosti. Biele veci, aby sa pleť oveľa m'Yaksha a jemné, takže povinné'uistite sa, že máte biele kobercov a prikrývok v spálni alebo biely Župan alebo uterák v kúpeľni. Teplá biela farba vytvára kľudné a pokojné prostredie na relax a cool podporuje aktívne náladu a obchodných vzťahov.

Fyzika. Black vizuálne oddeľuje o'objektu a znižuje. Čierna silne absorbuje svetlo, čím sa znižuje priestor okolo neho, tak to nie je vhodný pre úzkych priestoroch. Ale na časti, súčasti a malé lietadlá a to je práve to, čo potrebujete. Čierna je lepšie vyzerá na vertikálne povrchy, takže každá farba v zvislej sa zdá byť jednoduchší. Biela opticky rozširuje priestor je ideálnym riešením pre malé priestory. Biela je možnosť, ako dobre odráža slnko a umelého svetla, a to znamená, že v bielej miestnosti, vždy to bude oveľa ľahší a ostatných neželezných časti bude vyzerať jasnejšie.

Black & Biela. Kombinácia bielej a čiernej v interiéri'Yeri vo Všeobecnosti vytvára kladný, dynamický dojem, ako striedanie dňa a noci, svetla a tmy, ako obvykle, "Zebra" život. Biela a čierna ako na začiatku a na konci - trvalo udržateľný charakter ľudskej existencie. Takéto prístupy boli vždy považované za win-win štýlové a aktuálne v každej dobe. Klasická stability vytvára zmes čierne tóny, pod ktorou povrch a biely - v hornej časti (ale ak si myslíte opak, s'tam je pocit nestability).


Čierne a biele pre rôzne priestory

Kuchyňa. Black tu bude vyzerať nepríjemné a nehostinné. V bielej kuchyni úplne stratil chuť do jedla, dostane za studena, nie pocit pohodlia domova. Takže bez ohľadu na to, ako chcete, aby sa toto miesto, tmavé alebo svetlé, je potrebné vykonať ďalšie široké ťahy. Akcenty teplé tóny v podobe vložky v nábytku, obkladov, čalúnenie stoličiek a najrôznejšie veci (náradie, obrazy, servítky, miesto rohože) vytvorí na čiernom pozadí pocit, že žijú v dome, a na bielom - optimálna kombinácia čistotu a pohodlie.

Obývacia izba. Black lounge - neštandardný prístup, ak ste osamelý vlk a lásky, prekvapte svojich priateľov, ďalší štýlový čip. A ak to žije sedem'I s deťmi, ktoré dávajú prednosť veselé sviatky a priateľské rodinné stretnutie, potom, bohužiaľ, jednoduchá komunikácia a vysoký duchov black - nie spojencom. Ak obývacia izba je biela - raz sa to stane ľahké a veľmi priestranný, ale trochu studenej bez okázalých príslušenstvo. A ešte postupom jednoducho s jej čistenie.

Deti. Pre deti farba čierna je absolútne kontraindikovaný deti, sa už ako tínedžer veľmi tenké a citlivé povahy. Takže sa nemusíte zbaviť ich farieb života a normálne žiť emócie, aj keď vaše dieťa potrebuje niektoré módne žánru hudby a trvá na tom, tmavé inter'Yeri. Biela výrazne odľahčiť hore a postupujte čisté deti, najmä dievča na izbe. Ale keď jeho moc, vytvára pocit nemocničné oddelenie - to je dôvod, prečo psychológovia radia s veľké množstvo, tu nepokračovať.

Spálne. V spálni čierna, na jednej strane to môže zničiť, pretože na malom priestore, na strane druhej, práve naopak, ak chcete vytvoriť odvážne, nie bez sexuality atmosféru. Biela farba je veľmi jemný a m', ktorý je vhodný aj na týchto miestach.

Kúpeľňa. Black SK - original samozrejme. Tento štýlový a vždy čisté. Ale v uzavretom tmavé miesto na disku, môžete naozaj strach, a je nepravdepodobné, aby vám náboj živosťou v dopoludňajších hodinách. V čisto bielej kúpeľňa vám bude jasné, ale chladný a veľmi nepríjemné.

Skrine. Čierna Skrinka - príliš tmavý, bude tlak na návštevníkov, ale pomôže priaznivo ovplyvňovať ich. Ak ľudia nie sú tmavé a nie tvrdý život, sám v mieste, ako je toto je nepravdepodobné, že byť príjemné. Ale biela je náznak partnerov na svoju ľahkomyseľnosť, hoci ak ste kreatívny človek a sprístupniť ho iba pre seba ľahko nastaviť na pravej poetické alebo hudobný štýl.

Z praktického hľadiska. Čierne steny, podlahy, závesy, prikrývky a vankúše sú veľmi dlhotrvajúci svieži pohľad je skvelý spôsob, ako pre zaneprázdnených ľudí a lenivé ženy v Domácnosti. Ale tam je čierny a jeho nevýhody: to je dobre viditeľný prach, a ak je nábytok alebo príslušenstvo lesklý - budú viditeľné odrenín a škrabancov. S biela farba, všetko presne opačný ako svetlo, čisté a nie sú vidieť prach. Ale na čistenie, umývanie a pranie veľmi často.

Zdroj: www. myjane. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика