суббота, 1 ноября 2014 г.

Výroba rohu police

Výroba rohu police

Uhly domu sú často používané, ţe sa správa iracionálne, hoci tieto miesta sú veľmi vhodné pre police. Môžete kúpiť ready rohu police a skrinky, ale často sú situácie, kedy potrebujete, aby police sa, aby používanie neštandardných priestor, alebo vytvoriť nový prvok interiéru miestnosti. Približné konštrukcia police môže vyvážiť ostrom uhle, a oblasti ich plocha je väčšia ako plocha obvyklé trojuholníkové police, čo umožňuje efektívnejšie využitie priestoru.

Domáci roh police umožňujú použiť všetky dostupné miesta. Príklad ukazuje, ako si vyrobiť takýto pult pre malé kúpeľne. Frézovanie končí na pultoch zlepšuje ich vzhľad.

Dve strany a police samy o sebe sú ako vystrihnuté z plechu všetkých fór, MDF (drevo-fiber dosky z priemernej hustoty) sa predáva vo forme obdĺžniky. Na určenie správnej veľkosti plechu, meranie uhla pozdĺž steny potrebné hĺbka spodnej polici. Dvojnásobok tejto sumy, pridať 5 cm rezanie a získať požadovanú veľkosť strane z dosky MDF.

Na výrobu políc so zaoblenými okrajmi sa používa frézka Pri práci dodržiavať predpísané výrobcom stroja bezpečnostné pravidlá. Oboznámte sa so frézka, trvá nejaký čas, takže predtým, než začnete cvičiť na kúsky MDF.

Výroba rohu police
Rohová polica je ideálne riešenie pre oblasti, s obmedzenou a non-standard priestor.

Krok 1

Výroba rohu police
Voľba'umenie ceruzka na jednom konci lana, a druhý koniec tlačidlo, priložte prosím MDF a nakreslite kruh. Jeho polomer by mala byť rovná požadovanej veľkosti polici. Foto dĺžky lana je 40 pozri

Krok 2

Výroba rohu police
S pomocou kovové pravítko rozdeliť kruh do sektorov. Z týchto odvetviach bude vyrábať strane a police police, takže je dôležité, aby ich veľkosti sú si rovní, inak stojane bude mať neslušný vzhľad.

Krok 3

Výroba rohu police
Skladačka rez pozdĺž riadku kruh z plechu z MDF. To môže byť vykonané a pílku na železo, ale elektrický nástroj vám umožní pracovať viac, presne a precízne. Keď prerezávanie MDF používať respirátor, aby sa zabránilo pri vdýchnutí prachu a kamienkov.

Krok 4

Výroba rohu police
Rez kruh do štyroch sektorov. Na jednom z odvetví s ceruzkou a laná čerpať ďalší kruh s menším polomerom (v tomto príklade -25 cm). Bude to menšie z dvoch policiach. Prestaň s pílou.

Krok 5

Výroba rohu police
Ak chcete získať kučeravé spracovanie, nosenie respirátor, disk rezačky attrezzeria zaoblené konce ďalších troch sektorov. Neprinášajú stroj na hrany zaoblené konce. Ak chcete získať dobrú zvládnuť tieto oblasti musia byť pravouhlé.

Krok 6

Výroba rohu police
Vŕtanie otvoru s'pripojiť spolu troch veľkých častí. Skrutky musí preniknúť do prvej časti a 1/3 dĺžky a zadajte druhej časti. Sú skrutky skrutkované na zadnej strane oblasť, a keď rack bude postavený, a oni nebudú vidieť.

Krok 7

Výroba rohu police
Vyvŕtajte otvory pre skrutky, ktoré upevňujú najnižšej časti, a zaskrutkujte ju ako druhá polica. Oba pluky boli paralelné, privince druhá polica, skontrolujte jeho pozíciu v úrovni.

Užitočné tipy

Takže keď s'jednota troch veľkých častí získať elegantný a krásne kĺbov, budete možno musieť nastaviť polohu miesta, v ktorých koncoch zaoblené konce. Ak chcete získať pevné a elegantné rozhranie môže byť potrebné znížiť zadný okraj jedného z oddielov. Pri budovaní modul, postupujte podľa flexibilný prístup.

Po Montáži, stojan môže byť maľované. Farba zápas do racku zapadajú do inter'jer. Keď farba vyschne, zavesiť ho na stenu pomocou bežných skrutky, ktoré sú skrutkované na stromoch'drevené zátky.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика