суббота, 1 ноября 2014 г.

Vstavané skrinky

Vstavané skrinky

Prvé, rozhodnúť, aký druh šatník potrebujete. Napríklad, môžete nastaviť tak, aby Skriňa na ukladanie oblečenie či hračky, a môžete obrátiť výklenok v skrini s hornej police a vešiak pod nimi. S starostlivé plánovanie, dokonca môžete vybaviť Skrinka pod otvoreným schodiskom.

Vstavané skrinky
Kapacita takýchto šatne, môžete zvýšiť, zavesené nad ním, polica alebo "síl a vybudovali" jeho presklené list.

Rozhodnúť, ako zavesiť na dvere. Je možné zavesiť ich vypláchnite steny alebo tak stien konala trochu na svoje linky. Ak výklenku je úzky, si môžete dať dvere za líniu steny. Ak je to možné, použite ready-made dvere, vodičský rámca podľa ich veľkosti. Ak budete robiť dvere seba, rámy postupujte podľa dowels, a pre rámovanie a upevnenie panelov pomocou obrúb.

Pred

Určiť, či uhly vo výklenku priame, a jej bočné steny je vertikálna. Nesprávny tvar steny ovplyvňuje spôsob, rámy: na zabezpečenie vertikálnej stúpačky môžu byť vložená medzi stenami a stojí pásy alebo znížiť stáť na profil steny.

Krok 1

Vstavané skrinky
Na hornej vodorovnej lište je podpora pre zadnú hranu krytu šatne. Opatrenie stenu, nagradu pili bar vo veľkosti a pripojiť ho k zadnej stene výklenkov.

Krok 2

Vstavané skrinky
Označte polohu zvislé čiary sú na prednej strane rámu, nastavenie flush s steny alebo bitová hĺbka. Úroveň priložte hornú každej zvislej lište s top horizontálne pruhy na zadnej stene. Skrutka trim vertikálne.

Krok 3

Vstavané skrinky
Nagradu mal vo veľkosti štyri popruhy predný rám (vertikálne pásy sú umiestnené medzi horizontálne). Zabezpečenie popruhy na stroj, vŕtať v príslušnej časti otvory pre dowel. Čistenie kľúče lepidlo, montáž na rám a poraziť ju palička.

Krok 4

Vstavané skrinky
Priložiť na každej strane rámu montáž železničnej dopravy, prostredníctvom ktorej je možné skrutku rám na stenu lamiel tak, aby skrutky, ktoré neboli viditeľné z prednej strany. Nižšie, pripojte jeden zo montáž železničných ako podporu pre predný okraj spodnej police. Upevnite rám na vertikálne tyče na stenu.

Krok 5

Vstavané skrinky
Znížiť ich mimo stredná hustota vlákna (MDF) spp (ak je to možné, je potrebné položiť na profil lišty). Upevnite základňu, na spodnej časti rámu k múru dolného vodorovný panel (pozri bod 1), so určuje jeho úroveň v hornej časti prednej montážne koľajnice. Pripojte bočné a zadné podporné tyče na iné police.

Krok 6

Vstavané skrinky
Starostlivo zmerajte šírku a hĺbku výklenkov pre každú policu, rez police vo veľkosti. Dajte spodnej police na stenu bar a montáž železničného podvozku, potom (bottom-up) nastaviť všetky police. Vrchná polica dodržiavať rám a popruhom alebo pripevnenie k rámu a police zadok blokov (pozri rámček).

Krok 7

Vstavané skrinky
Na výrobu dverí trvať niekoľko snímok na tlačidlá (pozri bod 3). Na zadnej strane rámu lepidlo a nechty na vnútorné konce tenké dosky. Nahradiť panel (sklo, preglejka a pod.) a opraviť ich, lepené a s vytlačeného shtapiki vnútorného končí prednej strane rámu.

Krok 8

Vstavané skrinky
Pripevnenie závesov na dverách. Potom pripojte slučky s dverami na rám. Zaskrutkujte skrutky, jeden loop, potom naskrutkujte druhej slučky. Vložte ostatné skrutky. Zaskrutkujte skrutky postupne, aby nedošlo k deformácii dverí. Koniec bell všetky skrutky a utiahnite ich. Potom vyvŕtajte otvory a pripojte rukoväť. Posuňte karty.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика