суббота, 1 ноября 2014 г.

Aké farby sú potrebné v spálni

Dizajnéri sa domnievajú, že základom akéhokoľvek inter'interiér je farba. Správne kombinácie farieb sú nielen schopné nastaviť náladu v dome, ale aj pozitívne ovplyvňujú jeho majiteľov. Tiež, farba môže hladký dojem slabosti banálny plánovanie.

Ľahká verzia

- Ľudské vnímanie každej čistej farba môže spôsobiť podráždenie, vyžaduje kontrast, - hovorí dizajnér a psychológ Gregory Belyaev. - Tak bytu by sa nemali dať prednosť na jednu farbu, najmä ak patrí do tzv. aktívny panel (žltá, oranžová, červená) - dlhodobý pobyt v tejto miestnosti bude ťažké psychologicky. Farba môže byť vždy v zriedenom, uľahčuje, alebo naopak, zhoršiť. Najdôležitejšie je, aby sa zabránilo silné kontrasty - sa rýchlo neunaví oči. Spojiť aspoň tri odtiene, a v izbe s zlé svetlo, použite farby, rozpustenú bielu.

Cez noc v posteli

"Dobre kombinovať s ostatnými vypne, modré a žlté odtiene, upokojujúci účinok vytvára plytký svetlo zelený tón táto možnosť je ideálne pre spálne, radí Gregory Belyaev. - Pre deti vybrať nenasýtených farba je fialová, zelená, modrá a ružová. Neutrálne vyzerá zloženie modré, žlté a biele kvety - v tejto miestnosti, rovnako ako na relax a do práce. Špeciálne pohodu vyplniť atmosféru so zlato-hnedé palety.

Gray ambície

Materiály na tému

Farba neba, je v meste apartmán
Farebnú schému inter'szz
Farba pohodlie domova
- Aktuálne dnes, orange je schopný dať unavený čiernej a bielej, okrem'RAM radostné tepla a radosti, " hovorí Alexander Parshina. - Farba vyzerá atraktívne v inter'interiér v štýle country hudby. Ale aj v minimalistický okolie orange môže byť vhodné, takže emocionálne absolutórium. Z funkčného hľadiska je najlepší spôsob je vhodný na bývanie, pre podporuje uvoľnený rozhovor, voľný prejav jeho "I". Schopnosť orange, aby povzbudili chuť do jedla, je nevyhnutné v jedáleň a kuchyňa. Tu by bolo vhodné teplé pastelové farby: broskyňa, marhuľa, vápna.

Ale červená farba, vyžaduje inej súvislosti - málo "tvrdiť," s jeho príčiny ambície a svetlé temperament. Snáď len farieb, ktoré sú schopné temperament jeho nadšenie je béžová, sivá a stále rovnaký biely tón.

Len málo vecí v živote

Farebné nálady môžete vytvoriť nuansy. Vankúše, deky, koberce, steny a podlahy, lampy, stoličky, koberce, podlahové vázy a sošky, dekoratívne taniere - všetky tieto prvky sú dobré farebné prepojenie medzi, povedzme, záclon, nábytku a čalúnení. Okrem toho, že oživuje a diverzifikuje inter'jer. Hlavná vec - nepreťažujte priestoroch mnoho odtieňov.

V teplejšom podnebí

Je dôležité nezabúdať na stranách sveta. Sever (studenej) strany povinné'musí mať "ochutené" teplé a svetlé farby, Južná zima. Mimochodom, chladné odtiene modrej a šedej, perla, bledo zelená schopný opticky rozšíriť priestor. Ak je miestnosť veľmi priestranné, dá sa zasunúť alebo teplé pastelové, bohaté farby spektra.

Nugát na stenách

Dizajnéri sa odporúča na saturovanie scenérie dome s novými farbami v závislosti od sezóny. Napríklad, na jar inter'vnútorné typické pre všetky m', aký tón, farba matný, Zlatá, žltá, lipovo zelená, fialová alebo marhúľ. Farba musí byť ako prvá farby: modrá, vodnatá modrá, máj zelený, Machovo červená, coral-červená. Neutrálne zákona žulová šedá a teplé hnedé tóny, napríklad nugátu, alebo béžová.

Leto je najlepšie v dome vyzerať cool a rozmazané farby. Farebné akcenty - strieborno-šedá, m'príjemnej zelenej alebo modrej farbe bielej. Vhodné hnedej čokolády, kávy s mliekom. Kovy a prírodné materiály by mali byť viac strieborná a modrá.

Súkromné kvetovaný

Ak hovoríme o najnovších trendov, farieb sezóny - biela.

- V móde späť brilantná verzia tejto farby, bývalý neuveriteľne populárny pred niekoľkými rokmi, " hovorí pripomienky Kseniya Tomilina. - Väčšina skutočných kombinované - leštené bielom pozadí s čiernym kvetinovým vzorom. Čierne a biele kvety možno nájsť aj v inštalatérske a kuchyňa, ktoré boli vždy pevnosť nudné monochromicity. Obľúbené farby pečené mlieko, citrónom a olivovým farby.

V móde je aj neočakávané farba. Najmä, m'nábytok v sebe spája niekoľko bohaté odtiene ružovej, fialovej-fialová a Zlatá-béžová. Relevantné a čistá farba: nebeská modrá, červená, Slnečné žltá. Aj projektanti sú dnes v prospech s teplé farby - farby zeme mierka: okrová, Mocha, terakota tóny.

- Ale všetky rovnaké farebné výber by mal závisieť nie na módne trendy, alebo akýchkoľvek pravidiel, a z osobnej skúsenosti, ukončí diskusiu Gregory Belyaev. - Vždy vybrať pre svoje domáce farby, ktoré bude pôsobiť priaznivo na vás a vašu rodinu a nikdy sa nebojte robiť chyby!

Polina Chumakov

Zdroj: MK-DOM

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика