понедельник, 3 ноября 2014 г.

Teplovzdušná pištoľ

Teplovzdušná pištoľ je univerzálny prístroj, ktorý je určený na vykurovanie všetkých priestorov. Tento kompaktný tepla zbrane sú nádherné prostriedky na vykurovanie malých nevykurované priestory. Tieto zariadenia produkujú scatter prúdenie teplého vzduchu. V miestnosti, úradov, kaviarní a obchodov teplovzdušná pištoľ môže slúžiť ako doplnkový zdroj tepla. Často môžu byť nájdené v garážach, v nie vyhrievané hangároch a sklady.

Teplo zbrane sú dobrou alternatívou bežných olejové radiátory a konvektory, ktoré nemôžu tepla v interiéri. Teplovzdušná pištoľ ako viac výkonný, kompaktný a lacné zariadenie, robiť aj s touto výzvou a má zarobené, podľa recenzií, veľkú lásku a úctu spotrebiteľov. Avšak, ak niekto od užívateľa rozhodne, na kúpu tepelného zbraň v obchode, tam sú remeselníci, ktorí sa rozhodli vytvoriť zariadenie s ich vlastných rúk. Okrem toho, požičovňa a oprava takýchto zariadení je na trhu veľký dopyt.

Konštrukcia a princíp fungovania tepelného zbraň

Moderné tepelné zbraň je vyrábaná v kovovej krabičke so záväznými'povinné otvor pre prívod vzduchu. Vo vnútri je ohrievača vzduchu a ventilátora s elektromotorom. Potom počas prevádzky ventilátora, kreslí vo vzduchu z okolitého priestoru a pošle ho von cez vykurovacie teleso. Práca vyústila v teplovzdušná pištoľ s'je intenzívne prúdenie teplého vzduchu, ktorý sa šíri rýchlo na pridelenom území.

Bez ohľadu na výrobcu a značky - je pred vami tepla gun Master (Master) alebo Ballu - akékoľvek zariadenie, toto zariadenie bude vyzerať približne rovnaká. Vo svojej podstate je fanúšikom, že bude zase studeného vzduchu v horúcich a distribuovať ho v celej miestnosti. Tam môžu byť použité rôzne zdroje energie. Široký rozsah dostupných na trhu vzorky táto technika umožňuje vybrať teplovzdušná pištoľ, ktorá sa líši podľa druhu paliva, cena, výkon a spoľahlivosť výrobcu.

Klasifikácia tepla zbrane

Teplovzdušná pištoľ môžu byť klasifikované podľa oblasti použitia: môžu byť priemyselných a domácich. Priemyselné typy majú vyššiu teplotu, a väčšiu silu, rýchlosť ventilátora. Priemyselné teplo zbraň je schopná udržiavať stálu vlhkosť a teplotu v miestnosti, kde vytvorenie systémov vykurovania nie je plánované.

V závislosti od energetického zdroja tepla zbraň je možné rozdeliť na:

  1. Elektrická teplovzdušná pištoľ. Vzory vytvorené s použitím elektrických vykurovacích systémov. Široko používaný v priemysle a v súkromnom živote. Medzi ich výhody by mali byť identifikované: nízku hmotnosť a nedostatok produktov spaľovania.
  2. Plynová teplovzdušná pištoľ. Modely pracovať na plyn: vykurovacie teleso ohrieva spaľovanie plynu. Plynové prístroje je odporúčaný pre použitie v uzavretých priestoroch.
  3. Diesel teplovzdušná pištoľ. Vykurovacie teleso pracuje v dôsledku spaľovania motorovej nafty. Teplovzdušná pištoľ, diesel, priame vykurovanie možno používať iba v dobre vetraných priestoroch. Diesel zbraň nepriame vykurovanie mať zatvorené fotoaparát, ktorý umožňuje produkty horenia mimo vykurovaný priestor.

  4. Multi-palivo teplovzdušná pištoľ. Sú veľmi účinné, ako to umožňuje pracovať na použitý olej, a ich zmesí. Teplovzdušná pištoľ beží na olej, je jednoduchý na používanie a efektívne vo svojej práci.
  5. Infračervené teplo zbraň. Tieto zariadenia pracujú na takéto palivo je napríklad používanie infračerveného žiarenia.
  6. Voda teplovzdušná pištoľ. Pre ohrev vzduchu, teplá voda sa používa.

Výber tepelnej zbraň

Ak chcete správne vybrať teplovzdušná pištoľ, potrebujete identifikovať ich potreby a želania a možnosti. Takže, je potrebné jasne určiť na výber funkcií, ktoré tepla zbraň by malo byť vykonané: konštanta, alebo pravidelné vykurovanie miestnosti, intenzívne sušenie objektov, a tak ďalej. Potom s'zistiť, aký typ paliva je najvhodnejšie použiť v konkrétnej jednotky prevádzky.

Musíte tiež myslieť na bezpečnosť, pretože niektoré typy zbraní, ktoré nemajú pobočiek na spaľovacie produkty nemôžu byť použité v oblastiach, ktoré nemajú dobré vetranie. Preto je potrebné určiť veľkosť tepla zbrane a vyčleniť priestor pre ďalšie využitie.

Pre vysokú kvalitu tepla-stránky je potrebné na výpočet potreby energie na vykurovanie priestorov. Východiskovým bodom tohto výpočtu by mala byť ukazovatele teplotné rozdiely,'rozsah priestorov a koeficient izolácie povrchu. Znalosti potrebné kapacity umožní šetriť palivo a maximálnu kvalitu práce.

Po vykonaní výpočtov je potrebné porovnať požadované parametre s technickými vlastnosťami, ktoré sú ponúkané v súčasnosti na trhu zariadení. Na to, že najdôležitejšie z nich sú silu a objem prietok vzduchu tepelný zbraň. Tieto ukazovatele merajú rýchlosť vzduchu vykurovanie. Tieto ukazovatele môže určiť približný objem miestnosti, kde sa bude zariadenie najefektívnejšie pracovať.

V závislosti od typu zbraň je tiež odhadnúť spotrebu paliva a napájacieho napätia. Okrem toho, že je dôležité, aby venovali pozornosť na rozmery a hmotnosť zariadenia, ktoré sú určené na základe veľkosti miestnosti a frekvencia pohybu jednotky.

Inštalácia teplovzdušná pištoľ

Pri inštalácii tepelného zbraň, po prvé, mali by sme zvážiť jej bezpečnosť. Zariadenie by sa nemalo v bezprostrednej blízkosti horľavé a horľavé predmety a látky. Napríklad, je lepšie sa vyhnúť ukladanie blízkosti zbraň zásoby paliva a vzduchu, prietoku, nie je priamo na syntetické materiály. Toto teplo zbraň by mala byť umiestnená na rovnom povrchu.

Po druhé, pre efektívne vykurovanie priestorov je potrebné vybrať správne umiestnenie prístroja. Tak, prietok vzduchu lepšie byť zaslané priamo do pracovnej oblasti. Pri použití tepla zbraň v izbách, výška stropov, ktoré sú viac ako tri metre, odporúča sa, aby strop nastavte ventilátor, ako to bude zabezpečiť jednotné vykurovanie je predpokladom a aby sa zabránilo hromadeniu teplého vzduchu v nadmorskej výške.

Venujte prosím si pozornosť na teplovzdušná pištoľ: od začiatku chladného počasia, ich aplikácia je stále viac dôležité v mnohých prípadoch.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика