суббота, 1 ноября 2014 г.

Dekoratívne efekty: kreslenie

Dekoratívne efekty: kreslenie

Ak chcete vytvoriť efekt kreslenie na ľahšie spodná vrstva sa nanáša v tenkej vrstvy transparentných farieb, nazýva farebné glazúry'Yu. Ťažkosti vytvorenie tohto efektu je, že ťahu štetca by malo byť kontinuálne, z hornej do dolnej časti steny, a zápästí tlak je rovnaký. Ak úsilia je nerovnomerné, na začiatku a na konci ťahu môže byť stopy z štetec a veľa ďalších tmavých farieb.

Táto práca je najlepšie urobiť spolu. Jedna osoba spôsobí námrazy a iných robí vertikálnych pohybov suchým štetcom.

Dekoratívne efekty: kreslenie
Technika kreslenia na farebnosť stien (to sa používa zriedkavo stropy) vytvára obrázok z tenkých pásikov, napodobňuje štruktúru stromy'drevené povlak.

Krok 1

Dekoratívne efekty: kreslenie
Použiť spodná vrstva laku a nechajte uschnúť. Ak chcete získať 1/2 litra glazúra : zmiešajte 1 diel oleja glazúry, 3 kusy bieleho ducha, lyžicu primery a farbivom (v prípade potreby); najprv s malým štetcom mix (na bielom podklade glazúra s farbivom.

Krok 2

Dekoratívne efekty: kreslenie
Štetcom, sa vzťahujú na stenu tenkú vrstvu glazúra vertikálne prekrývajú, a potom vodorovné ťahy; koncové svetlo vertikálnych pohybov. Skúste kryt šírka cca 460 mm z hornej do dolnej časti steny.

Krok 3

Dekoratívne efekty: kreslenie
Rovnomerne kliknutím na suchý štetec, aby sa kontinuálne náteru na steny od zhora nadol. Je lepšie začať pozdĺž zvislej hrany (alebo rohu rám dverí). Po každom ťahu, pretrite štetcom, handričku alebo papierovú vreckovku.

Krok 4

Dekoratívne efekty: kreslenie
Na suché glazúra sa uplatňujú súbežne prvý zo série riadky nasledujúce série. Plne proces celý povrch. Sušené povlak je veľmi odolný, ale je možné kryt s transparentným lakom.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика