воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Moderný model neistý

Materiál pre výrobu moderné toalety

Ako pred mnohými rokmi, dnes moderné modely záchodové misy, hlavne z hliny: zmes sa naleje do foriem, sušené, kalcinovaný, a potom pokrytá špeciálnym zložením, a potom vystavené sušenia a výpalu. Ako hlina je prírodný materiál, ktorý sa v prírode je k dispozícii v dostatočnom množstve, a nové wc, keramiky, majú nízky, príjemné pre spotrebiteľov, cena.

Niektoré moderné modely záchodové misy vyrobené z plastu. Ale ako prax ukazuje, hlavná časť populácie nie sú k dispozícii, a kde elite radšej viac prírodných a spoľahlivé.

Konštrukčné vlastnosti moderných modelov neistý

Podľa jeho konštrukčné vlastnosti moderných typov toalety môžu byť zaradené do niekoľkých ohľadoch. Prvý parameter je spôsob, ako sa na'jednotu Kanalizácia: Áno, slivky môžu byť vertikálne (v podlahe), vodorovné a šikmé (ísť k stene).

Druhý parameter je spôsob prináša do akcie vypúšťania zariadenia. V tomto parametri všetky moderné modely toaletná tanky môžu byť rozdelené do tlaku (stlačením klávesy) a plynu (rukoväť blbec smerom nahor). Nedávno výfukových modely sú stále zriedkavé, ako je táto konštrukcia je z menšej spoľahlivosť.

V ťahu, tlaku nádrže toalety, v závislosti od objemu lander vody, aby sa dvorikdomi alebo odnorazovym. Ako môžete pochopiť z názvu, odnonogim model neistý obnoví celý objem vody z nádrže naraz. Dual rovnakého pôvodu, môžete obnoviť ako polovica barel (čo vedie k výraznej úspory vody)a celý objem. Aj niektoré moderné typy toalety šetriť vodou sa používa napríklad, nádrže, ktoré sú používané naplnené vodou z drezu.

V závislosti na spôsobe vyplnenia vypustite nádrž moderné toalety sú tiež rozdelené na model, prvý, s bežnými plnenie vodou z boku (typické low-cost domácich zariadení) a, po druhé, je tiež na strane, ale s pridaním stacionárne "kanál", čím vody v spodnej časti nádrže, ktorá slúži na zníženie hladiny hluku od získania vody. Niektoré moderné modely neistý prívod vody v nádobe dole: potom hluk z vody je takmer neslýchaného.

Inteligentné modely modernej toalety

Dnes je na trhu získal mnohých modelov z toalety, ktoré možno nazvať rozumné. Väčšina v súčasnosti populárne typy toalety vybavené zariadeniami umožňujúcimi náhradné toaletný papier. V týchto modeloch, vyrobené druh sprchovacím kútom. Zatiaľ čo voda sa automaticky zohriať na telesnú teplotu a sprchovacím kútom navrhnú po kliknutí na tlačidlo. Niektoré moderné toalety sú vybavené a sušiče vzduchu.

Japonskí inžinieri začali do sériovej výroby nové toalety, v ktorej veko je otvorený sám, po osobe, prístupy k nej. Ak sa pokúsite sedieť v priebehu niekoľkých sekúnd nie sú vyrobené, to zdvihne a sedadla. Unikátna technológia také modely toalety umožňuje robiť bez použitia tradičných nádrž s vodou. V týchto zariadeniach mozgov automaticky, keď človek stojí, a na konci "práce" z jeho misky zadných dverí je znovu zatvoriť.

Okrem toho, inteligentný typy toalety povoliť pomocou diaľkového ovládania ak chcete aktivovať hĺbkové čistenie a dezinfekcia zariadení, ako aj na reguláciu teploty sedadla. Ale to nie je všetko: mnoho modelov toalety majú funkcie dezodoračné vzduchu. Nové toalety sú tiež vybavené automatickým svetlo hudby.

Je zaujímavé, že tam sú aktuálne modely z toalety, ktoré robia analýza moču, keď si trafil do prístroja a vydanie výsledok. Ale zatiaľ čo takéto toalety v Rusku sú iba v elite kliniky.

Vzhľad moderných modelov neistý

Vzhľad moderných modelov neistý do značnej miery určuje ich dizajn. Vo SV'v tejto súvislosti mnohí návrhári radosť spotrebiteľov pôvodné toalety, napríklad, vyrobené v podobe žaby alebo rúrky. V posledných rokoch, mnoho renomovaných firiem vyrábať celú radu zariadení, ktoré zahŕňajú, umývadlá, záchodové misy a iné veci, ktoré sú potrebné na wc a kúpeľňa: takéto modely sú vykonané v jednom štýle a jedna verzia harmonický dizajn.

Ak analyzujeme vzhľad modernej toalety na druhej strane, dnes takmer 90% z nich bude monoblocks: oni úplatok zákazníci, ktorí majú viac jednoduchá inštalácia a kompaktný poloha. Avšak, samostatné modely nie sú dochádzky aréne vôbec, teraz začali robiť ako retro model a zahrnúť v exkluzívnej kolekcie. K dispozícii sú aj modely z toalety skrytých v stenách nádrže: vonku sú len tlačidlá na ovládanie.

Ďalší smer technického myslenia tvorcov nové toalety je vývoj nových technológií, spracovanie povrchov modelov. Napríklad, niektoré hygienické výrobky sú dnes vyrábané pomocou špeciálnej technológie Keratec, ktorá umožňuje "ū" povrchu misy a aby to takmer nepriepustné na nečistoty a čas: produkty s takým povrch je 30-ročná záruka.

Aké bude prekvapenie nás v budúcnosti dizajnérov a wc - iba čas ukáže!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика