суббота, 1 ноября 2014 г.

Modrá inter'szz

Farby modrá a modrá spektra patria do studenej farby skupiny. Takže majú brzdný účinok na nervový systém, znižuje tlak, pokles srdcovej frekvencie a relaxáciu tela. Modré odtiene je určený pre pasívne introversion a strukoviny, sa obrátil smerom dovnútra.


Modrá má upokojujúce a uvoľňujúce, je vhodný aj pre tých, ktorí sú unavení z napätie, chce mier a harmóniu. Ľudia vo vnímaní modrá farba je vyvážený, harmonický stave stresu, on sa cíti v jeho miesto, v blízkosti SV'komunikácia s ostatnými a v bezpečnosti.



Farba rozvíja psychické schopnosti, podporuje dovnútra vyzýva k hľadaniu zmyslu a spôsobuje duchovné zobrazenia. Modrá bez obáv a strachu, eliminuje zbytočné úzkosť a UAI'asliwi myšlienky.

Avšak, jeden by mal byť opatrní vo veľkých množstvách a na dlhé vplyv modrá inhibuje telesných funkcií, a preto disky v melanchólii, pocelui duše, slabosti a nečinnosti.

Podľa modrej farby, môžete obnoviť nervový systém, zlepšujú črevnú poruchu, dať do normálnej srdcovej funkcie. To je veľmi dobrá, pre rozptýlenie a zábudlivosť, ak stojí'informácie spojené s preťažením. Tiež modrá pomáha s krvácanie, a je dobré anestetík.

Modrá nie je odporúčané pre tých, ktorí sú náchylní na sezónne depresie alebo zmeny nálady.

Lietadlo maľované v tmavo modrá, opticky zmenšujú a ponáhľať na dne. Modrá zhoršuje všetkých vecí a robí je chladnejšie. Modré veci sa zdajú byť vzdialené viac a vstrebáva mimochodom, by sa stal menej.



Modrá upokojuje a pohodlie, pocit pohody. Je to spojené s vytrvalosť a ohľaduplnosť s vernosť, spoľahlivosť a česť. Dobre uvoľňuje, zmierňuje stres a pomáha pri nespavosti. Pomocou blue môžete odvrátiť sa od vonkajšieho sveta, a zostal sám so svojimi myšlienkami, premýšľať a premýšľať, pokojne.

Veľký počet modré svetlo vytvára v pohode a odpudivé. On často myšlienka ako nudné alebo melancholický.

Modrá farba je antiseptik, zužuje cievy a pomáha neuralgic chorôb. Môže zmierniť migrény, bolesti hlavy spôsobené stresom. On tiež užitočné, keď negatívne duševné štát: hanba'pomáhať, strachu z rozprávania, zlý vzťah.

Modrá farba je vnímaná ako ľahké predmety, ako farby zdajú byť viac vzduchu. On vizuálne oddeľuje o'objekt, znižuje a "schladí"a " nadol".



Vaša inter'szz

Kuchyňa

Tieto farby sa vytvoriť v kuchyni atmosféru čistoty a sviežosti, pohodlie, ale, bohužiaľ, sa musia zbaviť. Sú vhodnejšie pre tých, ktorí si moderný minimalizmus alebo high-tech. Prostredníctvom ich vplyv dámy sedí na stravy môže výrazne znížiť vašu chuť k jedlu - modrá veľa jesť nechce.

Salónik

Modrá izba je veľmi čisté a jasné, horúce letné dni to bude viac svieži a chladné. Ale je tu aj ďalší strane - bez svetlé teplé príslušenstvo stratil pohodlie, a v zime, budete cítiť, že ste v ľade zámku snehovej Kráľovnej. Svetlé alebo tmavo modrá vo veľkých množstvách bude kladú príliš veľký tlak na nervový systém a bude potlačiť akékoľvek dobrú náladu. Takže najlepšie je použiť ho ako honosné príslušenstvo alebo čiastočné liečby, v kombinácii s teplými farbami.



Deti

Pre detské izby, tieto farby nie sú najvhodnejšie. Veľký počet podobných tóny sa znižujú aktivitu dieťaťa. To je veril, že modrá spomaľuje rast a rozvoj, ktorý je veľmi nebezpečný pre mladšiu generáciu. Ale v malom množstve, že stále musí byť prítomný, tak dieťa ešte niekedy potrebujú oddýchnuť: dobre, ak je posteľná bielizeň, lampu pri posteli alebo maľovanie. A modrej pomáha zmierniť bolesti pri počiatočných - tak udržať v tomto období pod rukou modrú deku, vankúš, alebo sviečky.

Spálňa

Modrý tón, ktorý snáď najviac spoločných prevedení pre spálne. A to nie je prekvapujúce! To je v tomto mieste chceme oddýchnuť, odpojiť sa od každodenných starostí a rýchlo zaspať. Vďaka jeho schopnosť vydávať zvuky pre vnímanie pokojnejšie, on bude chrániť spálni váš pokoj.

Kúpeľňa

S pomocou modrej dobre zmierniť stres, preto, ležať alebo osprchovať sa v kúpeľni byť dobré pre svoje duševné zdravie'I. Ale modrá a modrej farby sú vnímané ako viac vlhké a hladký (alebo klzké), tak, že v kúpeľni sa zdalo, vlhké a nepríjemné, kombinovať ich s teplých farbách. Nechaj to byť hrubý, béžová alebo žltý koberec, uteráky, washcloths.



Office alebo pracoviska

Pre blue - dobrá voľba, podieľa sa na organizácii, pomáha sústrediť sa na podstatné: nie strácať čas na hlúposti, nie premárniť. Tmavo modrá farba je považované za obchodné, odborné a spoľahlivé - niet divu, že je tak rád podnikateľov. Light blue je tiež dobrá voľba, pretože nemá pozornosť od hlavnej veci a podporuje tvorivosť.

Maria Pugacheva, psychológ

Zdroj: Časopisu žien myJane. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика