воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Strop: história a modernosti

História strop je tisíc rokov starý. Tento strop stavby boli použité starí Rimania a Egypťania a v súdny francúzskych kráľov. Textílie, natiahnuté na stromy'drevené rámy a mali rôzne farby a textúry. Prvé novodobé stropy s'sa objavil vo Francúzsku a Švédsku v 60-70-tych rokoch minulého storočia. Francúzsko zostáva lídrom v dizajne a kvalite strop.

Na výrobu moderných strop použiť tenkou látkou m', ktoré PVC, natiahnuté medzi montážne profily. Na začiatku stropy boli dodávané pripravené stanovuje a určuje harpúnou technológií. Od začiatku 90-tych rokov pre montáž uplatňovať bangaboy technológie. Obrazy sú pripojené pomocou klinov, rasna na obvode. Prvé takéto zariadenia, bol vyvinutý v Holandsku. Avšak výkony a crivello znížiť priamo na o'objekt, ktorý bol jednoduchší, harpúny technológií. V koncom 90-tych'objavila alternatíva shtapikovoy technológie. V tomto prípade film v tvare U profil je trojuholníkový shtapikami.

V Rusku stropy boli masovej distribúcie. Medzi stropy zahraničných výrobcov populárnych značiek ako Barisol, Strop, Extenzo, Newmat, Dekomat, Zrkadlo, Cerutti, Clipso, atď

Výhody strop zahŕňajú schopnosť vytvoriť jedinečný, individuálny dizajn, skrýva skutočný nevýhody strop, rešpektovanie životného prostredia, nie Horľavosť, praktickosť (nie fade, nie je crack), jednoduchá údržba a inštalácie. Nečistoty a prach s kazetových podhľadov odstránené vodou a mydlom, tuk - kvapalnom amoniaku a tekutým čistiacim prostriedkom na sklo. Stropy sú nebojí hit, ľahko demontovať a nainštalovať znova. Okrem toho, bezproblémové stropy je možné prevádzkovať pri nízkych teplotách, majú "priedušná účinok" a väčšiu pevnosť. Medzi nevýhody je nutnosť priniesť špecialisti na montáž, riziko pokaziť akcia na ostré predmety, vysoké náklady. Pre bezproblémové stropy nevýhodou je tiež malý odpor (dva dni) a č lesklé textúry.

Strop sú tenkú látku alebo PVC filmu, namontované na ráme z duralumin alebo tvrdého plastu, ktoré sú pevne na reálne strop alebo steny. Vinylových polymérov s hrúbkou 0. 17-0. 22 po dôkladnom meraní priestoru sú vyrobené výrobcom. Tkaniny hrany vyskytnúť flexibilné dosky používané v ťahu. Pevné, kazetových podhľadov, vo vzdialenosti 2. 5-10 cm od hlavnej strechy.

Pri inštalácii priestorov a plátno teplé teplovzdušná pištoľ na teplote 50-60 stupňov. C. Vzhľadom na kúrenie plátno získa pružnosť a úseky. Tkaniny hrany sú upevnené s harpúnou v bagety. Pri chladení plátno je natiahnuté, sa stáva ťažké a dokonale hladký.

V miestnosti, kde ste nainštalovali parafínový stropov môže byť namontovaný v systémoch vetrania a klimatizácie, tepelnej izolácie, osvetlenie. Možná inštalácia multilevel systémy v rôznych rovinách.

Najčastejším - PVC stropy šírka tkaniny 1. 4-2 metrov. Pri montáži vytvorené spoje medzi lamelami s neviditeľné stehy. Tam sú a bezproblémové stropy, vrátane tých, ktoré z textílie (15-až 20-krát silnejší ako PVC filmu). Systém plynulej stropy sa skladá z látky a stanovenie profilu.

Strop je široká škála farieb a štruktúry plátno a zmestí do akéhokoľvek štýlu inter'jer. Matt stropov, vhodný na klasický štýl, "black" - situácia v high-tech štýle. Semiš stropy bude dať priestor špeciálne m', ktoré relaxačnú atmosféru, lesklý - vizuálne zväčší objem miestnosti, pridá slávnostnosť a eleganciu. Satin - Matt, dokonale ploché, dobré pre "classic".

Dnes sa vzťahujú na tri základné technológie inštalácia na strop, z ktorých každý má svoje výhody a nevýhody.

Shtapikovoy technológia je jedným z najviac lacný. Jeho výhody patrí malý posun od základnej výške (1. 5 cm), možnosť použiť tri typy sokel - Polystyrénu, plastové a flexibilné vložiť. Umožňuje čiastočné odstránenie, keď záplavy na odtok vody.

Klin technológia je optimálne v oblasti, s úrovňou križovatky s polomerom. Plastový profil je lepšie priľahlých na nerovné steny. V tomto prípade sa tiež možné čiastočné odstránenie, keď podtopilo. Nevýhody: drahšie shtapikovoy technológie a vyžaduje zarážka 3. 5 cm od povrchová úprava stropu; je ťažké vrchu v zle prístupných priestoroch.

Harpúnou technológie s bezproblémovou textílie stropy. Plus, môžete pripojiť bez sokel. Negatívne nemožné čiastočné zbúranie.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика