воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Ako urobiť opravy koridoru v Chruščov?

Ako urobiť opravy koridoru v Chruščov?

Hlavným charakteristickým rysom staré budovy sú malé a nevhodné rozloženie. Vo SV'preto, zrekonštruované koridoru v Chruščov sa vykonáva v dvoch smeroch - zmena rozmery chodby alebo použiť dekoratívne metódy, ktoré umožňujú opticky zväčšiť priestor a robiť to viac útulné.

Chodby je hlavný vstup do apartmánu. On kladie dôraz na štýl celý dom, a vytvárajú určitú atmosféru, hneď ako vstúpite do bytu. Zdá sa, že koridor malý byt neposkytuje na pohostinnosť, ale oprava chodby pomôže napraviť túto situáciu.

Ako vybrať dokončovacie materiály?

Vybrali dokončovacie materiály potrebné vylúčiť tie, ktoré môžu ukradnúť vzácne centimetre štvorcové, napríklad o'objemnú úľavu omietky, stromy'drevené stenové panely, sadrokartón, umelý kameň a iné Preto, ak sa rozhodnete, aby sa opravy v chodbe, potom ideálne riešenie - textúrou Tapetu alebo maľovať.

Vybrali malej chodby, dokončovacie materiály, to stojí za zváženie, že opticky zväčšiť priestor umožní správne farby.

Pre malé koridoru Chruščov optimálne nasledujúcej schémy:
  • elegantný biely strop, ktorý bude vyzerať vyššie a rozptýlené svetlo, takže v ideálnom prípade vyzerať lesklý stropy v chodbe ;
  • nástenné svietidlo farby - žltá, mlieka a mliečnych výrobkov, svetlo zelená, béžová a šedá. Na rozdiel môže byť súčasťou steny sú maľované v hnedej alebo oranžovej farby;
  • hladké podlahy, vytvára hladké línie.

Výber podlahy na chodbe

Pavla je prevádzková časť, najmä podlahy, chodba. Ak sa rozhodnete, aby sa stromy'Jan parkety alebo laminátové, priestor pred dvere, ktoré potrebujete, aby keramické dlaždice alebo kameňa. Dôležité medzi stromy'drevené podlahy a dlažba, aby správny krok, vystúpil s pomocou spoje, že strom nie je zničené proti pevný dlažba.


Škáry medzi doskami alebo laminátové by mal byť odolný voči vode, impregnované špeciálnou ochrannou konštrukciou.

Odporúča sa, aby sa jeden podlahy v chodbe a kuchyni, tak plynulý prechod umožní vytvoriť dojem väčšieho priestoru na disku.

Chodby osvetlenie v Chruščov

Oprava koridoru v Chruščov poskytuje vysoko kvalitné osvetlenie, musí byť jednotný, a veľmi svetlé. Jasné svetlo musí byť umiestnené v hornej časti zrkadla, čo umožňuje vidieť seba v zrkadle, na isté svetlo, ktoré sa odráža od zrkadla, sa okrem toho kryt priestoru.

Odporúča sa použitie viacerých svetelných zdrojov, tento bude skrývať niektoré nedostatky chodbou a zdôrazniť dôstojnosť. Si môžete dať do pozornosti v ustroennom Skrini alebo na výstavbu obvodových špeciálne vlysy s osvetlením.

V úzkych priestoroch a vysoké stropy, svetlo je smerované na stenu. A, naopak, s nízkym stropom, vybrať lampa s klesajúcim smerované svetlo.

Zrkadlo na chodbe

Oprava koridoru v Chruščov, že nie bez zrkadlá, polka, väčšie zrkadlo, tým viac môžete urobiť priestor. Veľmi výhodné, ak sa vidíte v zrkadle v plnom raste. Môžete nainštalovať skriňa s zrkadlá, používa veľké zrkadlo, na základe ktorého nainštalovaný obuvnoy alebo Colonna, a môže zrkadlo na plne zdobiť jedna stena.

Hlavným účelom opravy v chodbou, aby bolo funkčné a pohodlné, a za tento dobrý nejaké nápady.




Články na tému:

  • Dlažba v chodbe
  • Ako urobiť podlahy v chodbe?
  • Oprava steny v chodbe
  • Kúpeľne v Chruščov
  • Správne dokončiť koridoru
Kategória: Opravy koridoru
Dátum: 30. Januára 2012
Tagy: v chodbe, Khrushev

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика