понедельник, 3 ноября 2014 г.

Elektriny v krajine domu

Ak holiday village bol postavený s mysľou, je povinné'nevyhnutne sprevádzané minimálne inžinierstvo údržba. To znamená - na osobitne určenom mieste je, napríklad, rozvodne s jedným alebo dvoma transformátory menovitý výkon, napríklad 630 kVA a zmení 6-10 napätie kV v 220-380 Storočia, Teda môžu poskytnúť významné power reserve (30-50 kW ) na viac ako 50 domov.



Ale mnohí ľudia kúpili dom, alebo sa rozhodnú postaviť ich nie celkom pohodlné s elektrickým hľadiska. A drahé energie, potom sa boj o víťazstvo v reality. Existuje niekoľko typov pripojení. Dom sa nachádza v obci, a tam sú dobrý siete s napätím do 0, 4 kW. K tejto sieti sa môžete pripojiť z najbližšieho podporu a poskytnutie vášho domu s kapacitou až 30 kW.



Ďalšou možnosťou je sieť je prítomný, ale je to tak, preťažená (nosenie), energie rozvodne nadol zaťaženia inom dome. Najpravdepodobnejšie je, že tam bude musieť byť spokojný s 3 kw a rozdeliť ich medzi osvetlenie a malé spotrebiče.



Ďalšou možnosťou, keď je pri vybraných dom sa nachádza v rozvodni, ktorý patrí súkromnej osoby. S ním môžete vyjednávať a pripojiť sa k nemu. Ak závislosti od majiteľov z rozvodne je príliš veľký alebo napätia na "koniec" low-napätie linky stále nízka, mali by ste zvážiť budovanie svoje vlastné rozvodne.


dolina-imeniy. ru

Dodávka elektriny do domu

Ako priniesť elektriny do domu? Sú dve možnosti - buď pomocou drôtov alebo káble vzduchom, alebo kábel výkop. Čo je lepšie, je záležitosťou jednotlivých domov. A tu je dôležité nie len materiálne zdroje hosť a jeho výhody, ale tiež "životné prostredie" z domu. Je dôležité, čo a kde by to malo electrify. Ak to Kam'kamenná chata, stojaci na kopci, ktorý stále nie je naplnená vodou, a pracovať na pozemok je obmedzený tým, kosenie trávnika, môžete drôt a v zemi nechať. Ak oblasť je bažinaté, s plytkých podzemných vôd a časť sezóny, každý je vystavený silným kopanie a orba, lepšie elektriny "drop" do vzduchu.


NO2. ru

Ak sa rozhodnete nechať pobočky z nadzemného elektrického vedenia, potom všetky pravidlá pobočiek až 25 m sa môže vykonať izolované drôty. Ak je vzdialenosť z domova do leteckej spoločnosti, veľké, musíte dať ďalšiu podporu na každom kroku 25 m ale vybrať drôt neizolovaný. Prierez medené vodiče nesmie byť menší ako 10 štvorcových mm a hliníka - 16 štvorcových mm


dolina-imeniy. ru

Ak chaty výkonné elektrické zariadenia, často radšej príkon elektrickej energie v budove kábel z výkop do hĺbky nie menej ako 70 mm Napriek vonkajšej pohodlie, táto metóda má svoje nevýhody: ak rozvodne v niekoľkých Slnečnice metrov alebo dokonca kilometrov kábel do výkopu bude drahšie vodičov. Pri kopaní to môže poškodiť. Ak zeme v hĺbke vodič je mráz, na deformáciu vrstiev zeme, keď teplota môže byť poškodený a kábel.

Priamo z výkopu do domu je kábel zadať pomocou kusov betónu, železobetónu, azbesto-cement alebo plastových rúrok (alebo cez otvory v ţelezobetónových konštrukcií). Na koncoch rúrky musia presahovať steny budovy v priekope aspoň 60 skontrolujte, Či je kábel odstránené zo zeme na stenu a zvýšiť ich ochranu pred mechanickým poškodením rúra, rohový, kanál, bar alebo sprostredkovateľ do výšky 2 m

Pravidlá a papier


Dokonca aj v krajine, kde úradníci a HCS sa zdá byť ďaleko, budete potrebovať papier a rôzne súhlasu. Každý, kto inštaluje sám od nuly rozvody musia konať v rámci Pravidlá usporiadania elektrických inštalácií (UPV) je ďalší ruský GOST. A prvá vec, ktorú majiteľ, ktorý tu doma je získať Technické Podmienky pre elektrinu (zo záhrady družstva, majetku vlastníkov alebo nájomcov pôdy). Technické podmienky mali by sa vziať do úvahy aj potreby jednotlivcov a možnosti napájania systému.

Technické špecifikácie zdroja napájania by si mali prečítať ako elektrickej energie je pridelené spotrebiteľa a o čo ide. Príznaky projekt napájania, čo zahŕňa poloha plánu o'objekt pripojenie (rozloženie stránky, budovy,'zjednotiť ich prenosovej linky a zdroj pripojenie); schéma interné a externé elektrické napájanie (druhy ochranných prostriedkov, typy káblov, výpočet aktuálnej metrov); elektrické zariadenia a uzemnením zariadenia atď.,


electro-sily. narod. ru

Ak povolenia vlastníka, kapacita siete je menej ako 6 kW, nemyslite si, že o výstavbu kúpele a sauna so elektrické kúrenie, tečúcej vody ohrievača alebo elektrický kotol. Všetky tieto schopnosti nie sú dostatočne.

V chate môžu byť tiež problémy s pokles napätia v sieti. Skutočnosť, že vidieka elektrické siete sú v najhoršom stave, slúžil nie tak pravidelne a okamžite, ako v meste. Výkyvy v nich nie je news.

Keď sa víkendy a sviatky v rekreačných dedín s'dostane mnoho ľudí, prichádza vrchol spotreby elektrickej energie. To môže ovplyvniť niektoré spotrebiče, ktoré jednoducho nebude fungovať, alebo bude fungovať horšie. Po poklesu napätia môže tiež nečakane opustiť praskla. Preto, ak parametre vstupné napätie do dovolenku doma, sú nižšie 195 a vyššie 245, ako stabilizátory veľmi žiaduce.

Elektroinštalácie v drevených'drevené domy



Po výpočte potreby energie a elektrický napájací kábel do domu, ako začnete inštalovať rozvody, vypínače a zásuvky na vyznačené na projektovej schémy. Zvyčajne, aby sa kazia vzhľad steny a chrániť sa pred otvorené vodičov, aby skryté vedenia.

V domoch horľavého materiálu - strom - zapojenie musí byť vykonané podľa osobitného starostlivosti a byť ohňovzdorné. Potrebujete vypočítať zaťaženie a vybrať značka kábel. V prípade, že drôt je umiestnený v otvoreným spôsobom (držiaky na stenu) alebo v škatuliach, dajte drôty, ktoré nemajú podporu spaľovania NYM, Vvhnh a podobne. Odporúča sa nainštalovať Ouzo (ochranné zariadenie, odpojenie), ktorá zakáže siete za škody a porušením integrity drôt - tak chránia elektrické zariadenia pred lov oheň, a ľudia z elektrický šok bežné kontakt.



Stromy'dreveného domu, rozvody je lepšie skrývať hlboko v stenách, ako poruchy v sieti budú mať pokaziť strom. Hlavne použite káblové kanály. Náplň káble káblové kanály by mali byť viac ako 60%, inak, plnenie, kábel môže dôjsť k prehriatiu.



Skryté káble, drevené'drevené steny je vykonaný v kovové rúrky alebo sprostredkovateľ. Je z dvoch strán satelayt a komína tak, aby záznamy, nemali žiadne mechanické vplyv na kábel. Cez stenu kábel sú uvedené v kovové rukávy vyrobené z trubiek s väčším vnútorným priemerom ako vonkajší priemer hadice. Na to je potrebné'nutne, ako nové stromy'drevený dom "sedí" a záznamy môžu chytiť a stlačením napájací kábel.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика