суббота, 1 ноября 2014 г.

Dekoratívne efekty: zrno

Dekoratívne efekty: zrno

Zrno - technika vytváranie oddelených dekoratívny vzor bezohľadné škvrny splývajú, ktorý dáva povrchu menej elegantné ako Tupovkoj. Táto jednoduchá technika je, že, po prvé, na spodnej vrstvy dať farebné glazúry, a potom časť glazúra vypnuté, stlačením na povrchu, ZIM'po piate, čistú handričku.

Dosiahnutý efekt závisí od toho, ako pevne ZIM'Yale textílie a jeho absorpcia. Prírodné látky absorbovať viac farby ako syntetické. Tento efektívnejšie pracovať spolu.

Dekoratívne efekty: zrno
Pre lepšie výsledky, použite farby dvoch farieb blízko, farba sa nanáša tmavšej do svetlejšej.

Krok 1

Dekoratívne efekty: zrno
Použiť spodnej vrstvy farby - emulzné farby na hornej vrstvy zo zmesi emulzné farby s glazúrou'Yu alebo nevýrazné lesk, ak sa vrchná vrstva - farebný olej glazúra. Po zaschnutí z nižšej vrstvy, sa vzťahujú aj na vrstva glazúry.

Krok 2

Dekoratívne efekty: zrno
Somkuti kus čistou handričkou, ktorá nepúšťa vlákna a jemne zatlačte ho na mokré glazúra, odstránenie časti náteru. Prejdite na ďalšiu časť steny. Nenechávajte priestor medzi ošetrenej oblasti.

Krok 3

Dekoratívne efekty: zrno
Pokračovať v procese stenu, zatiaľ čo tkanina je posedenie s glazúrou's, potom zase textílie priateľské stránky von. Keď všetky textílie namočené glazúra's prijať nový kus. Skôr než zlikvidujete použité textílie, nechajte ho vyschnúť.

Krok 4

Dekoratívne efekty: zrno
Na konci múru na rohu použiť uvarenú ťahy štetcom v smere od okraja, aby sa zabránilo vzniku vrstiev glazúra.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика