суббота, 1 ноября 2014 г.

Stenové materiály 2012-05-08 13:25:28

Výstavby a rekonštrukcie.

Stenové materiály
2012-05-08 13:25:28

Uistite sa, že poznámka širokú škálu stien, široko používaný v modernej konštrukcie.


Rumanček je možno umelých stavebných materiálov je pevné keramické tehly. Mnoho storočí po jeho užívaní sa prakticky nezmenil, technológie jeho výroby, avšak, za ktorým stien sú dnes takmer nikdy použité. Opodstatnené je, po prvé, skutočnosť, že palm oprávnene sa presťahoval do Adobe, väčšia účinnosť, nižšia hmotnosť a lepšia izolácia. Avšak, Saman pripustiť na životnosť full-telesne. To je dôvod, prečo dnes stĺpce, zem podlahy, nadácie a iné položky, nosné konštrukcie sú postavené na tuhé keramických tehál. Tiež pevné keramické tehly položil krbov, kachlí a komínov.


Duté pórovité tehly, ktorým čelí funkcie špeciálne poréznej štruktúry, okrem toho, ktoré je charakterizované špeciálne sloty neplatné. Pórovité štruktúra výrazne zvyšuje jeho tepelnú a zvukovú kvalitu. To je dôvod, prečo tento tehla je ideálny pre ukladanie a čelí stien, hoci oni mlčať o tom. Na položenie tehál osobitná pozornosť by sa mala venovať v'Ascot riešenie, pretože to je príliš tekuté riešenie upcháva póry z tehál, ktoré vedie k zníženiu prevádzkových vlastností.

Zástupca pórobetónových je betón, zložené z cementu, kremenného piesku, hliníkový prášok, niekedy s pridaním sadry a vápna. Kvalita betónu je určená rovnosti objemu distribúcie a zatvorené sférické pórov.


Iný typ pórobetónových je betón, veľmi podobný betónu. Približne o'objem materiál rovnomerne balóny.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика