суббота, 1 ноября 2014 г.

Dyha dokončiť. Shponirovannye 2008-11-24 13:19:15

Výstavby a rekonštrukcie.

Dyha dokončiť. Shponirovannye
2008-11-24 13:19:15

Jeden z najviac sofistikovaných druhy vnútorných vybaviť z domu - dyha dokončiť drahé druhy dreva. V prvom rade je potrebné načrtnúť detaily, ktoré chcete pokryť určitú dyhy z dreva.
Dyha dokončiť. Shponirovannye

Tieto detaily môžu byť panel do Skrine, police a regály podľa knihy, garniže, oblúky dverných otvorov a viac. Po robil tieto časti hrubé suché preglejky, drevotrieskové dosky, staré suché nábytok dosky, zbytočné dosky, atď., mali by ste sa pripraviť podklad pre lepenie dyhy. Príprava základne na odstránenie mastnoty, dechtu, výmole, uzlov; všetky povrch by mal byť hladký, bez akýchkoľvek vád. Ďalšie dokončovacie dyha výmole, snatching vlákien zblízka omietka, so pripravené z lepidlo s prídavkom dreva múky alebo drvené uhlie. Dôkladne premiešajte zloženie, je dať shpatelem, po zaschnutí a zmršťovanie znova, puttied a potom grind. Uzly vŕtať, pretože stúpa vlhkosť základe zväčšiť viac a miesto uzol tvorený duté. Rúry, ktoré sa vkladajú do otvorov, sukov, by mali mať smer drevných vlákien na podobnom princípe. Posledná operácia sa vykonáva na leštenie. Niekedy robí clubline - tenké škrabancov spolu obilia, čo lepidlo, SV'pridružených základe a dyhy.
Dyha dokončiť. Shponirovannye
So pripravil pôdu, začať s prípravou dyhy. V prvom rade je potrebné analyzovať zásobník dyha, ako je žiaduce, že v základe minimálny počet švov a na povrchu výrobku bolo najkrajšie kresby. Ak to chcete urobiť, vyberte samostatné listy dyha, často "riešiť" zásobník dyha, vyzdvihnúť symetrický vzor. Extra dĺžky a šírky podrobnosti o 1 cm, ktoré sú označené listy sú rezané, po prvé, na konci, potom v pozdĺžnom smere.

Na nábytok továrne vykonávať rezanie dyhy pack na špeciálne nožnice, aspoň na papieri-rezacích strojov. Ručné rezanie dyhy vyrábať semi-kotúčové píly a špeciálny nôž na pravítko. Na Obr. 149 ukazuje rôzne typy nožov sú ručne rezané dyhy.
Dyha dokončiť. Shponirovannye - Nože na rezanie dyhy
Obr. 149. Nože na rezanie dyhy: 1 - nože-píly; 2 - nože, 3 - frézy

Oblsoveta podrobnosti dyha, mali by ste vedieť nasledovné. Sada dyhy možno rozdeliť na jednoduché a kučeravé. Jednoduché nastavenie: všetky hárky dyhy sú rovnobežne v smere na zrno, obilie v symetrickej osi nastaviť. Vonkajšej strane dyhy (vpravo) hladké, list vložiť na ľavej strane. Obrázok set - set, vyplývajúce geometrické útvary - "kríž", "kruhu", "Vianočný stromček".
S vymenované prípravných prác pristúpiť priamo k oblava dyhy.

Pre tento účel sa na základňu s lepidlo glutinosa zásobníka cez dyhy alebo diagonálne. Prečo dyha umiestnené v týchto smeroch? Nadácia má menej zmršťovanie a dyhy silne vytiahol spolu, lepidlo, takže keď sušenie na povrchu dyha s'zobrazí sa malé praskliny. Ak sa potrebujete pripojiť vlákniny a dôvody, najprv šikmo prilepili lacné (napríklad, dyha breza, alebo ľahké tkaniny - maľovanie alebo plyš. Tu je ďalší recept: preglejky, na ktoré vložiť dyha, môžete pre vložiť absolútne suchý základ, nie zmenšiť.
Veľmi krásne dyha z Capa, pripomínajúce obraz vtáka oči. Tento dyha z savelove štruktúry (toto zahŕňa aj drevo z Karelian breza, topoľ) tiež môže byť lepené priamo na plátno, ale len úplne suché. A, samozrejme, nezabudnite na tukom base, utieranie to čistý benzín alebo acetón a dáva vyschnúť dobre.
Jednou z metód nálepky dyha je oblava dyha pevne.

Lepidlo pre túto prácu je prijaté hrubšie ako na lepenie stromov'drevené časti. Použitie lepidla, mali by ste ho dať suché na založenie alebo horúce lepidlo sa môže objaviť cez dyhy, najmä ak dyha je tenký a pórovitý. Ako výsledok, povrch dyha s'tmavé škvrny, obzvlášť, ak sa použije joiner je lepidlo.
Zvyčajne, spôsobovať na základe sekundového lepidla, po chvíli sa dotknete povrchu okraji malý kúsok papiera: ak lepidlo "vlak" na papier, kalenie začal.

Grind v dyha špeciálne lapovanie kladivo, posuňte ho v smere vlákien z interline interval od stredu do okrajov, snaží sa vytlačiť na okraj prebytočné lepidlo. Kladivo pred mletím vyhrievané približne 70-80 C a tampón namočený v teplej vode, navlhčite top dyhy. Tieto dve prevádzky neumožňujú lepidla, aby sa rýchlo stali hrubé a dyhy veľkosť'zmierniť. Ak ste si prehliadli a na základe niekde nie spôsobené lepidlo, ktoré sú prázdne (odborníci nazývajú ich "Siskins"). Siskins sa dá zistiť, hrkajúce povrchu. Ak chcete vyriešiť prázdnoty, nakrájame šikmo s ostrým nožom alebo britka dyha, dostať do dutiny nožom alebo špachtľou málo lepidla, ľahko navlhčite dyha hore a zatlačte jeho teplé vlhké kladivo (teplé železa, ktoré sa tiež často používa pri lapovanie dyhy).
Dyha dokončiť. Shponirovannye - práca Fázach dyhovanie dyha

Obr. 150. Etapy prác dyhovanie dyha:
1, 2 - na začiatku, prvý a druhý list, 3 - hladký železa;
4 - - rezné hrany; 5 - odstránenie strihať pásky dyha
Na čelí tesné lepidlo sa nanáša len za prvý list. Že bol jeho vlastníctve, namažte základ pre druhý list, aby ho na prvé kolo a grind v celej oblasti. Takéto operácie, opäť s ďalším písmenom. Potom nôž na pravítko rez uložila okraji dyha, zvyšovanie dyha (Obr. 150). Šev na sušenie môžu líšiť, najlepšie na čase, aby tesnenie jeho lepiace pásky, napríklad, lepidlo pozdĺž švu pás lepiacej pásky.

Často čelia tesné v súlade s PVA lepidlo, priter dyha pomalé pohyby, vyhrievané železa.
Pre relatívne malý detail je veľmi dobrá jednozložkové lepidlo na drevo "Titebond II". Lepidlo je docela drahé, ale to schne rýchlo, a to je výhodné vykonať čelia s použitím skrutky zariadenia.
Tento spôsob, ktorým čelí, je nasledujúci. Použité zvieracie alebo skrutkových svoriek, ich cez kovové Tienenie dyha stlačením základe. Dyha pod takýmto tlakom sa používa pre ploché časti, platia pre vypuklé väčšinu tsulagi (tašky s preosiatej a vyhrievané piesok) - Obr. 151.

Pri vykonávaní akejkoľvek práce, je často potrebné'jednotu rôznych stromov'drevené časti, potiahnuté a nepotiahnuté dyhy. To môže byť dizajn ríms, police, zdobenie stropných nosníkov, výklenkov pre jedál alebo obrázky, atď., Ak chcete vytvoriť trvanlivé a estetické výrobky, pomocou rôznych zlúčenín, z ktorých niektoré sú zobrazené na Obr. 152.
Dyha dokončiť. Shponirovannye - Dyhovanie použitie hromadného tsulag
Obr. 151. Oblsoveta dyha použitie hromadného tsulag a - na základe; b - dyhy; v - vrece s pieskom;

Dyha dokončiť. Shponirovannye Typu s'Dani
Obr. 152. Typy pripojenia: a - b'asano tabule; b - Phillips s'jednota dosky

Zvyčajne produkty, dyhované, jemné brúsenie kože, končí s úvodný kurz, a potom lakom. Proces povliekania už bolo popísané vyššie. Drevo drahé plemená pod vrstvou laku nadobúda úplne inej farby, jasne sa prejavuje svoju charakteristickú textúru (napríklad, mení sa farba je veľmi textúra dreva mahagón). V niektorých prípadoch budete musieť dostať farba stromy'drevené výrobky, podľa vášho názoru, sú potrebné pre harmonický inter'jer. Môžete si vybrať farbu stromy'drevené konštrukcie vo farbe a kresbe wall-papier, lepidlo, farby, záclony, nábytok. Pre tento dyha najlepšie pre-maľované, lepšie riešenie, farba teplota v miestnosti, a potom stoning ich základe. Niekedy platia a horúce spôsob, farbív, ale v pohode spôsobom, doma, farby, vo všeobecnosti, pevnejšie a udržateľný. Na vyfarbenie listov dyha umiestniť do nádoby na kovovej mriežke, že sedimentom farbivo z dolnej nebol dostal na povrch dyha. Ďalej dyha prať v tečúcej vode, sušené, bez kontaktu s povrchom priameho slnečného svetla. Takmer sušené dyha pod stlačte pred splnom, sušenie.

Recepty niektoré prírodné a chemické farbivá stromy už boli uvedené vyššie. Pre maľovanie môžete použiť a informácie, ktoré sú uvedené v tabuľke. 38.
Tabuľka 38. Farbivá dyha
Dyha dokončiť. Shponirovannye - Farbivá dyha

Sme zahrnuli iba základné recepcie výroby stromy'drevené časti, ktoré môžu byť použité pri výzdobe interiéru súkromnom dome. Ak ste zlepšenie a zdokonalenie inter'vnútra, zistíte, že existuje veľa jemné nuansy, ktoré ste nikdy neexistoval predtým. A to streľby z dyhy v horúcom piesku, keď je možné získať hladké prechody z tónov (používa hlavne v sade dyhy kvetinové ozdoby alebo krajiny), a intarzie - sada kusov dyhy z rôznych druhov dreva, intarsia - inkrustované drevo základy dreva s inými textúry a farby, a vložkou - výzdoba stromy'drevené objekty vložené kovov (mosadz, meď), kosti, perleť, a vypaľovanie na strome a, samozrejme, drevorezba. Všetky tieto aktivity si vyžadujú schopnosti, trpezlivosť, špeciálne materiály a nástroje, ale hlavná vec je vášeň. Ale okrem'kariéru, ktorá zahŕňa tieto produkty, vždy originálne, krásne a pohodlné.

Táto sekcia poskytuje základné informácie o vnútorné dokončovacie: omietky, maliar, Tapety a stolárstva funguje. Samozrejme, tento zoznam všetkých prácach na výzdobe interiéru nie je obmedzený.
V súčasnosti existuje množstvo materiálov pre interné vybaviť z domu, špecialisti vyvinuli mnoho inter'interiéry z najrozmanitejších oblastí - voľba je na vás. Môže stien a stropu, aby sa revet len materiály z dreva, alebo naopak, ak chcete použiť širokú škálu dokončovacie materiály. Hlavná vec je, že všetko bolo vykonané vkusne a komfortne.
Zvážiť niektoré možnosti pre interiér vybaviť z domu.

Kúpeľňa a šatne zdobené obloženie v kombinácii s plastový panel v sprche. Priečky pod kryty sú inštalované vertikálne na dowels. Na vzduchu v mokrých oblastiach sa konala od zdola nahor, v koľajnice (barov) ventilačné kanály. Aktuálne vzduchu je potrebné, ak podľa smerom položil izolácie. Ešte lepšie na izoláciu pin tenký plastový obal. Strop je pozastavené.
Obývacia izba: inter'vnútorné použitie rôznych materiálov. Stromy'drevené trámy - nie je len pocta tradíciu dekorácie interiéru sedliackych domov, sú perfektné v kombinácii s stromy'drevené schody a stromy'drevené palubovky. Používa sa tiež surový kameň (krb, pec), ľahké, glutinous farby na steny, cez ktorú izba ľahšie, kvety.

Okrem'jer jednoduché, letná terasa, kde sa väčšinou používajú stromy'drevené detaily a pokrytie, nikdy nuda, to je úplne v kombinácii s riadom a závesy v ľudovom štýle, a veľké Okná, ktoré na verande svetlo, dať strom ušľachtilý tmavý odtieň.
Stromy'drevené panely môžu byť spracované a malé Skrinky: lustre nie, svetlá sú zapustené v strope.

Môžete skrátiť strom nadmorskej výške 70-90 cm od podlahy, a hornú časť steny maľované. Ak plánujete zavesiť obrazy na vedomie, že efektívnejšie budú vyzerať na stene, vyšívané, dreva časti šírky 1-1, 5 M, V tomto prípade obrázok alebo skupina obrázkov s'tam bude ďalšie "rám".


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика