воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Vyberte možnosť rozpočtu pack steny

Samozrejme, každý sedem'I bude vyberať sám, aký druh aktualizácia steny pri vyhľadávaní rozpočtu verzia je používať, ale odborníci na trhu dnes, tam sú dva hlavné, najviac lacný spôsob, ako priviesť steny v poriadku. Prvý v tomto zozname, použite na opravu také populárne materiálu ako Tapetu. Samozrejme, môžete si kúpiť vynikajúcu kvalitu Tapety a prenájom vložením vysoko profesionálnych majstrov, ale keď príde na podstatné úspory, je lepšie byť obmedzený rozpočet, Tapety a robiť všetku prácu, zatiaľ čo ich vlastné.



Okrem toho, použiť niektoré z našich tipov. Napríklad, skúsenosti ukázali, že nákupe Tapiet z domácich výrobcov je lacnejšie, aj za podmienky, že kvalita materiálu je rovnaký. Okrem toho, v mnohých obchodoch sa pravidelne nádobách predaj Tapiet, ktorých cena sa väčšinou dva krát lacnejšie. Ak ste si vybrať farbu, podobné a harmonické farby, môžete vytvoriť oko-lov dekorácie z dvoch druhov Tapiet.

Hoci výber Tapiet, samozrejme, poradiť hard - každý má svoj vlastný vkus, ale ak Si kúpite Tapety, obrazy, ktoré sa nevyžaduje úprava okolitých obrazy, potom, ako výsledok, bude schopný vyrovnať sa s menej rolí.



Nasledujúce metóda, ktorá umožňuje, aby steny na pravej strane, zatiaľ čo výdavkov minimálna výška je použiť farby, ak chcete obnoviť steny. Samozrejme, môžete Si vybrať akúkoľvek farbu, ale pre informácie si Vás informovať, že najviac nákladovo efektívny rozpustné vo vode farby. Sú osvedčené a môže dosiahnuť rýchle a kvalitatívne výsledok. Najlacnejšie z nich sú právom považované za farby vyrobený na báze PVC: upozorňujeme však, že ich kvalita je pomerne nízka, pretože cenu.



Ale pri použití vodou riediteľných farieb sú aj jej hlavné! ) tajomstvo. Ako pravidlo, tento typ farba môže byť videný na trh len v jednej farbe. Hoci sa na prvý pohľad to môže zdať skľučujúca, ale, vlastne, to je jedno z tajomstiev ich nízka cena. Na dosiahnutie farieb, Budete musieť zakúpiť špeciálne tónovania farieb: vyrábajú sa v koncentrovanej podobe, tak pre farebnosť stien nesmie veľa. Tieto farby sú chované v hlavnom rozpustné vo vode bielej farby na získanie potrebných kolera.



Takže, ak chcete viesť steny v ich byte, v prezerať, ale znamená to, bohužiaľ, sú obmedzené, potom vybrať jednu z ponúkaných variantov, potom čistoty a sviežosti stien opäť naplní Váš domov.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика