воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Z rodinnej firmy na sedem' * podniky 2007-08-23 12:28:07

Výstavby a rekonštrukcie.








Z rodinnej firmy na sedem' * podniky
2007-08-23 12:28:07

KNAUF je rodinný podnik, a zároveň medzinárodná skupina spoločností. Najväčší svetový výrobca stavebných materiálov pre vnútorné a vonkajšie dekorácie, izolačné materiály, ako aj v oblasti výroby zariadení pre strojové omietky. Odvážne a rázne opatrenia spoluvlastníkov spoločnosti KNAUF nové nápady, prilákať zdrojov a preukázané, že tvrdá práca viedla k tomu, že skupina drží vedúcu pozíciu vo výrobe stavebných materiálov na svete.

Medzinárodnej skupiny KNAUF zahŕňa viac ako 120 rastliny vo viac ako 30 krajinách Európy, Ázie, USA a Južnej Amerike.

Marketingová činnosť je sústredená hlavne v krajinách severozápadnej Európy, Strednej Európy a Stredomoria, vrátane Španielsko, Taliansko, Grécko a Turecko. V posledných rokoch čoraz viac dôležité pre spoločnosť osvojiť krajín Východnej Európy, bývalého Sovietskeho zväzu a Číny.

KNAUF je rozvoj omietky, kameň v 53 CT'erah a bane 12 až 23 rôznych krajín, rezervy, ktorej suma na 1, 3 miliardy ton, a ročná výroba z prírodného kameňa, sadry tu predstavuje 5 000 000 ton.

Spoločnosť KNAUF je jedným z najväčších dodávateľov KNAUF-listy (sadrovec) na svete. Okrem toho, spoločnosť v Nemecku, Belgicku, Rusko, Moldavsko, Poľsko a Maďarsko sú KNAUF sadrokartónové dosky (sadrová oblasť bloky, dosky pre vnútorné priečky. My sme Európa najväčších výrobcov suchých stavebných zmesí na báze sadry a cementu.

V sortimente firmy patrí aj kartónové obloženie pre KNAUF-listy vyrobené vo švédskom Lilla Ide, nemeckého mesta Mayen a St. Petersburg kartónu a tlač rastlín v Rusku. Okrem toho, nie sú vápenné omietky a stavebnej keramiky. Výroba KNAUF superlow (sadrová listy) Satteldorf (Nemecko), Vidin (Bulharsko), Dzerzhinsk a Čeľabinsk (Rusko).

Spoločnosť KNAUF je jedným z prvých investovali do modernizácie a výstavby moderných závodov vo Východnom Nemecku, Východnej Európy a Spoločenstva nezávislých Štátov. Od roku 1997 sa závod na výrobu Knauf-listy existujú v Číne, v meste Wuhu, neďaleko Šanghaja. Na jeseň roku 2000 v provincii Guangdong poveril inom zariadení, ktoré slúži Kong a v Južnej Číne trhu. Tretí závod KNAUF v Číne na výrobu KNAUF-listy sa nachádza v Tianjin v blízkosti Pekingu.

Rozvíja činnosti spoločnosti v krajinách Východnej Európy. V Poľsku spoločnosť KNAUF je zastúpená výrobného závodu Knauf-listy v Belgatoi. Od júla 1999 v Jaworzno vyrobené sadrové omietky zmesi. Závod sa nachádza v bezprostrednej blízkosti elektrárne Elektrownia Jaworzno III, záruky na zabezpečenie sadrové rastlín človekom sadrové od elektrárne. Od januára 1999 rastlín prevádzkuje závod na výrobu Knauf sadrové dosky. V českej Republike je tiež v blízkosti elektrárne bol postavený závod na výrobu Knauf-listy. Spoločnosť KNAUF vlastní krajiny je najväčší závod na výrobu suchých zmesí, ktorý sa nachádza v Prahe. Najnovšie zariadenie na výrobu Knauf-listy sa začali v roku 2000 v Rige (Lotyšsko). Výroba KNAUF-listy v debar, Macedónsko bol spustený v novembri 1998. Okrem toho vyrábame špeciálne výrobky zo sadry na stavebné účely a keramickom priemysle.

Od roku 1998 v Castellina Marittima (Taliansko), v blízkosti Pise, má jednu z tovární spoločnosti na výrobu Knauf-listy. Pred uvedením zariadenia na talianskom trhu sa predávajú KNAUF listy Rakúska a grécka výroby. Nová elektráreň v blízkosti sadrové Vkladu rezervy 24 miliónov ton.

Na Západnom pobreží Grécka v Stanice (Amphilochius) je ďalší závod na výrobu Knauf-listy a sadrové omietky zmesí. Okrem poskytovania gréckom trhu, spoločnosť KNAUF GPMAPA ABEE má tiež vyvážali na blízkom Východe a v Arabských krajinách.

Pyrenejský Polostrov pre viac ako desať rokov, je za predpokladu, KNAUF-listy s mestom Gsurs v Španielsku. Táto rastlina je ohromujúci v jeho krásy horskej oblasti v Severnom Španielsku, v regióne s veľkých vkladov zo sadry veľmi vysokej čistoty. V Turecku spoločnosť vlastní dva závody na výrobu Knauf-listy: jeden v Ankare a iné v Izmit v blízkosti Istanbulu.

Spoločnosť KNAUF SNC Francúzsko je jedným z najväčších pridružené spoločnosti skupiny, ako aj o'združuje viac ako 50 výroby a predaja spoločností. Jeho aktivity zahŕňajú výrobu KNAUF-listy a všetky druhy izolačných materiálov, polystyrénu a balenie. Spoločnosť KNAUF rozšírila svoje aktivity v tomto sektore je ďaleko nad francúzskom trhu. Spoločnosť KNAUF SNC má pobočky v Belgicku, Nemecku, veľkej Británii, Taliansku, Holandsku, Poľsku, Rusku, Španielsku a v Brazílii.

V priebehu posledných niekoľkých rokov sa spoločnosť KNAUF vyrába stavebné materiály v Brazílii a Argentíne. Prvý závod na výrobu Knauf-listy v Južnej Amerike je otvorené od jari 2000 Camatose (Brazília) v Rio de Janeiro. Ďalší závod sa nachádza v Argentínskej mesta Mendoza, v blízkosti hraníc s Čile a dodávky, ako Argentínsku a Čilský trhu.
ZDROJ: KNAUF

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика