суббота, 1 ноября 2014 г.

Pracovisko

Pracovisko

Pracovného priestoru môžu byť usporiadané v ktoromkoľvek vhodnom mieste. Tu pracovnej oblasti ilustruje škálu techník, ktoré môžu byť použité na výrobu vzory, ktoré spĺňajú špecifické požiadavky.

Pracovisko
Tento pracovný priestor je určený pre domáce kancelárie. Takáto štruktúra sa môže použiť na šijacie stroje, kuchynské, alebo aj ako stojan pre podávanie Raňajok.

Napríklad, môžete pripojiť stôl s pásy pripevnené na steny, možno v rohu. Namiesto lamely môžete použiť pár tabuliek s rôzne kombinácie skrinky a zásuvky. Ďalšou možnosťou - jeden koniec stola je založené na pripevnené na stene panel, a druhý pri nohách. V dostatočnej výške na doske pod ním, si môžete udržať stoličky, a oblasti, ktoré majú byť použité ako počítadlo na Raňajky.

Je dôležité definovať presne účel pracovného priestoru. Jeho výška by mala byť pohodlné práce, ale tam musí byť sieťovej zásuvky. Použitie pripravený dvere a zásuvky veľmi uľahčuje výrobnej oblasti.

Krok 1

Pracovisko
Nakrájať z MDF dve bočné panely tabuľky. Panel šírka sa rovná hĺbka zásuvky a výška celková výška dverí a zásuviek. Fréza podľa panely sloty pre police (police ďalšie zvýšenie pevnosti rámu). Nahradiť fréza pre hĺbka rezu rovná polovici hrúbky paneli, a použijete ako vodiacej koľajnice.

Krok 2

Pracovisko
Rezané vlákna veko a dno tabuľky v zadnej časti zásuvky a šírku dverí. Zadný koniec drážky bočné steny dierované a rassekaja tri otvory pre skrutky. Vložte okraji veko a dno tabuľky, v drážkach, v bočné steny a elektrického skrutkovača utiahnite skrutky.

Krok 3

Pracovisko
Na zadnej stene sa zvyšuje pevnosť tabuľky. Už je to z dreva-fiber doska a nechty na miesto. Pluk v šírku a hĺbku skrine vyrobené z vlákien. Vložte ju do otvoru. Mimo tabuľky, vŕtať a rassekaja sprievodca diery a priložiť polici.

Krok 4

Pracovisko
Na vnútornej strane steny, skrine označte polohu pretekárov schránky. Vyvŕtajte otvory pre skrutky a priložiť koľajniciach. Vložiť pole a vidieť, ako sa rozširuje a odíde. Vytiahnite zásuvku a dočasne odložiť.

Krok 5

Pracovisko
Aby base, nie je v rozpore s otvorenými dverami: rezané štyri pásky-50 mm menšie ako kryt, dock nich, a upevnite skrutky. Upevnite základňu na dno tabuľky. Pripojte slučky na povrch rámu. Pripevnenie závesov dverí do Kabinetu, označte polohu a vyvŕtajte otvory. Pripojte slučky.

Krok 6

Pracovisko
Pili v bare na šírku tabuľky-top. Odsuňte Skrinku na stene, dajte ju na kuchynskej linke, a označiť na stenu na výšku. Štítok list papiera, návod na horný pás. Vŕtať v šnúrku na zápästie a označte ich pozíciu na stenu. Vŕtanie dier, vložiť trubice a pripevnite popruh.

Krok 7

Pracovisko
Strih hornej do požadovanej dĺžky a dať jeden z jej kone na chodníku, a iné v bare. Na upevnenie dosky na použitie remienok biely plastový roh zátvorkách. Na upevnenie dosky Kabinetu vŕtanie cez spp tabuľky otvormi v hornom, potom pripojte stola.

Inštalácia nohy

Pracovisko
Ak chcete nainštalovať nohy, otočiť hore a dať na to pár zdvihák na nohy. Označiť a vyvŕtajte otvory pre skrutky, potom montážnu. Vložiť nohy do vrchu a utiahnite hex tlačidlo. Otočiť hore a pripojte druhý koniec na stojan alebo na stenu.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика