воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Vlnitej lepenky: podľa konštrukcie pre swing brány country house

Vlnitej lepenky: podľa konštrukcie pre swing brány country house


Vlnitej lepenky: podľa konštrukcie pre swing brány country house Ak chcete vytvoriť plot okolo krajiny domy alebo vily používate tento materiál, je vhodné, aby sa brány z rovnakého materiálu. Ak posuvné brány bude zdať ťažké vykonať, môžete vytvoriť svoje vlastné tradičné swing brány a bránka z vlnitej lepenky. Pri plánovaní územia mali starostlivo skontrolujte, či stránky, na meranie leaf swing brány. Môžete použiť panel tak dlho, ako spúšť budúcej výstavby, či je dostatok voľného miesta, keď si otvorte bránu. Prítomnosť slobodné pásmo, určí smer otvárania brány.

Pred vlastnou inštaláciou swing brány z vlnitej lepenky musí zabezpečiť, aby piliere podpory sú správne a plynulo. Zvyčajne brány a brány namontované počas inštalácie plot.

Na správnu inštaláciu pilierov zabezpečuje plynulý polohy ventilov brány. Počas inštalácie podporuje zameranie na hĺbka pôdy zmrazenie na vaše stránky. V príprave jamy po skončení inštalácie pam'nezabudnite, že dolnej časti stĺpca musí byť na 150-250 mm pod bodom mrazu. Ak podzemných vôd, ktoré sú blízko k povrchu zeme, keď studená voda bude rozširovať, tlačí von výstavby. Zvislé stĺpiky môžu byť narušená, čo vedie k narušeniu ventily. Tak tlačí z pilierov sa môžu objaviť v rôznych výškach, že tiež spôsobí vertikálne nerovnováha brány.

Ak inštalujete kovové stĺpy pre brány, ktoré budú pripojené krídla, by ste mali zahrnúť inštalácie hypotekárnych úverov. Tieto prvky je potrebné zvárať v určitých dizajn miestach vopred, ak chcete revet pilierov z tehál alebo kameňa. Na hypotekárne úvery budú stanovené neskôr slučky brány a pohonu, ak je to potrebné.

Vlnitej lepenky: príprava rám pre swing brány

Ako garáž otváranie dverí pre vlnitý často používať pevný rám, ktorý je zvarená z kanála. Tento rám je pevne uchytený k rámu, podlahy, steny garáže. Swing brány budú pracovať bez skreslenia.

Pre brány'jazda na lokalite, v blízkosti domu sú posuvné brány v dvoch samostatných krídla. Vytvoriť každý leaf, musíte vytvoriť rámik po rámiku, ktorý je oplášťované pomocou fólií. Na rám sa musí pripraviť odolné oceľové rúry obdĺžnikového časti. Dvere veľkosti a hmotnosti ventily vám povie, veľkosť prierezu profilu potrubia pre stavbu rámu. Často majitelia krajiny stránky používajú potrubia prierez 80x60 alebo 60x40 mm Rúry prierez 20x20 alebo 30h15 mm vhodné pre vytvorenie sub-rám pre ventily. Rúrky ochrannej známky v súlade s rozmermi ventily. Medzi stĺpikmi budete chcieť zmerať vzdialenosť získať celková dĺžka ventily brány. V spodnej časti dverí, ktoré môžete urobiť rezanie. Vedľa kyvné brány si môžete urobiť bránu, ktorý je postavený na rovnakom princípe. Podľa meraní sa pripravuje rám, na ktorú upevnite podlaha. Brána bude potrebné neustále sa nemajú používať bránu.

Po rezanie rúr fragmenty nezabudnite na čistenie povrchu od hrdze a rozsahu. Do rúry'Spojených v rám, sú ľahšie anti-korózne zloženie. Po zváraní rúr sa musí nevyhnutne'uistite sa, že zvládnuť všetky švy, všetky povrchy musia byť odmastený. Rúry budov a farby podľa farby z profilovaných plechov.

Montáž rámu na závesy s axiálne ložisko vás môže potrebovať pomoc. Vo vnútri slučky je axiálne ložisko, ktoré budú chránené vzorov z vlhkosti. Dosť pred montážou namažte ložiská, že v niekoľkých rokov bránu alebo bránka nemal vŕzganie. Pre upevňovacie slučky okenice a podporné piliere použitie zváranie. Je potrebné presne označiť povrchu, ak chcete správne nainštalovať slučky. Prostredníctvom centier horný záves a spodný záves osi plynie, že musí byť vertikálne. Ak verticality tejto osi porušil alebo menšie rozdiely stranou, brána sa otvorí správne: obrazy môžu nedostal, až keď sa vám otvoriť ventily. Ak os má silný odchýlka, potom listu nemôže byť otvorený. Nezabudnite, že povinné'dbajte na to, aby medzera medzi listu, slučky a post. Na to budeme potrebovať vzor a úrovni. Ak je to možné, kúpte si slučky s profilom, ktorý umožňuje ovládať rozdiel medzi podporou a zložiť.

Hotové rámu upevnite podlaha. Pre fixáciu materiál môžu byť použité hliníkové nity. Profilované fólie môžu byť upevnené pomocou jednej alebo z dvoch strán. Ak si všimnete, že počas inštalácie na profilované strešné s'tam boli škrabance, je vhodné, aby sa s nimi zaobchádzať s farbou. Na tento účel používame farby balónov rovnakej farby, ako listy materiálu. Sprej vám umožní rovnomerne naneste lak na profilované strešné, bez škvrny a škvrny. Po montáži vlnité Dosky je možné inštalovať zámky a kľučky. Zvyčajne je nastavené na uzatváracie ventily, ktoré umožňujú vypnúť pevný v jednej polohe.

Automatizácia brány z vlnitej lepenky

Pre automatické brány z vlnitého použitie disku s dve páky. Jedna páčka namontované na záves zaznamenané o podporných stĺpikov. Druhý koniec páky, ktoré sú namontované na druhý záves na to je nainštalovaný druhú páku. Spätného chodu motora, prevodovka budú umiestnené na voľnom konci druhého ramena. Na samostatnom zálohy usporiadať motora. On by mohol byť na plot. Keď motor začne pracovať, druhá páka príčiny Prvej páky v pohybe. Uzávierky bude otvorené, to sa bude pohybovať až do páky nevyjde.

Ak chcete nainštalovať okenice swing brány z vlnitej lepenky na post, ktorý je zhutnených v základoch, potom sa o takúto podporu by mal byť kladený na kus potrubia. Dostaneme nejaký metal Cup, ktorý sa bude môcť voľne otáčať. Na tento Kalich z kusu potrubia je stanovená násobne. Na kus potrubia inštalované mechaniky, ktorá umožní vystavovateľov hodiť brány. Pre takýto jednoduchý dizajn, musíme ložiská, motor drive, ovládanie systému brány, potrubia segment.

Prejsť na: Strecha → Podlaha

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика